- 20 Ağustos 2014
- 3.278
- 8.911
- 358
- Konu Sahibi Bilmemneolsa
-
Aynı şey bende de böyle işliyor, evet çok kadınsı hareketler libidoyu düşürüyor katılıyorum ama kadınsı hareketlerden ziyade kibar sessiz beyefendi diye tabir ettiğimiz kişilere de birçok erkek ve kadının acaba gay mı diye sorduğunu fark ettim. Türkiyede mutlaka bir şüphe oluşuyor insanları aklında. Buna benzer çok önyargılar var zaten. Klasik olanlardan biri de nazik olduğunuzda ezik ve edilgen görülüyor olmanız. Toplumsal çevrenin eğitim seviyesiyle de alakalı biraz.Gecen başka bir konuda da kibarlik gaylik mevzulari geçti. Orda da belirtmistim kibar ve nazik konuşmak kadinsi gorunmeyi gerektirmiyor. Hödük filan da sevmem asla ama konuşmasi, elini kolunu koymasi "kadinsi" kibarliksa benim libido yerlere düşer ölür cekim alanimdan cikar bulamam.
Belki adam gay veya bisex degil ama kibarliği "kadinsi" his veriyorsa sıkıntı olmasi normal bazi kadinlar için. Konu sahibi de rahatsizsa test uygulayacagina ayrilmali, ben oyle yapardim konu sahibi size de tavsiye ederim.
Kadinsilaşmadan da kibar olan erkekler var.Hödüklük başka.
Tüh 7 yıllık sevgilim bana hepBir de öpücük emojisi testini deneyin. Böyle tek testle olacak iş değil.Bu emojiyi seçiyorsa gaydir, bunu seçiyorsa değildir.
7 yıl kandırmış resmen.Tüh 7 yıllık sevgilim bana hepatar. Gay olduğunu öğrendiğime göre hemen ayrılmalıyım
Bomboşuz işte kabul edin lütfen. Hiç bilmiyoruz böyle şeyleri. Öğrenmek için çaba da harcamıyoruz, bilgisiz bilgisiz oturuyoruz böyle.Konu sahibi boşluk içinde testini değerlendire dursun.
Hangi platformda bu soruya normal bir cevap gelir diye de düşünür umarım
Yeni bir topic lazım B(ir) C(ahil) B(ilir)Bomboşuz işte kabul edin lütfen. Hiç bilmiyoruz böyle şeyleri. Öğrenmek için çaba da harcamıyoruz, bilgisiz bilgisiz oturuyoruz böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?