• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime Test Uyguladım Doğru Mu?

Çıkar,testler %100 doğru olmaz ancak sevgilin gebe..
Utanmasan adamı çubuğun üzerine işettim diyeceksin..
Şimdiden hayırlı olsun..
Test yapmismis..

Ay bu derece maskulen, don sutyen gormediydim. kocama alayim 2 takim madem, giysin kıllı kıllı
Braletin altına şort giymiş o yüzden maskülen diyor, ki maalesef google da maskülen çamaşır diye aratınca görseldeki takım çıkıyor, şort maskülen kabul ediliyor demek ki 😂

Bir erkek şortlu takımı seçiyorsa hadi takıma da maskülen diyelim gönlü kırılmasın, seçtiği çamaşır erkeğin cinsel eğilimini değil, feminen mi maskülen mi kadınlardan hoşlandığını gösterir, konu sahibinin mantığını anlayamadım ya da ben yaştan dolayı beyin küçülmesi yaşayıp olayı kavrayamıyorum😵‍💫

Hepiniz boşsunuz. Bir soru sordum sadece dalga geçin diye değil. Elbetteki eşcinsel olan kişi maskülen tarzı daha çok sever. Arka planında onlarca şüphe varken bir yolunu bulmaya çalışarak yazdım. Ama bomboş bir platform olduğunu görememişim
Bomboş olan biz olduk :olamaz: Einstein yaşasaydı onu kıskançlığından “atom fiziğine de profesörlüğe de lanet olsun” diyerek itlik ve serseriliğe sevk edecek ölçüde muazzam bilimsel deneyi idrak edemediğimiz için özür dileriz. Herkes bi M.I.T doktoralı değil burda 🤷🏻‍♀️ Harvard veya Yale Üniversitelerinin forumları var mı acaba orda mı sorsaydınız?

Yalnız bu konunun altında bir dram var, bilmem fark ettiniz mi?

Erkek arkadaşı nazik, kibar ve düşünceliymiş. O yüzden eşcinsel olduğunu düşünmüş 🥲

Kaba, öküz ve kötü biri olsaymış "tamam, bu adamda hiçbir sorun yok" deyip ilişkisine devam edecek yani. Biraz erkeklere de hakaret gibi değil mi bu 😂 İyi bir insan olamazsınız, iyiyseniz kesin gaysinizdir, nonnişsinizdir.

Gaylerin de gerçekten kaba saba ve kötü olabileceğine değinmiyorum bile.

Braletin altına şort giymiş o yüzden maskülen diyor, ki maalesef google da maskülen çamaşır diye aratınca görseldeki takım çıkıyor, şort maskülen kabul ediliyor demek ki 😂

Bir erkek şortlu takımı seçiyorsa hadi takıma da maskülen diyelim gönlü kırılmasın, seçtiği çamaşır erkeğin cinsel eğilimini değil, feminen mi maskülen mi kadınlardan hoşlandığını gösterir, konu sahibinin mantığını anlayamadım ya da ben yaştan dolayı beyin küçülmesi yaşayıp olayı kavrayamıyorum😵‍💫
Konu sahibinin yaşadığı başka şeyler var bence. 😂 Çamaşırdan cinsel eğilim testi yaratmaya çalışmış.

Bu durumda hepimiz cücük beyinli oluyoruz Muneciim 🤤

Back