• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime, eski sevgilimle olan çıplak fotoğrafı atmam

yok karistiran sizsiniz zaten , benim cevap yazdiklarim konu sahibini iliskileri yuzunden elestirenler zaten mesajımı alintilayip avukatimisin falan yazmis , otekide diyoki keske grup sex yapsaniz 3 tane ciplak.
kadina anlatamadim konuda 3 tane ciplak yok diye🤷‍♀️ takmis grup sexse simdi banlandi .
Siz nerden biliyorsunuz olayın gerçekliğini? Konu sahibi herşeyi açıkça anlatmadı ki? Gerçekler böyleyse bile yaptıkları şey grupsex kadar çirkin bir şey. Siz neden ısrarla buna takıldınız bunu anlamadım ?

Siz nerden biliyorsunuz olayın gerçekliğini? Konu sahibi herşeyi açıkça anlatmadı ki? Gerçekler böyleyse bile yaptıkları şey grupsex kadar çirkin bir şey. Siz neden ısrarla buna takıldınız bunu anlamadım ?
sen Avrupa da yaşayan bir kadınsınn.lütfen fikirlerini biraz genişlett :KK45: :KK45:

ben konuyu gercek varsayarak yorum yaoiyorum ayrica anlatmadigi ne kaldi ?
grup sex yapmak cirkindir demem cünkü baskalarının özel hayatini yargilamayacak kadar olgunum . isteyen grup yapar seviyosa yapsin . konu sahibinin ozgur bir cinsel yasantisi var diye elestirecek kadar geri kafali degilim.
ama basit bir tek gecelik iliski yasayan birine de inatla ay 3 kisi ciplaksiniz ay keske grup yapsaydiniz denmez.
kaldiki 3 tane ciplak insan yok .konu sahibi farkli zamanlarda iki kisiyle iliski yasamis bunu elestirdigi icinde misscherry ay keske grup yapsaydin dedi .olay bu
kadini 3 ciplagin olmadihina ikna edemedim 🤷‍♀️😂

grup sex yapmak cirkindir demem cünkü baskalarının özel hayatini yargilamayacak kadar olgunum . isteyen grup yapar seviyosa yapsin . konu sahibinin ozgur bir cinsel yasantisi var diye elestirecek kadar geri kafali degilim.
ama basit bir tek gecelik iliski yasayan birine de inatla ay 3 kisi ciplaksiniz ay keske grup yapsaydiniz denmez.
kaldiki 3 tane ciplak insan yok .konu sahibi farkli zamanlarda iki kisiyle iliski yasamis bunu elestirdigi icinde misscherry ay keske grup yapsaydin dedi .olay bu
Oğlunuz yada kızınız anne biz grupsex yapıyoruz ve bu şekilde mutluyuz deselerdi, tepkiniz ne olurdu ? Lütfen neutral cevap verin, bende ona göre cevap yazacağım.

yorum yokkk :dondurma:

Oğlunuz yada kızınız anne biz grupsex yapıyoruz ve bu şekilde mutluyuz deselerdi, tepkiniz ne olurdu ? Lütfen neutral cevap verin, bende ona göre cevap yazacağım.
bu arada konu grup sex degil misscherry nin ay bide grup yapin demesi .
ne alaka konuyla yani ?
ben ona tepki gosterdim.
farkli tarihlerde farkli kisilerle birlikte olunca grupta yapabilir anlamina mi geliyor ?
kadin banlandi zaten 😂

bu arada konu grup sex degil misscherry nin ay bide grup yapin demesi .
ne alaka konuyla yani ?
ben ona tepki gosterdim.
farkli tarihlerde farkli kisilerle birlikte olunca grupta yapabilir anlamina mi geliyor ?
kadin banlandi zaten 😂
miss yanlış yazmış yazmamalıydı orası ayrı da gerçekten grup sex e normal mi bakıyorsunuz ?

bide hpv asisini zamaninda yaptiririm ne halt yiyosa yesin banane.
isteyen istedigini yapar.
Burda haklı olabilir aslında. Hpv aşısının zamani 12 diye biliyorum yanlışsam düzeltin. İleriyi düşünmek lazım etkili bir şeymiş. Evlendikten sonra eşi pislik çıkınca eşinden bile kapanlar oluyormuş Allah korusun. Yazan üyenin dedigi şekilde düşünmeden bu konu üzerinde bir düşünmek lazım bence.

ssviyosa yapabilir beni ilgilendirmez .
koskoca insanin cinsel hayatina karisacak degilim ...
Aslında bu konunun dışında bir konu bu ama kesinlikle öyle düşünmeyin ve evladınıza düşündürtmeyin. Günümüzde bir çok kişi bu şekilde ilişkiler yaşıyor, başkaları beni ilgilendirmiyor ama hoş karşıladığımı söyleyemem ama konu ailem yada çocuklarım olunca bunun kesinlikle yanlış bir şey olduğunu vurgularım. Yanlış diyorum cünkü gerçekten yanlış .
Bugün tekli ilişkilerle yetinemeyen , tatmin olamayan yarın çoklu ilişkilerle de yetinemeyecek ve asla mutlu olamayacak. Korkarım ki bir çok cinsel hastalığın kaynağı da bu cinsel açlıktan kaynaklanıyor. Şöyle bir aile yapılarına baktığımızda , yıllarca tek eşli olan insanlar herzaman daha mutlu ve onların çocuklarının çocukları da daha mutlu. Ama diger yandan sürekli partner değiştiren insanlara bakarsan genelde çocuğunun psikolojik rahatsızlığının olduğunu görüyoruz. Belki görüşlerimiz zıt olabilir ama iyice bir düşünürseniz bana hak vereceksiniz . İyi akşamlar !

Burda haklı olabilir aslında. Hpv aşısının zamani 12 diye biliyorum yanlışsam düzeltin. İleriyi düşünmek lazım etkili bir şeymiş. Evlendikten sonra eşi pislik çıkınca eşinden bile kapanlar oluyormuş Allah korusun. Yazan üyenin dedigi şekilde düşünmeden bu konu üzerinde bir düşünmek lazım bence.
hpv aşısı çok önemli.kız çocuklarına mutlaka yaptırılmalı.Ama soru sormuştum cevabımı alamadan banlandı .seviyeli tartışacaktık halbuki :işsiz:

Back
X