Sevgilime geri dönmeli miyim?

Ego tatmin etme yeri mi burası yaa konuyu açtıgıma pişman oldum resmen. Ödül falan mı veriyolar size böyle konuşunca. Alkışlar alkışlar

ego ile kendine değer verme arasındaki fark üzerine araştırma yapmanızı tavsiye ederim size.
ödül veren yok ama itip kakabilende yok..
sizde kendinizi sevin kendinizle barışın.
kendinize reva gördüğünüz bir hayat yaşayın lütfen.

Merhabalar, 26 yaşındayım. Bi ilişkim oldu yaklaşık 1,5 yıllık. İlk başlarda herşey cok güzeldi. Çok aşık olduk evlilik teklifi falan oldu. Ama biz aileler yüzünden cok yıprandık. Onun ailesi ona destek olmadı. Bi mal davaları vardı. Kandırdılar resmen cocugu. Birlikte iş yapacaktık evlenecektik falan filan gelecek maddiyatla bunun hayalini kurup durduk. Ama ortada öyle gelecek bir maddiyat yokmuş meğer. Tabi bu dönemlerde bizim iş iyice uzadıgı icin baya kötü bi hal aldı ilişkimiz küfür el kaldırma bile oldu. Ondan önceki eski ilişkimde yaşamış olduğum bir durumu yüzüme vurup durdu aşağıladı beni. Sonra biz 1,5 yılın ardından ayrıldık. Zaten cok ayrılıyorduk bu sorunlar oldugunda ama birkaç güne geri barışıyoduk. Neyse bu ayrılır ayrılmaz bi kız buldu kendine birlikte resim falan koydular ettiler resmen gözüme soktu. 2 aya yakın çıktılar. Tabi ben cok cok kötü oldum mahvoldum aldatılmış hissettim kendimi. Neyse 6 ay ayrı kaldık. Sonra geri dönme hamleleri oldu ama hep dolaylı olarak laf çarparak falan. Asla kabul etmedim alışmıştım onsuzluğa. Gecen sefer görüşelim kendimi anlatayım diye cok ısrar etti o kadar yaşanmışlığımız var onun hatrına tamam dedim. İşte bana yaptığı herşeyi ailesine mal etti. Hic destek olmadılar sürekli yoluma taş koydular. Hic biri sana o şekilde davranmamı gerektirmezdi ama ciddi bi bunalım içerisindeydim verdigim sözleri yerine getirememiştim, babana karşı mahcubiyet duyuyordum vs vs konuştu. Kabul edemem dedim gitti..sonra bu tabi durmadı sürekli yalvardı cok sevdigini cok özledigini bensiz hayatının çok boş oldugunu hatalarının hepsinin farkında oldugunu bi daha asla tekrarlanmayacagını söyledi. Yalan yok hislerim bitmiş degil ne kadar geri dönmesem de 6 ay boyunca sürekli sosyal medyadan kontrol ettim onu sacma sapan kızlarla takipleşmesini beğenilerini vs. herşeye sahit oldum. Ama en agırı ayrılır ayrılmaz bi sevgilisinin oldugunu gözüme sokmuş olmasaydı. Neler yaşamış olduklarını düşündükçe delircek gibi oluyorum. Ben ağlarken onların sevinc kahkahalarını izledim sosyal medyasından. Diyorki onları bilerek senin gözüne soktum biliyodum sahte hesaptan beni takip ettigini özellikle her istegi kabul ediyodum. Aramızda düşündüğün gibi bişey geçmedi diyo. Neyse Görüşmeye başladık tekrar dayanamadım cok fazla özlemişim. Ama benim icim icimi yiyor. Sürekli aklıma geliyor böyle bi laf carpasım geliyo ve yapıyorumda oda bu durumu kabul etmiyor haklı olarak. Ben üniversite mezunuyum bir meslegim var o lise mezunu bile degil cocukluğundan bu yana ailesi yüzünden ciddi travmatik durumlar var. Ama cok caliskan bi cocuk. Sadece düzenli bi işi yok ama kazanıyor parasını ailesine bile veriyor. Cok da seviyorum birlikte cok güzel vakit geçiriyoruz eğlenebiliyoruz. Suan baya baya geri döndüm ama hafızamı silemiyorum. Bu ara dilimi tuttugum zamanlarda ve aktivite yaptığımızda cok keyifliyiz. Simdi sizce ne yapmalıyım dilimi tutup aşkımın peşinden gidip hayallerimiz icin çaba mı sarfetmeliyim yoksa kızım sen takıntılısın dilin durmaz o cocukta sinirli bi tip ilerde sürekli birbirinize girip durursunuz aşk, sevgi, çekim hikaye geçmişe bi sünger cek herkes kendi yoluna mı baksın dersiniz ? Lütfen yardımcı olun özellikle benden büyük ve evlenmiş kişilerin fikirlerine cok ihtiyacım var.

Küfür ve el kaldırmadan sonrasını gerçekten okumadım ve yoruma geldim.

Yahu Allah aşkına sen bu kadar değersiz birisi misin? Adamın seni ileride döveceği kesin sen ne aşkından sevgisinden bahsediyorsun ya. Sizin gibi kadınları gördükçe yemin ediyorum sinirim tepeme çıkıyor.

Ya bugün küfür edip el kaldıran yarın döver. Bu değişmez bir gerçek. Sen şimdilik sadece değişti sanarsın sonra bin pişman olursun. Başka adam mı kalmadı Allah aşkına bi gidin şu size saygı duymayan, sizi ezen adamlardan bir uzaklaşın ya...

Burdaki herkes mükemmel bi hayat yaşıyor olmalı herkes het hüt anlamadım gitti. Ayrılmıştım yine kedi gibi geldi :( birlikteyken cok mutluyuz eski mevzuları açmadıgımız sürece mutluyuz yani. Bu şansı ona vermek istiyorum tam anlamıyla kararlı davranamıyorum, ortada bir yerdeyim ne yapacagım bilmiyorum. Hemen evlilik falan da yok zaten. En az 1 yılı var bu işin. 1 yıl boyunca rol yapamaz heralde. Yada onu denemek için ne yapabilirim ?

Burdaki herkes mükemmel bi hayat yaşıyor olmalı herkes het hüt anlamadım gitti. Ayrılmıştım yine kedi gibi geldi :KK43: birlikteyken cok mutluyuz eski mevzuları açmadıgımız sürece mutluyuz yani. Bu şansı ona vermek istiyorum tam anlamıyla kararlı davranamıyorum, ortada bir yerdeyim ne yapacagım bilmiyorum. Hemen evlilik falan da yok zaten. En az 1 yılı var bu işin. 1 yıl boyunca rol yapamaz heralde. Yada onu denemek için ne yapabilirim ?
tamam senin duymak istediğin cevabı veriyorum hemen : her şey ailesi yüzünden, beyefendi sütten çıkmış ak kaşık, kadının saçı uzun aklı kısadır yer tokadını hakaretini oturur, eşinin ailesine tapar kuluçka makinesi gibi doğurur.adam ne yaptıysa aşktan yapmış, ultra süper mükemmel bir aşık aman diyim kaçırma koca çok zor bulunuyor bu devirde hatta hemen evlenme teklifi et.
oldu mu? sevdiğin bir yorum geldi mi sonunda? beğendin mi?

tamam senin duymak istediğin cevabı veriyorum hemen : her şey ailesi yüzünden, beyefendi sütten çıkmış ak kaşık, kadının saçı uzun aklı kısadır yer tokadını hakaretini oturur, eşinin ailesine tapar kuluçka makinesi gibi doğurur.adam ne yaptıysa aşktan yapmış, ultra süper mükemmel bir aşık aman diyim kaçırma koca çok zor bulunuyor bu devirde hatta hemen evlenme teklifi et.
oldu mu? sevdiğin bir yorum geldi mi sonunda? beğendin mi?
Komik

Back
X