Sevgilime geri dönmeli miyim?

Ego tatmin etme yeri mi burası yaa konuyu açtıgıma pişman oldum resmen. Ödül falan mı veriyolar size böyle konuşunca. Alkışlar alkışlar

ego ile kendine değer verme arasındaki fark üzerine araştırma yapmanızı tavsiye ederim size.
ödül veren yok ama itip kakabilende yok..
sizde kendinizi sevin kendinizle barışın.
kendinize reva gördüğünüz bir hayat yaşayın lütfen.

Küfür ve el kaldırmadan sonrasını gerçekten okumadım ve yoruma geldim.

Yahu Allah aşkına sen bu kadar değersiz birisi misin? Adamın seni ileride döveceği kesin sen ne aşkından sevgisinden bahsediyorsun ya. Sizin gibi kadınları gördükçe yemin ediyorum sinirim tepeme çıkıyor.

Ya bugün küfür edip el kaldıran yarın döver. Bu değişmez bir gerçek. Sen şimdilik sadece değişti sanarsın sonra bin pişman olursun. Başka adam mı kalmadı Allah aşkına bi gidin şu size saygı duymayan, sizi ezen adamlardan bir uzaklaşın ya...

Burdaki herkes mükemmel bi hayat yaşıyor olmalı herkes het hüt anlamadım gitti. Ayrılmıştım yine kedi gibi geldi birlikteyken cok mutluyuz eski mevzuları açmadıgımız sürece mutluyuz yani. Bu şansı ona vermek istiyorum tam anlamıyla kararlı davranamıyorum, ortada bir yerdeyim ne yapacagım bilmiyorum. Hemen evlilik falan da yok zaten. En az 1 yılı var bu işin. 1 yıl boyunca rol yapamaz heralde. Yada onu denemek için ne yapabilirim ?

tamam senin duymak istediğin cevabı veriyorum hemen : her şey ailesi yüzünden, beyefendi sütten çıkmış ak kaşık, kadının saçı uzun aklı kısadır yer tokadını hakaretini oturur, eşinin ailesine tapar kuluçka makinesi gibi doğurur.adam ne yaptıysa aşktan yapmış, ultra süper mükemmel bir aşık aman diyim kaçırma koca çok zor bulunuyor bu devirde hatta hemen evlenme teklifi et.
oldu mu? sevdiğin bir yorum geldi mi sonunda? beğendin mi?

Komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…