Merhaba arkadaşlar, size kafamı kurcalayan bir düşünceyi anlatmak istiyorum. Benim 4 yıllık bir ilişkim var 3 yılda sorun yok son 1 yılı baz alarak anlatıyorum. Ben yeni kız arkadaşlarla tanıştım okulda takılıyoruz falan sevgilimle resmimi görmek istediler gösterdim verdikleri tepki aynen şuydu: 'hııımm sevgilin bu mu ayy sen daha güzelsin be yanında çirkin kalmış' dediler. Ben o anda bozuldum bişey diyemedim ama sonra kin güttüm bunu söyledikleri için arkadaşlığımı bitirdim. Fakat bana büyük bi zarar verdiler bende bi şüphe oluştu. Gerçekten öyle miyiz diye sevgilimi incelemeye başladım zaman zaman ben daha güzelim dediğim oldu bunları onu yansıtmadım seslide düşünmedim ama sevgilim bazı zamanlar gözüme çirkin gelmeye başladı. İçimden keşke daha yakışıklı olsaydı falan dedim. Kendimi 2 yüzlü gibi hissetmeye başladım yanında iken gülüyorum eğleniyorum eve gidince bu düşünceler beynimi kemiriyor.
Fakat aramızda bir sorun yok çok iyi çok komik neşeli hayat dolu aşık bir insan bana çok değer veriyor mutluluğum için herşeyi yapıyor bende bu düşüncelerimden ötürü çok utandım onu haketmediğimi düşündüm. Ona eksik birşey yapmadım bende onu çok mutlu ettim, ediyorumda..Onu seviyorum eğer biten bişey varsa bu en fazla hayranlığımdır. Ansızın gelen bu berbat düşünceyi ben nasıl yeneceğim?
Fakat aramızda bir sorun yok çok iyi çok komik neşeli hayat dolu aşık bir insan bana çok değer veriyor mutluluğum için herşeyi yapıyor bende bu düşüncelerimden ötürü çok utandım onu haketmediğimi düşündüm. Ona eksik birşey yapmadım bende onu çok mutlu ettim, ediyorumda..Onu seviyorum eğer biten bişey varsa bu en fazla hayranlığımdır. Ansızın gelen bu berbat düşünceyi ben nasıl yeneceğim?