Sevgilimi eski sevgilisi aramış. geri dönmediğini söyledi fakat bana yalan mı söyledi?

Sizi engelleyip rahat rahat kızla konusmus gibi geldi ama benimki sadece tahmin
Onun dışında eğer bu kız dışında da sürekli çevrimiçi mi diye bakan son görülmesine bakan arkadaşlarını soran biriyseniz iyi dayanmış Lütfen insanları böyle boğmayın Hem size yazık hem onlara.
Birde böyle engelle engelle diye yalvarmayın ne olur Huzursuzum rahatsız ediyor bu konu hakkında bir şey yapmıyorsan ben de gidiyorum diyebilin ve gerekirse de gidin Yazık değil mi Siz böyle yaptıkça iyice eline koz veriyorsunuz kendisini bir şey sanıyor

Çocuk seni baya baya aldatmış kızla yazışmış.Hayır benim anlamadığım,terk etmeyeceksen neden dedektif takip ediyorsun ? Bak aldatıldığını gördün ve şu an mutsuz olan sadece sensin,o kızda çocukta gayet huzurlu şu an
Ahahhaha gormek istemiyor çunkü bir insan saatlerce whatappda olup medyaya bakiyorum yalanina nasıl inanir ayrica cocuk zekanlada dalga geciyor güven sorunun icin engelliyorum falan hem yapip hem de sana vicdan azabı cektrmeye calısması falan pes diyorum... :KK14:
Ne yapman gerekire gelince bikac aydir sevgilisin ayrıl gitsin hayatina boyle bir insanla devam etme :KK51:

Ahahhaha gormek istemiyor çunkü bir insan saatlerce whatappda olup medyaya bakiyorum yalanina nasıl inanir ayrica cocuk zekanlada dalga geciyor güven sorunun icin engelliyorum falan hem yapip hem de sana vicdan azabı cektrmeye calısması falan pes diyorum... :KK14:
Ne yapman gerekire gelince bikac aydir sevgilisin ayrıl gitsin hayatina boyle bir insanla devam etme :KK51:
Hayır benim anlayamadığım nokta kızın FBI gibi iz sürüp yakaladıktan sonra sevgilisinin söylediği Anaokulu terk bahaneye inanıp ilişkiye devam etmesi :KK70:

Whatsapp ile galeri ne alaka? %99 kizla konusmus.
Usteleyerek ne gecti eline? He askim evet eski sevgilimle konusuyorum mu diyecekti?

Oyle bir suphen varsa ya o anda yanina gidip sucustu yapacaksin, ya da susup uygun zamani bekleyip bir sekilde ortaya cikarttiktan sonra tekmeyi basacaksin.. Bu sekilde hakliyken haksiz duruma dusersin.

hepiniz çok haklısınız, bu kadar sık boğaz etmem hiç doğru değil zaten. neden ayrılmıyorsun diyorsunuz ama öncelikle bu durumu ortaya çıkarmak istiyorum. hem onun yüzüne vurabileyim yalanlarını hemde benimde kafamda daha sonra takılı kalmasın soru işaretiyle kalmasın bu olay.

hepiniz çok haklısınız, bu kadar sık boğaz etmem hiç doğru değil zaten. neden ayrılmıyorsun diyorsunuz ama öncelikle bu durumu ortaya çıkarmak istiyorum. hem onun yüzüne vurabileyim yalanlarını hemde benimde kafamda daha sonra takılı kalmasın soru işaretiyle kalmasın bu olay.
Boş vaktin mi çok?

X