Sevgilime Test Uyguladım Doğru Mu?

Bu durumda hepimiz cücük beyinli oluyoruz Muneciim
En azından yalnız olmadığımı görmek sevindirdi, çok şükür hala 900 gram beynim varmış, çalışma kapasitesini test etmeyeyim gramajı kafi

Soru ilginç geldi, erkeğin cinsel eğilimi bu şekilde test edilmez ki, kimden duydu da böyle bir yönteme başvurdu anlayamadım

Bilmem bi de küstü, sinirlendi yazik gxgxgxg

Tam kadınına sordun, hiç anlamıyorum böyle şeylerden, çamaşırları görünce aboooo deyip göz kapaklarımı yıkadım

Hicbiri yoksa insan hasta olur bu havada. Bak giymisim termal donumu atletimi, ne oluyorum ben bu durumda ?

Asıl bomboş ne biliyormusun: Senin gibi karsidaki insanin kiymetini bilmeyen kizlar. Problem ne: cok nazik, cok kibar ve cok düsünceli. Adam insan evladi ama belki biseksüuel diye test ediliyor. Kafan cok güzel. Adamdan ayril böyle dag ayisi biriyle beraber ol o zaman daha emin olursun.

Ya asıl bomboş olan insan sizsiniz ya. Gelmiş sevgilisinin cinsel yönelimini bulmak için internette bulduğu saçmasapan testleri buraya yazıyor sonra da insanlar alay edince ühühühhühü. Bir insanın cinsel yönelimi böyle testlerle belli oluyorsa eeee biseksüel kişi neyi seçecek sizce? Böyle saçmasapan testlerden medet ummayın da gidin cinsel yönelimler ve cinsel kimlik falan neymiş bir okuyun o zaman kimin boş teneke olduğunu anlarsınız.

Bu, Aynı çamaşır resimleriyle ikinci konu sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…