- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.914
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahhaha gormek istemiyor çunkü bir insan saatlerce whatappda olup medyaya bakiyorum yalanina nasıl inanir ayrica cocuk zekanlada dalga geciyor güven sorunun icin engelliyorum falan hem yapip hem de sana vicdan azabı cektrmeye calısması falan pes diyorum...Çocuk seni baya baya aldatmış kızla yazışmış.Hayır benim anlamadığım,terk etmeyeceksen neden dedektif takip ediyorsun ? Bak aldatıldığını gördün ve şu an mutsuz olan sadece sensin,o kızda çocukta gayet huzurlu şu an
Hayır benim anlayamadığım nokta kızın FBI gibi iz sürüp yakaladıktan sonra sevgilisinin söylediği Anaokulu terk bahaneye inanıp ilişkiye devam etmesiAhahhaha gormek istemiyor çunkü bir insan saatlerce whatappda olup medyaya bakiyorum yalanina nasıl inanir ayrica cocuk zekanlada dalga geciyor güven sorunun icin engelliyorum falan hem yapip hem de sana vicdan azabı cektrmeye calısması falan pes diyorum...
Ne yapman gerekire gelince bikac aydir sevgilisin ayrıl gitsin hayatina boyle bir insanla devam etme
Ahhahahaha aşk kör eder derler ya sanırım ondan ama biz o kör gözleri açmak icin buradayız dimi kizlar benneyanginlargordum Katibin Ruhu G GamzeceylanHayır benim anlayamadığım nokta kızın FBI gibi iz sürüp yakaladıktan sonra sevgilisinin söylediği Anaokulu terk bahaneye inanıp ilişkiye devam etmesi
Hosgeldin ögretmen hanim durum vahimSahiden sevgilinin kizin aradığını görmediğine inanıyor musun saf olma. Inşallah bu hikâyede yanan sen olmazsın.
Madem ayrılmayacaktı, niye gece gündüz telefonun başında dedektiflik yaptı.Ahhahahaha aşk kör eder derler ya sanırım ondan ama biz o kör gözleri açmak icin buradayız dimi kizlar benneyanginlargordum Katibin Ruhu G Gamzeceylan
iste orasını bilemiyoruz konu sahibi yazarsa öğrenicez bakalımMadem ayrılmayacaktı, niye gece gündüz telefonun başında dedektiflik yaptı.
E kadın hisseder diye boşuna dememişler, kız hissetmiş.Aklima sevgilisi Burak Ozcivit’i, Fahriye Evcen’e kaptirmamak icin sette kamp kuran Ceylan Capa geldi.
Hahahahahahahahaha orneklerın en guzelıAklima sevgilisi Burak Ozcivit’i, Fahriye Evcen’e kaptirmamak icin sette kamp kuran Ceylan Capa geldi.
Aklima sevgilisi Burak Ozcivit’i, Fahriye Evcen’e kaptirmamak icin sette kamp kuran Ceylan Capa geldi.
Ceylan Capa setten ayrılmadı sette sabahladı burakı fahrıyeye kaptırmamak ıcın.O olay ne ki merak ettim
Ustune birde karizmatik bebeCeylan Capa setten ayrılmadı sette sabahladı burakı fahrıyeye kaptırmamak ıcın.
Sonuc?
Fahriye ve Burak evlı.
Boş vaktin mi çok?hepiniz çok haklısınız, bu kadar sık boğaz etmem hiç doğru değil zaten. neden ayrılmıyorsun diyorsunuz ama öncelikle bu durumu ortaya çıkarmak istiyorum. hem onun yüzüne vurabileyim yalanlarını hemde benimde kafamda daha sonra takılı kalmasın soru işaretiyle kalmasın bu olay.