Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatta herşey tıkırında gitmiyor derken kendi şahsi hayatımda da oldukça zor şeyler yaşadım bu süreçte her zaman güçlü kalamıyoruz bunu kastetmiştim. Ben bazen ayrılığın insanlardaki degisiminde yada biseylerin kıymetinin anlaşılması hususunda gerekli buluyorum. Ondada gercekten radikal degisimi gördüğüm için bu kadar kafam karıştı, yoksa cok cok kararlıydım. Evet kurban ediyorum cok iyi bi tespit duygularım ağır basıyor sanırım o yüzden yada her neyse.Her zaman her şey tıkırında gitmiyor cümlenize takıldım. Çünkü elimizde olmayan bazı şeyler vardır evet gerçekten tıkırında gitmez ama ilişki yaşadığınız kişinin tıkırla mıkırla alakası yok sizin durumunuzda. Denenmişi deneyip sonra tıkırı suçlamayın. Tıkıra sahip çıkalım
Şaka bir yana, kendinizi durduk yere kurban pozisyonuna sokuyorsunuz gibi görünüyor. Hayatı, şartları suçlamayın. Siz her şeyin farkındasınız ama ısrarla kendinizi kurban durumuna sokuyorsunuz. Bunun nedeni her ne ise onu bulmaya çalışın. Belki sizden sonra başkası olduğu için egonuz incindi veya kendinize içten içe daha iyisine layık olmadığınızı söylüyorsunuz kim bilir. Her şeyin farkında olup yine de ısrarcı olmanız bence altta daha büyük sorunlar olduğunu gösteriyor olabilir. Tabiki ben uzman falan değilim kendi yaşadıklarımdan tahminde bulunuyorum sadece. Ama sinirliyim. Biz kadınlar kendimizi, duygularımızı, o içimizdeki kız çocuğunu ne zaman koruyup kollamayı öğreneceğiz?
Yok dünyada erkek mi kalmadı yok üniversite okumak bilmem ne gibi yorumları dikkate almıyorum cünkü konuyu saptırıyorsunuz. Hissiyat bu laf çarpmalarınızı kendinize saklayın burda insanlar akıl almak icin yazıyor napim simdi duygularıma yenik düştüm diplomamı iptal edeyim ? Oluyo mu öyle ?Üniversite okusan da şiddet ve aldatmaya rağmen o adamda diretiyorsan okumayın arkadaşım.
Dünyada erkek kalmamış gibi acayip davranışlar.
Kız herşeyin farkında olan bi kız onun icin önemli degil merak etmeyin öyle kullanmalık bi durum yokBen kızı sizin gözünüze sokmak için kullanmış olmasına takıldım.
Keşke diploma iptal edilse de baştan okutsalar sizin gibileri.Hayatta herşey tıkırında gitmiyor derken kendi şahsi hayatımda da oldukça zor şeyler yaşadım bu süreçte her zaman güçlü kalamıyoruz bunu kastetmiştim. Ben bazen ayrılığın insanlardaki degisiminde yada biseylerin kıymetinin anlaşılması hususunda gerekli buluyorum. Ondada gercekten radikal degisimi gördüğüm için bu kadar kafam karıştı, yoksa cok cok kararlıydım. Evet kurban ediyorum cok iyi bi tespit duygularım ağır basıyor sanırım o yüzden yada her neyse.
Yok dünyada erkek mi kalmadı yok üniversite okumak bilmem ne gibi yorumları dikkate almıyorum cünkü konuyu saptırıyorsunuz. Hissiyat bu laf çarpmalarınızı kendinize saklayın burda insanlar akıl almak icin yazıyor napim simdi duygularıma yenik düştüm diplomamı iptal edeyim ? Oluyo mu öyle ?
Yani esas konuya odaklanmayıp cımbızla çekip almaya bayılıyoruz.
Kız herşeyin farkında olan bi kız onun icin önemli degil merak etmeyin öyle kullanmalık bi durum yok
İş kuracaktık mal davaları vardı yazıp sonra da meğer öyle bir mal yokmuş gibi bişey yazmışsınız.Mal yokmuş da sizi kandırmışlar mı yoksa ailesi sevgilini mi kandırmış?Param falan yok maaşlı çalışan biriyim, birlikte iş kurma planımız vardı en başından beri
Merhaba, uyum saglamak yerine bol bol sinirlendirin bence. Bakalim gerçekten kendine hakim olabiliyor mu?Merhabalar, 26 yaşındayım. Bi ilişkim oldu yaklaşık 1,5 yıllık. İlk başlarda herşey cok güzeldi. Çok aşık olduk evlilik teklifi falan oldu. Ama biz aileler yüzünden cok yıprandık. Onun ailesi ona destek olmadı. Bi mal davaları vardı. Kandırdılar resmen cocugu. Birlikte iş yapacaktık evlenecektik falan filan gelecek maddiyatla bunun hayalini kurup durduk. Ama ortada öyle gelecek bir maddiyat yokmuş meğer. Tabi bu dönemlerde bizim iş iyice uzadıgı icin baya kötü bi hal aldı ilişkimiz küfür el kaldırma bile oldu. Ondan önceki eski ilişkimde yaşamış olduğum bir durumu yüzüme vurup durdu aşağıladı beni. Sonra biz 1,5 yılın ardından ayrıldık. Zaten cok ayrılıyorduk bu sorunlar oldugunda ama birkaç güne geri barışıyoduk. Neyse bu ayrılır ayrılmaz bi kız buldu kendine birlikte resim falan koydular ettiler resmen gözüme soktu. 2 aya yakın çıktılar. Tabi ben cok cok kötü oldum mahvoldum aldatılmış hissettim kendimi. Neyse 6 ay ayrı kaldık. Sonra geri dönme hamleleri oldu ama hep dolaylı olarak laf çarparak falan. Asla kabul etmedim alışmıştım onsuzluğa. Gecen sefer görüşelim kendimi anlatayım diye cok ısrar etti o kadar yaşanmışlığımız var onun hatrına tamam dedim. İşte bana yaptığı herşeyi ailesine mal etti. Hic destek olmadılar sürekli yoluma taş koydular. Hic biri sana o şekilde davranmamı gerektirmezdi ama ciddi bi bunalım içerisindeydim verdigim sözleri yerine getirememiştim, babana karşı mahcubiyet duyuyordum vs vs konuştu. Kabul edemem dedim gitti..sonra bu tabi durmadı sürekli yalvardı cok sevdigini cok özledigini bensiz hayatının çok boş oldugunu hatalarının hepsinin farkında oldugunu bi daha asla tekrarlanmayacagını söyledi. Yalan yok hislerim bitmiş degil ne kadar geri dönmesem de 6 ay boyunca sürekli sosyal medyadan kontrol ettim onu sacma sapan kızlarla takipleşmesini beğenilerini vs. herşeye sahit oldum. Ama en agırı ayrılır ayrılmaz bi sevgilisinin oldugunu gözüme sokmuş olmasaydı. Neler yaşamış olduklarını düşündükçe delircek gibi oluyorum. Ben ağlarken onların sevinc kahkahalarını izledim sosyal medyasından. Diyorki onları bilerek senin gözüne soktum biliyodum sahte hesaptan beni takip ettigini özellikle her istegi kabul ediyodum. Aramızda düşündüğün gibi bişey geçmedi diyo. Neyse Görüşmeye başladık tekrar dayanamadım cok fazla özlemişim. Ama benim icim icimi yiyor. Sürekli aklıma geliyor böyle bi laf carpasım geliyo ve yapıyorumda oda bu durumu kabul etmiyor haklı olarak. Ben üniversite mezunuyum bir meslegim var o lise mezunu bile degil cocukluğundan bu yana ailesi yüzünden ciddi travmatik durumlar var. Ama cok caliskan bi cocuk. Sadece düzenli bi işi yok ama kazanıyor parasını ailesine bile veriyor. Cok da seviyorum birlikte cok güzel vakit geçiriyoruz eğlenebiliyoruz. Suan baya baya geri döndüm ama hafızamı silemiyorum. Bu ara dilimi tuttugum zamanlarda ve aktivite yaptığımızda cok keyifliyiz. Simdi sizce ne yapmalıyım dilimi tutup aşkımın peşinden gidip hayallerimiz icin çaba mı sarfetmeliyim yoksa kızım sen takıntılısın dilin durmaz o cocukta sinirli bi tip ilerde sürekli birbirinize girip durursunuz aşk, sevgi, çekim hikaye geçmişe bi sünger cek herkes kendi yoluna mı baksın dersiniz ? Lütfen yardımcı olun özellikle benden büyük ve evlenmiş kişilerin fikirlerine cok ihtiyacım var.
Canım sen koşuyorsun mutsuzluğa biz dur desekte sen yol almışsın . İnşallah bir aydınlanma gelir gözüne . Ne bilem aşktan ölen yok sende ilk olmayacaksın sal gitsin .Merhabalar, 26 yaşındayım. Bi ilişkim oldu yaklaşık 1,5 yıllık. İlk başlarda herşey cok güzeldi. Çok aşık olduk evlilik teklifi falan oldu. Ama biz aileler yüzünden cok yıprandık. Onun ailesi ona destek olmadı. Bi mal davaları vardı. Kandırdılar resmen cocugu. Birlikte iş yapacaktık evlenecektik falan filan gelecek maddiyatla bunun hayalini kurup durduk. Ama ortada öyle gelecek bir maddiyat yokmuş meğer. Tabi bu dönemlerde bizim iş iyice uzadıgı icin baya kötü bi hal aldı ilişkimiz küfür el kaldırma bile oldu. Ondan önceki eski ilişkimde yaşamış olduğum bir durumu yüzüme vurup durdu aşağıladı beni. Sonra biz 1,5 yılın ardından ayrıldık. Zaten cok ayrılıyorduk bu sorunlar oldugunda ama birkaç güne geri barışıyoduk. Neyse bu ayrılır ayrılmaz bi kız buldu kendine birlikte resim falan koydular ettiler resmen gözüme soktu. 2 aya yakın çıktılar. Tabi ben cok cok kötü oldum mahvoldum aldatılmış hissettim kendimi. Neyse 6 ay ayrı kaldık. Sonra geri dönme hamleleri oldu ama hep dolaylı olarak laf çarparak falan. Asla kabul etmedim alışmıştım onsuzluğa. Gecen sefer görüşelim kendimi anlatayım diye cok ısrar etti o kadar yaşanmışlığımız var onun hatrına tamam dedim. İşte bana yaptığı herşeyi ailesine mal etti. Hic destek olmadılar sürekli yoluma taş koydular. Hic biri sana o şekilde davranmamı gerektirmezdi ama ciddi bi bunalım içerisindeydim verdigim sözleri yerine getirememiştim, babana karşı mahcubiyet duyuyordum vs vs konuştu. Kabul edemem dedim gitti..sonra bu tabi durmadı sürekli yalvardı cok sevdigini cok özledigini bensiz hayatının çok boş oldugunu hatalarının hepsinin farkında oldugunu bi daha asla tekrarlanmayacagını söyledi. Yalan yok hislerim bitmiş degil ne kadar geri dönmesem de 6 ay boyunca sürekli sosyal medyadan kontrol ettim onu sacma sapan kızlarla takipleşmesini beğenilerini vs. herşeye sahit oldum. Ama en agırı ayrılır ayrılmaz bi sevgilisinin oldugunu gözüme sokmuş olmasaydı. Neler yaşamış olduklarını düşündükçe delircek gibi oluyorum. Ben ağlarken onların sevinc kahkahalarını izledim sosyal medyasından. Diyorki onları bilerek senin gözüne soktum biliyodum sahte hesaptan beni takip ettigini özellikle her istegi kabul ediyodum. Aramızda düşündüğün gibi bişey geçmedi diyo. Neyse Görüşmeye başladık tekrar dayanamadım cok fazla özlemişim. Ama benim icim icimi yiyor. Sürekli aklıma geliyor böyle bi laf carpasım geliyo ve yapıyorumda oda bu durumu kabul etmiyor haklı olarak. Ben üniversite mezunuyum bir meslegim var o lise mezunu bile degil cocukluğundan bu yana ailesi yüzünden ciddi travmatik durumlar var. Ama cok caliskan bi cocuk. Sadece düzenli bi işi yok ama kazanıyor parasını ailesine bile veriyor. Cok da seviyorum birlikte cok güzel vakit geçiriyoruz eğlenebiliyoruz. Suan baya baya geri döndüm ama hafızamı silemiyorum. Bu ara dilimi tuttugum zamanlarda ve aktivite yaptığımızda cok keyifliyiz. Simdi sizce ne yapmalıyım dilimi tutup aşkımın peşinden gidip hayallerimiz icin çaba mı sarfetmeliyim yoksa kızım sen takıntılısın dilin durmaz o cocukta sinirli bi tip ilerde sürekli birbirinize girip durursunuz aşk, sevgi, çekim hikaye geçmişe bi sünger cek herkes kendi yoluna mı baksın dersiniz ? Lütfen yardımcı olun özellikle benden büyük ve evlenmiş kişilerin fikirlerine cok ihtiyacım var.
Elimin tersiyle itmek cok kolay, hislerim bitmediği için yapıcı taraflara odaklanmışım hepsi bu, benim yaşadığım şeylerin okulla alakası yok nice okullu çiftler de benzer şeyler yaşıyor beni yönlendirebilecek bi yorum yapmıyosunuz, sadece beni yermeye çalışıyosunuz mümkünse konunun dışında kalın benimde odak noktam sapmasın.Keşke diploma iptal edilse de baştan okutsalar sizin gibileri.
İnsan neden okur? Cahil kalmamak için.
Senin gibilerin köyde okula dahi gitmemiş, ilk gördüğü erkeği kocası bilen kadından ne farkı var? O kadın da dövülse de, aldatılsa da ayrılmaz çünkü başka seçeneği yoktur. Tek bildiği bu hayattır. Ya sen?
Birkaç özelliğinden bahsetmek istedim sadece, sayamadığım birçok iyi özelliği var zaten. Genel kapsamda onun net kötü özelliklerini anlattım.Küfür varsa devamının geleceğini düşünüyorum , katlanarak hem de , çok çalışkan falan diye avunmamalısın bence
Ailesi onu kandırdı.İş kuracaktık mal davaları vardı yazıp sonra da meğer öyle bir mal yokmuş gibi bişey yazmışsınız.Mal yokmuş da sizi kandırmışlar mı yoksa ailesi sevgilini mi kandırmış?
Bence her türlü kötü huy var bu insanda , küfür şiddet , başka kızlarla görüşme dkıskandırmak için vs vs.Çok kötü şeyler bunlar.Bir ömür göze alabiliyor musun bu tür şeyleri yaşamayı?
Özenle yazmış olduğunuz yorum için çok teşekkür ederim haklısınız.Burada bazı arkadaşların cidden başına gelen kötü şeyler kaderleri ve ellerinde olmadan yaşamak zorunda kaldıkları ama bazılarının ise kendi tercihleri, siz ikinci gruptasınız adam kendi maddi konularından ve ailevi sıkıntılarının acısını senden çıkarmış. Küfür etmiş, el kaldırmış, seni ailene mahçup etmiş. Yetmemiş sen acı çekerken takmış başka kızı koluna yoluna bakmış ee olmayınca size geri tornistan etmiş. Madem aşkınız çok büyüktü sevgilinize niye etki etmemişte sizden ayrılır ayrılmaz başkalarına koşmuş, gülmüş eğlenmiş. Hem de ayrılığın sebebi kendi hareketleriyken. Aynısını siz yapsanız sizin hatalarınızdan dolayı ayrıldıktan sonra onun gözüne soka soka başka adamlarla gezseniz o ne yapardı bir sorun kendinize. Bakın evlilik uzun yol ve gül bahçesi değil. Öyle her sıkıntda size el kaldıran, küfür eden siz uzaklaşınca; sizi hemen gözden çıkarıp başka kollara giden adamla nasıl olacak.Çok sevdiğim bir söz vardır. Bir hatayı bir defa yaparsam bu benim tecrübemdir. Ama ikinci defa yaptığımda benim salaklığımdır derler. O adamdan bir halt olmaz. Yol yakınken önüne bakın. Tecrübeli arkadaş demişsin 9 yıldır boşanma davası ağırlıklı çalışan bir avukatım. Şidddet görenlerin , kötü muameleye maruz kalanların ve aldatılanların en az %60 ı sevgiliykende bunu yaşayıp senin gibi bir daha yapmaz diyenler haberin olsun
Çözüm önerisi için teşekkürler sanırım ona bu zamanı veremicem. Cünkü alacagım cevap sen beni bu hale getirdin olur :)Merhaba, uyum saglamak yerine bol bol sinirlendirin bence. Bakalim gerçekten kendine hakim olabiliyor mu?
Aşkımdan ölmüyorum suan zaten geçti o günler sadece uzun zaman görmedigin bi arkadaşını görürsün oturup saatlerce dertleşmek istersin ya bendeki his de o. E tabi özlem de var işin içinde. Duygular birbirine karıştı.Canım sen koşuyorsun mutsuzluğa biz dur desekte sen yol almışsın . İnşallah bir aydınlanma gelir gözüne . Ne bilem aşktan ölen yok sende ilk olmayacaksın sal gitsin .
Bak kuzum bu adam elini kaldırdığı gün bitirmeliydin. El kaldıran erkeğin kadına saygısi yoktur. Seni hayatı boyunca mal olarak görür. Benimde kolay bir hayatım olmadı ama yağmurdan kaçarken doluya atmadım kendimi. Gencecik kadınsın aklını başına topla. Sana uygun, eğitimli sana değer verecek biri mutlaka çıkar karşına. Kaptırma kendini böyle insanlara çok üzülür çok pişman olursun.Ailesini şuan devre dışı bırakmış tabirine göre hanımköylü olmuş artık.
Ablacım bunlar bi süreç el kaldırma olayı daha eskide oldugu icin zaten o zaman da yerle bir olmuştum merak etme. Son olay kız oldugu icin bu çok ağır geldi bunu anlatmaya çalıştım. İstediginiz gibi anlamayın yaaa allah mutlu mesut bahtiyar etsin seni ne diyim yani. Bişey içmeye gerek yok bu kafaya sahip olmak icin hayatta her zaman herşey tıkırında gitmiyo genel kapsamlı kolay bi hayatım olmadı zaten akıl verirsin başımın üstüne ama yok ne içtin ettin gerek yok.
Param falan yok maaşlı çalışan biriyim, birlikte iş kurma planımız vardı en başından beri
Ego tatmin etme yeri mi burası yaa konuyu açtıgıma pişman oldum resmen. Ödül falan mı veriyolar size böyle konuşunca. Alkışlar alkışlaradam el kaldırmış en çok koyan ayrıldıktan sonra sevgilisi olması olmuş![]()