- 25 Temmuz 2013
- 12.850
- 52.678
- 798
- Konu Sahibi Bilmemneolsa
-
Tamam tamam gel burayaGerçekten mi? La olm böyle seyleri ciddi yaziyosunuz, her seferinde acaba ciddi mi söylüyorsunuz diye böyle bi gidip geliyorum. Yapmayın bunu bana
İkisini de sectiyse kesin biseksüelTesti esime uyguladim hangisi guzel diye. Al ikisini de dedi. Birini sec ama dedim, en guzel ic camasiri olmayandir diyor
En azından yalnız olmadığımı görmek sevindirdi, çok şükür hala 900 gram beynim varmış, çalışma kapasitesini test etmeyeyim gramajı kafiBu durumda hepimiz cücük beyinli oluyoruz Muneciim
Ben lastikli uzun don olanlardanım acaba ben neyimTarafını seç
Bilmem bi de küstü, sinirlendi yazik gxgxgxgEn azından yalnız olmadığımı görmek sevindirdi, çok şükür hala 900 gram beynim varmış, çalışma kapasitesini test etmeyeyim gramajı kafi
Soru ilginç geldi, erkeğin cinsel eğilimi bu şekilde test edilmez ki, kimden duydu da böyle bir yönteme başvurdu anlayamadım
Tam kadınına sordun, hiç anlamıyorum böyle şeylerden, çamaşırları görünce aboooo deyip göz kapaklarımı yıkadımBen lastikli uzun don olanlardanım acaba ben neyim
Mune ben hiç anlamadım çamaşır mi çamaşır dantel saten ipek biraz cekicilik varsa seksi
Sort olursa o olmaz bu olur üstünde bir şey varsa baska grup olur
Var ben anlamamak
Hicbiri yoksa insan hasta olur bu havada. Bak giymisim termal donumu atletimi, ne oluyorum ben bu durumda ?Ben lastikli uzun don olanlardanım acaba ben neyim
Mune ben hiç anlamadım çamaşır mi çamaşır dantel saten ipek biraz cekicilik varsa seksi
Sort olursa o olmaz bu olur üstünde bir şey varsa baska grup olur
Var ben anlamamak
Hepiniz boşsunuz. Bir soru sordum sadece dalga geçin diye değil. Elbetteki eşcinsel olan kişi maskülen tarzı daha çok sever. Arka planında onlarca şüphe varken bir yolunu bulmaya çalışarak yazdım. Ama bomboş bir platform olduğunu görememişim
Sen termal tayt üstüne dantelli çamaşır ben lastikli donun üstüne dantelli çamaşırı giyelimHicbiri yoksa insan hasta olur bu havada. Bak giymisim termal donumu atletimi, ne oluyorum ben bu durumda ?
Evli kadınHicbiri yoksa insan hasta olur bu havada. Bak giymisim termal donumu atletimi, ne oluyorum ben bu durumda ?
Ya asıl bomboş olan insan sizsiniz ya. Gelmiş sevgilisinin cinsel yönelimini bulmak için internette bulduğu saçmasapan testleri buraya yazıyor sonra da insanlar alay edince ühühühhühü. Bir insanın cinsel yönelimi böyle testlerle belli oluyorsa eeee biseksüel kişi neyi seçecek sizce? Böyle saçmasapan testlerden medet ummayın da gidin cinsel yönelimler ve cinsel kimlik falan neymiş bir okuyun o zaman kimin boş teneke olduğunu anlarsınız.Hepiniz boşsunuz. Bir soru sordum sadece dalga geçin diye değil. Elbetteki eşcinsel olan kişi maskülen tarzı daha çok sever. Arka planında onlarca şüphe varken bir yolunu bulmaya çalışarak yazdım. Ama bomboş bir platform olduğunu görememişim
Bu, Aynı çamaşır resimleriyle ikinci konu sanırım.Hepiniz boşsunuz. Bir soru sordum sadece dalga geçin diye değil. Elbetteki eşcinsel olan kişi maskülen tarzı daha çok sever. Arka planında onlarca şüphe varken bir yolunu bulmaya çalışarak yazdım. Ama bomboş bir platform olduğunu görememişim
Şortun altına çorap olur mu bear?Sevgilinizi bilmem ama ben de sağdakini seçtim... testi geçemedim mi? Ne olacak şimdi?
Yoksaaaaaa
Yok canım olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?