• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime Test Uyguladım Doğru Mu?

Sağdakinin hardal sarısı olanından var bende, acaba bu test bunu giyen kadınlar için de geçerli mi? Bilmeden cinsiyet falan değiştirmek istemem.

Cidden Türkiye'de böyle bir sorun var, erkek eğer kibar, nazik konuşan, anlayışlı biriyse kadın erkek hepsi de kişinin gay olduğu sonucuna varıyor. İlişkinizde eğer böyle bir durum varsa fark ederdiniz bence. Yazık adam da hayal kuruyordur şimdi iç çamaşırı attı diye. Kim bilir mesajı nasıl algıladı garip. Oysa sevgilinin kafada tilkiler cirit atıyor.

Femineni seçtim lezbiyen miyim acaba? Ya karşınızdakini zaten kadınsı buluyosanız nasıl hoşlanıyorsunuz? Belli ki sizin erkeklik tanımınjz da başka. Kafanızdaki gay evreni de aşırı komik bu arada, maskülen kaba saba hödük gayler bir sürü. Kadında maskülen kıyafet beğenen gayler filan hdjjdjd.

Sağdakinin hardal sarısı olanından var bende, acaba bu test bunu giyen kadınlar için de geçerli mi? Bilmeden cinsiyet falan değiştirmek istemem.

Cidden Türkiye'de böyle bir sorun var, erkek eğer kibar, nazik konuşan, anlayışlı biriyse kadın erkek hepsi de kişinin gay olduğu sonucuna varıyor. İlişkinizde eğer böyle bir durum varsa fark ederdiniz bence. Yazık adam da hayal kuruyordur şimdi iç çamaşırı attı diye. Kim bilir mesajı nasıl algıladı garip. Oysa sevgilinin kafada tilkiler cirit atıyor.

Gecen başka bir konuda da kibarlik gaylik mevzulari geçti. Orda da belirtmistim kibar ve nazik konuşmak kadinsi gorunmeyi gerektirmiyor. Hödük filan da sevmem asla ama konuşmasi, elini kolunu koymasi "kadinsi" kibarliksa benim libido yerlere düşer ölür cekim alanimdan cikar bulamam. 😂
Belki adam gay veya bisex degil ama kibarliği "kadinsi" his veriyorsa sıkıntı olmasi normal bazi kadinlar için. Konu sahibi de rahatsizsa test uygulayacagina ayrilmali, ben oyle yapardim konu sahibi size de tavsiye ederim.
Kadinsilaşmadan da kibar olan erkekler var. 😬 Hödüklük başka.

Merhaba herkese, erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz. İlk tanıştığımızda bazı hareketlerinden dolayı onu eşcinsel sanmıştım. Çevresindeki herkes de ilk tanıştıklarında öyle zannediyorlar. Konuşması eşcinsel gibi değil sadece çok nazik ve kibar. Çok düşünceli. Onu tanıdıkça eşcinsel olmadığını anlayarak bir ilişkiye başladık. Benimle arkadaşken bir kıza 4 yıl boyunca platonik aşık olduğunu söylemişti. Kafam çok karışık ona bugün iki kadın iç çamaşırı attım. Biri maskülen diğeri daha kadınsı. Masküleni seçti. Dosya olarak ekliyorum bu test bir sonuç çıkarır mı emin değilim

Ama birinin içinde kadın yokken diğerinde var 😂 Hem maskülen jartiyer bu ablanın giydiği şey değil. Çok fazla değişken var işin içinde deney başarısız.

Ay baktım off 🙈🙈 Bakmasaymışım cidden. neler var 🙈
Hiç kullanmadım, kendimi yakın hissetmiyorum. Ama tilki kuyruklu, tavşan ponponlu olanlar çok tatlı ya. Sevgilimin kestanesinin çizilip çizilmediginden şüphe etsem güzel birini gönderip çok beğendigimi söylerdim, adamın heyacan durumuna göre belki biraz belli olabilir...

Hiç kullanmadım, kendimi yakın hissetmiyorum. Ama tilki kuyruklu, tavşan ponponlu olanlar çok tatlı ya. Sevgilimin kestanesinin çizilip çizilmediginden şüphe etsem güzel birini gönderip çok beğendigimi söylerdim, adamın heyacan durumuna göre belki biraz belli olabilir...

Ya evet kuyruklar güzel olabilir ama kostümle güzel olur bence 🙊 Ya ben anlamıyorum gay olduğundan şüphelenilen birinden nasıl hoşlanıp sevgili olabiliyorlar ki. Geçen de böyle bi konu vardı. Olsa olsa kankam olur yani 🙈

😂🤣 Yok bu da olmaz ki, senin kullanacağını düşünüp aşırı heyecanlanır ortalama bir erkek. Straponlu kadın fotosu gönderip erkeklerin prostatı da g noktasıymış muhabbeti yapmak lazım.😂 Ona da ortalama Türk erkeği bozulur, gizli gay erkek aşırı aşırı bozulur muhtemelen.

Ya evet kuyruklar güzel olabilir ama kostümle güzel olur bence 🙊 Ya ben anlamıyorum gay olduğundan şüphelenilen birinden nasıl hoşlanıp sevgili olabiliyorlar ki. Geçen de böyle bi konu vardı. Olsa olsa kankam olur yani 🙈
Niye ya gayler filmlerdeki gibi kız gibi davranan,kıvıran insanlar degil ki. Gayet yakışıklı , erkeksi delikanlılar da gay olabiliyor.
Ben bir haftalık eğitime kuzeye bir yere gitmiştim. Orada bir çocuk vardı,bana çok iyi davranan. Kaşık almayı unuttuysam kalkar alırdı,ben oturacakken sandalyemi çekerdi. Çok kibar bir çocuktu. Ben de bana yürüyor falan sandım. Bir gece şarap alıp bir arkadaşıyla odama gelmişti. Ben de tam ortama hayali sevgilimi cikartacaktim,çünkü adamın hali tavrı kesin yani,bana yürüyor. Sonra gay olduğunu itiraf etti. İlk defa bir müslümana açılmış,çok heyecanlıyım falan 🙈🙈🙈 o desemese ben anlayamazdim bile.

Niye ya gayler filmlerdeki gibi kız gibi davranan,kıvıran insanlar degil ki. Gayet yakışıklı , erkeksi delikanlılar da gay olabiliyor.
Ben bir haftalık eğitime kuzeye bir yere gitmiştim. Orada bir çocuk vardı,bana çok iyi davranan. Kaşık almayı unuttuysam kalkar alırdı,ben oturacakken sandalyemi çekerdi. Çok kibar bir çocuktu. Ben de bana yürüyor falan sandım. Bir gece şarap alıp bir arkadaşıyla odama gelmişti. Ben de tam ortama hayali sevgilimi cikartacaktim,çünkü adamın hali tavrı kesin yani,bana yürüyor. Sonra gay olduğunu itiraf etti. İlk defa bir müslümana açılmış,çok heyecanlıyım falan 🙈🙈🙈 o desemese ben anlayamazdim bile.

🙈 Evet öyleleri de vardır tabiii

Back