- 12 Kasım 2021
- 15
- 18
- 8
- 21
- Konu Sahibi aptalsaptal1
-
Herkes evlenecek diye biriey yok Buda benim tercihim fakat ben ciddi bir ilişki için bir adım atmıştım o çocuktan sonra eski hayatıma son vermiştim herkes aynı hayatı yaşayacak diye birşey yokYazdıklarınız utanç verici resmen oyuncak oynar gibi ilişkileriniz olmuş, evlilik dışında birlikte olmalar nasıl da modernleştirerek anlatıyorsunuz normal şeymiş gibi bence o fotoğraf size kocaman alın lekesi diyorum ve susuyorum allah'tan korkun biraz..
Özelden ekran fotoğrafı atabilirim
Ne arıyorsun burda millete foto atmak hoşuna gidiyor galiba erkek olduğun aşikarÖzelden ekran fotoğrafı atabilirim
Komik birşey yok benim de fotoğrafa midem almadı lafın gelişi güldük geçtik dedimYat kalk yat kalk iyi tutulmadı biryerlerinizmidem almadı fotoğrafımızı çekmişler güldük ehehe dedikten sonrasını
Konuşmaların ekran fotolarından bahsediyorumNe arıyorsun burda millete foto atmak hoşuna gidiyor galiba erkek olduğun aşikar
Üzgünüm ki doğruBide girmiş odaya gizli gizli çekiyor sapık mıdır nedir bu doğruysa yüzüne bakılmayacak sapkınlıķta biri iğrenç
Bunlar grupça fantezi peşindeler daha neler duyucaz acabaİkinci konu başlığı: tek gecelik ilişkinin fotoğrafını hiç tanımadığım birine attım ne yapayım
Benim hayatım da keşke öyle olsa tam herşey düzeldi düzenli bir ilişkim var diyordum yaptığıma bakbu konuya yorum yapamayacak kadar sıradan ve entrikasız bir hayatım var
Aksilik iste....Benim hayatım da keşke öyle olsa tam herşey düzeldi düzenli bir ilişkim var diyordum yaptığıma bak
benim de düzenli ilişkim yok böyle de yaşanıyor ...boşver : DBenim hayatım da keşke öyle olsa tam herşey düzeldi düzenli bir ilişkim var diyordum yaptığıma bak
Dün yediğin hurmalar.....Benim hayatım da keşke öyle olsa tam herşey düzeldi düzenli bir ilişkim var diyordum yaptığıma bak
sonrasında gülmek için bizi yatarken çekmiş ( üzerimde battaniye var fakat çıplaktık) neyse güldük ettik konu burada kapandı
Anamin ruhunu ortaya koyuyorumEvlilik dısı iliskisi olması sizi alakadar etmez. Herkesin yasamı, düsünceleri hayat biçimi sizin gibi olmak zorunda degil. Nasıl ki insanlar sizin hayatınıza saygı duyuyor, siz de saygı duymak zorundasınız?
Allahtan korkarak hareket edilmemeli. İçten gelip isteyip “ama allahtan korkuyorum” demenin bir anlamı yok insanın ici, niyeti önemli.
Özelden ekran fotoğrafı atabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?