- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
- Konu Sahibi Bilmemneolsa
-
Ay bu derece maskulen, don sutyen gormediydim. kocama alayim 2 takim madem, giysin kıllı kıllıMaskülen iç çamaşırı kategorisinde bu takım
Bir de öpücük emojisi testini deneyin. Böyle tek testle olacak iş değil.Bu emojiyi seçiyorsa gaydir, bunu seçiyorsa değildir.
O çamaşır dantelli mantelli, benim fazla feminen bulup almayacağım bir iç çamaşırı mesela. Ben ne oluyorum bu durumda? Gizli trans erkek mi?Ay bu derece maskulen, don sutyen gormediydim. kocama alayim 2 takim madem, giysin kıllı kıllı
Yoo direkt kamyon şoförüsün sen bdbdbhdhdO çamaşır dantelli mantelli, benim fazla feminen bulup almayacağım bir iç çamaşırı mesela. Ben ne oluyorum bu durumda? Gizli trans erkek mi?
Bilemiyorum. Dil var sonuçta ama deli dili gibi. Bu konuda çalışma yapılması lazım.Bunu seciyosa transeksüeldir bence
Kuzu dili var abla, hasla bas tuzu karabiberi mis gibi. Anam dil begendiremiyoruz hayret bi olgu. gdhdgdBilemiyorum. Dil var sonuçta ama deli dili gibi. Bu konuda çalışma yapılması lazım.
Dil yemek gizli gaylik belirtisi.Kuzu dili var abla, hasla bas tuzu karabiberi mis gibi. Anam dil begendiremiyoruz hayret bi olgu. gdhdgd
Tarafını seçBurda neler olmuş abowwwwww
Braletin altına şort giymiş o yüzden maskülen diyor, ki maalesef google da maskülen çamaşır diye aratınca görseldeki takım çıkıyor, şort maskülen kabul ediliyor demek kiAy bu derece maskulen, don sutyen gormediydim. kocama alayim 2 takim madem, giysin kıllı kıllı
Bomboş olan biz oldukHepiniz boşsunuz. Bir soru sordum sadece dalga geçin diye değil. Elbetteki eşcinsel olan kişi maskülen tarzı daha çok sever. Arka planında onlarca şüphe varken bir yolunu bulmaya çalışarak yazdım. Ama bomboş bir platform olduğunu görememişim
Gerçekten mi? La olm böyle seyleri ciddi yaziyosunuz, her seferinde acaba ciddi mi söylüyorsunuz diye böyle bi gidip geliyorum. Yapmayın bunu banaDil yemek gizli gaylik belirtisi.
Konu sahibinin yaşadığı başka şeyler var bence.Braletin altına şort giymiş o yüzden maskülen diyor, ki maalesef google da maskülen çamaşır diye aratınca görseldeki takım çıkıyor, şort maskülen kabul ediliyor demek ki
Bir erkek şortlu takımı seçiyorsa hadi takıma da maskülen diyelim gönlü kırılmasın, seçtiği çamaşır erkeğin cinsel eğilimini değil, feminen mi maskülen mi kadınlardan hoşlandığını gösterir, konu sahibinin mantığını anlayamadım ya da ben yaştan dolayı beyin küçülmesi yaşayıp olayı kavrayamıyorum
Yok yere masraf çıktıTesti esime uyguladim hangisi guzel diye. Al ikisini de dedi. Birini sec ama dedim, en guzel ic camasiri olmayandir diyor
Bu durumda hepimiz cücük beyinli oluyoruz MuneciimBraletin altına şort giymiş o yüzden maskülen diyor, ki maalesef google da maskülen çamaşır diye aratınca görseldeki takım çıkıyor, şort maskülen kabul ediliyor demek ki
Bir erkek şortlu takımı seçiyorsa hadi takıma da maskülen diyelim gönlü kırılmasın, seçtiği çamaşır erkeğin cinsel eğilimini değil, feminen mi maskülen mi kadınlardan hoşlandığını gösterir, konu sahibinin mantığını anlayamadım ya da ben yaştan dolayı beyin küçülmesi yaşayıp olayı kavrayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?