• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilime acil hediye fikri..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Kızlar sevgilimin geçen hafta cumartesi doğum günüydü.Ama benim sınavlarım dolayısıyla onunda şehir dışında olma dolayısıyla sadece kuru kuru telefonda kutlayabildim..Pazar günü buluşucaz ve benim sadece yarınım var bişeyler düşünme konusunda..Klasik gömlek saat olsun istemiyorum varmı degişik bi fikri olan?Şimdiden teşekkürler..

beraber olduğunuz fotografınızı puzzle falan yaptırabilirsin aşk bardakları da yapıyorlar
kalpli kutu da çok güzel çikolatalar yapıyorlar ayrıca resimli oluyor en özel resminiz olabilir üstünde. ya da kendi el emeğin olan bişeyde yapabilirsin atkı örmek gibi vb..

Sevgilini tanıyan sensin. Neye ihtiyacı varsa ya da en çok ne mutlu edecekse onu al.
Ayrıca erkekler bizim kadar duygusal değiller. Puzzle, fotoğraf, çikolata işine hiç girmemeni öneririm. Bana bile kadın olmama rağmen doğum günümde böyle bir hediye gelse hayal kırıklığı yaşarım

Buldumbuldum.com da değişik eğlenceli hediyeler var onlara da bakabilirsiniz

Tabi erkek arkadasiniz nelerden hoslanir ya da hoşlanmaz siz daha iyi bilirsiniz

yorumum konuya bir cevap değil ama size şu soru sormak istedim ;

doğum günü geçen hafta olmasına rağmen siz hediye işini bir hafta sonraki son gününüze bırakmışsınız.. sevgilinizi sevdiğinize emin misiniz !?:KK51:

yorumum konuya bir cevap değil ama size şu soru sormak istedim ;

doğum günü geçen hafta olmasına rağmen siz hediye işini bir hafta sonraki son gününüze bırakmışsınız.. sevgilinizi sevdiğinize emin misiniz !?:KK51:
konumda bahsettigim gibi o şehir dışındaydı bende sınavdı projeydi derken bu haftasonuna kaldı bunun sevmekle ne ilgisi var boş vaktim olsa zaten hallederdim

Kızlar sevgilimin geçen hafta cumartesi doğum günüydü.Ama benim sınavlarım dolayısıyla onunda şehir dışında olma dolayısıyla sadece kuru kuru telefonda kutlayabildim..Pazar günü buluşucaz ve benim sadece yarınım var bişeyler düşünme konusunda..Klasik gömlek saat olsun istemiyorum varmı degişik bi fikri olan?Şimdiden teşekkürler..
Benim sevgiliminkide yarın 1 ay önceden gs forması aldım 3 yıldır almadığım bir bu kalmıştı erkeğe hediye bulmak zor

Sevdiği bir konser ya da maç bileti olabilir. Hem vakit geçirirsiniz hem de eğlenceli olur.

Back