Sevgilimi eski sevgilisi aramış. geri dönmediğini söyledi fakat bana yalan mı söyledi?

Sık bogaz etmen dogru degıl mı?
Adam sabaha kadar kızla yazıstı diyoruz ne sık bogazı?
Ortaya cıkarmak adı altında o benden ayrılana kadar bıyere gidemiyorum diyorsun. Ozetle.
İyi bakalım, kızla arayı duzeltırse zaten o ayrılacak.
Bekle bakalım.

Bende orayı anlamadm sık bogaz etmiyosun süphelerinde de haklısın yapacağn sey ayrılmak telefonalrina cevap vermemek msajlarinada tabiki... bu davranıs en azndan arkandan ne saf kızmıs dedrtmez bizim hatun olayı anladi ayrildi der iki kisiyi ayni anda idare edecek zekaya sahip degilmisim diye de icine oturur

Yok yok yasayıp gormek istiyor, gorsun bakalım.
Yalanlarını zaten ortaya çıkarmayacak, hadi diyelim cıkardı cocuk zerre utanmadan dıger kızla mutlu mesut hayatına bakacak.

boş vaktim çok değil değer verdiğim çok sevdiğim birisi o yüzden pat diye belirsizlik içinde bitirememki öğrenmek isterim tamam arkama bakmadan bitirmem öyle yapmam gerek ama ben yapamıyorum
Hangi belirsizlik? Adam engelledi sabaha kadar seni, işini gördü işte. Orada yeri sağlamlaştırınca gidecek zaten, bence de bekle.

İlk gördüğünüzde sizin yanınızda arayıp sorsaydı keşke ama yanlışlıkla aramıştır deyip konuyu kapamış.Bir kadın bir şeyden şüpheleniyorsa doğru çıkıyor genelde tabi bu kesin onla konuştu anlamına gelmiyor.Arkadaşlarına bu durumu anlatıyor dedikodu döndürüyor olabilirler mi? Kızla giriş çıkışlarını takip etmişsiniz anladığım kadarıyla hep mi tutuyordu zamanlar ?
Sanırım kolay vazgeçen bir insan değilsiniz. O yüzden size bırak gitsin demek istemiyorum biliyorum ki netleştirene kadar bırakamayacaksınız.Galeriye bakmak için whatsappta durmak bana da saçma geldi internet kapalıyken de yapılabilir o işlem.
Bir süre gözlemleyin madem elbette bir açık verecektir düşünüldüğü gibiyse.Umarım burdaki arkadaşların dediği gibi kıza dönmeye çalışıp kendine yol yapmıyordur.

boş vaktim çok değil değer verdiğim çok sevdiğim birisi o yüzden pat diye belirsizlik içinde bitirememki öğrenmek isterim tamam arkama bakmadan bitirmem öyle yapmam gerek ama ben yapamıyorum

Sizin değer verdiğiniz bu kişi sizi engelleyecek kadar size değer veren biri.
Bence bu kişiye değer vermeli misiniz, bir daha düşünün derim.

Hiç güven verici değil çok üzgünüm ama..Hele bir de “bana güvenmiyorsun da bilmem ne de” diye sizi suçlu çıkarıyorsa iyice şüpheli..

N Ne güzel dedin bacım alkış

Sizin yaptığınız da onun yaptığı da doğru değil bence. Sizi tanımıyorum ama sağlıklı bir insan birine güvenmiyorsa bunu karşıdaki kişi sağlamıştır. Sevgiliniz güven probleminiz olduğunu söylüyor ama bu problemin ortaya cıkmasında kendi rolünden hiç bahsetmiyor. Aynı anda aktif olmaları bence tesadüf değil. Sevgiliniz her an sizin onu çok sıkboğaz ettiğinizi söyleyip(bunu söylemekte haklı) ayrılabilir. Asıl ayrılma nedeni ise eski sevgilisiyle flörtleşmelerin başlaması olabilir. Bence ondan önce siz ayrılın. Zaten güvenmiyorsunuz şu an devam etse bile ilerde patlak verir.

bugün çevrimiçi değillerse başka sohbet programı indirdiler zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…