SEVGİLİMDEN AYRILDIM ÇOK PİŞMANIM LÜTFEN YARDIM :(((

Adam doğru söylemiş ne diye rahatsız ediyorsun arkadaşıyla otururken ? Biraz insanların hayatlrına saygı duyun arkdaşıyla muhabbet ediyor zırt mesaj pırt arama hoş bir durum mu sence ? Annem babam değilsin karım değilsin derken de doğru söylemiş sınırını aşmışsın çünkü onu bu sözleri söylemeye mecbur etmişsin yaşın da küçük değil niye böyle şeyler yapıyorsun ki ? Biraz zaman geçsin barışırsınız yine ama aynı hataları tekrarlama

kesinlikle tekrarlamayacağım ama beni o da çok kırdı :KK43:( hak etmedim

Saka misin?
Yaslari yanlis yazdin heralde ben 19 yazacakken elin surctu 29 yazdin galiba. Yok boyle birsey.
Adama diyorsun ki insan gibi musade istesen vermeyecekmiyim
ee vermemissin. Hos musade istemesine de gerek yok ki zaten. Bilmiyorum adamda peygamber sabri varmis. Ozur dilemis olmamis. Mesajina hyir bitmesin diye karsilik vermis olmamis baska biri mi var demis yine damarina basmissin onume bakmak istiyorum ne demektir.
Ben olsam ben de boyle bir adami kacirdigim icin uzulurdum hayirlisi

ben bu konuyla alakalı olan kısımları yazdım. ben onun ne durumlarında özveriyle yaklaşıyorum :KK43:( hoş görüyorum ilişki de bu değil midir. arkadaşı yanında olsa da en fazla 1 saat konuşacaktık her zamanki gibi. (ki arkadaşı olsa da öyle yapardık) o bana çok gördü. ihtiyacım vardı ona. o benden istese nerde olursam olayım konuşurdum. tüm gece zaten onların. bi de bana adam içerde oturuyor ben burda senle konuşuyorum diyor yabancıymışım gibi. arka plana atıldığımı hissettim anlayışsız bi insan değilim :KK43:(

Şöyle bir durum var. Özveri demişsiniz. Özveri sadece karşıdaki insanın üzerine düşmekle olmaz. Bazen karşıdaki insana nefes alacak alan yaratmak için fedakarlık yapmak da bir özveridir ve siz bu fedakarlığı yapmadığınız sürece özveriniz sadece kendiniz için yaptıklarınızla sınırlı kalır. bencil olmamak gerek.

işte sorun orda ben asla bencil olmadım ona karşı ne zaman ihtiyacı olsa yanında oldum ben her şekilde onu hep ön planda tuttum sadece 1 saat istedim konuşmak için ihtiyacım vardı o arkadaşıyla olmak için can attı. ben aynı şeyi yapmazdım ona. tüm gece zaten onların :KK43:( ben her şeyini hoş gördüm onun o kendi rahatını düşündü bencil olan o

kesinlikle tekrarlamayacağım ama beni o da çok kırdı :KK43:( hak etmedim
Ama üstüne gitmişsin karşındaki adam çocuk değil sen de değilsin özür de dilemiş uzatmanın manası yok. Ama böyle davranmaya devam edersen kendinden uzaklaştırırsın zaten aranızda mesafe var görüşemiyorsunuz bir de böyle eftem püften sebeplerle tartışma çıkarırsan sonunuz olmaz

Ama üstüne gitmişsin karşındaki adam çocuk değil sen de değilsin özür de dilemiş uzatmanın manası yok. Ama böyle davranmaya devam edersen kendinden uzaklaştırırsın zaten aranızda mesafe var görüşemiyorsunuz bir de böyle eftem püften sebeplerle tartışma çıkarırsan sonunuz olmaz

biz 2-3 haftada bir görüşüyoruz normalde. ve yanyanayken hiç sorun yok en büyük tartışmaları bile yüzyüzeyken çok rahat çözebiliyoruz. ama uzakta olduğumuz zaman hemen bişiyler oluyor çözülmesi de uzuyor :KK43:(( bu sefer benim de hatam var hem de çok fazla biliyorum çocukluk ettim. belki de düzgün bir şekilde yumuşak bir ifadeyle söylese sıkıntı çıkmazdı ama o bunalmış gibi telefonu bi an önce kapatmak isteyince kötü hissettim lütfen biraz empati kurun :KK43:( lütfen anlayın bi nebze olsun :KK43:(

ben bu konuyla alakalı olan kısımları yazdım. ben onun ne durumlarında özveriyle yaklaşıyorum :KK43:( hoş görüyorum ilişki de bu değil midir. arkadaşı yanında olsa da en fazla 1 saat konuşacaktık her zamanki gibi. (ki arkadaşı olsa da öyle yapardık) o bana çok gördü. ihtiyacım vardı ona. o benden istese nerde olursam olayım konuşurdum. tüm gece zaten onların. bi de bana adam içerde oturuyor ben burda senle konuşuyorum diyor yabancıymışım gibi. arka plana atıldığımı hissettim anlayışsız bi insan değilim :KK43:(

işte sorun orda ben asla bencil olmadım ona karşı ne zaman ihtiyacı olsa yanında oldum ben her şekilde onu hep ön planda tuttum sadece 1 saat istedim konuşmak için ihtiyacım vardı o arkadaşıyla olmak için can attı. ben aynı şeyi yapmazdım ona. tüm gece zaten onların :KK43:( ben her şeyini hoş gördüm onun o kendi rahatını düşündü bencil olan o
Iyi de yanlisi burda yapiyorsunuz ki zaten. Adam sana ya her gittigin yerde beni arayacaksin konusacaz. En az 2 saatini bana vereceksin ablana gittiginde mi diyor. Hayir firsat yaratip siz yapiyorsunuz bunu. Birakin biraz hayatlarinizin siniri olsun. Ablana mi gittin ablanda zaman gecir onu la vakit harca sevgiliyi dusunme koy kenara. Biri bana bunu yapsa inan dayanamam.
En fazla bir saat demissin daha ne olsun. Sen kendini koy o arkadasin yerine. Uzun zamandir ve sik gorusemedigin sevdigin birinin yanina gidiyorsun ve kiz senle ilgilenmeyip sevgilisiyle konusuyor. Kaldiki kadin erkek bir olmaz. Biz kadinken sevgilimizle uzun konusmayi isterken bile kiz arkadssimizin yaptigi gozumuze batar. Dusun bir de onlar erkek.
iliski bu degil midir demissin. Hayir degildir canim benim. Kimse kimseye 7/24 hayatini vermek zorunda degil.
ister kabul et ister etme. Insan psikolojisi suan kabullenmek istemiyorsun ama gercektwn bunaltmissin adami.

biz 2-3 haftada bir görüşüyoruz normalde. ve yanyanayken hiç sorun yok en büyük tartışmaları bile yüzyüzeyken çok rahat çözebiliyoruz. ama uzakta olduğumuz zaman hemen bişiyler oluyor çözülmesi de uzuyor :KK43:(( bu sefer benim de hatam var hem de çok fazla biliyorum çocukluk ettim. belki de düzgün bir şekilde yumuşak bir ifadeyle söylese sıkıntı çıkmazdı ama o bunalmış gibi telefonu bi an önce kapatmak isteyince kötü hissettim lütfen biraz empati kurun :KK43:( lütfen anlayın bi nebze olsun :KK43:(
Kapatmak isteyebilir içeride arkadaşı bekliyor adam başka yerde seni ikna etmeye çalışıyor arkadaşına da ayıp oluyor haliyle mahcup oluyor senin çok sevdiğin arkadaşın gelse sevgilin böyle yapsa sen arkadaşına karşı mahcup olmaz mısın ? Saygı duymak zorundasın çok çocukça bu davranışlar. Hem arkadaşı olmasa bile insan yalnız kalmak isteyebilir öyle gün olur hiçkimseyle konuşmak istemeyebilir vs. İnsanlık hali bunlar anlayışlı ol biraz, çok şaşırdım gerçekten bu konuya

Iyi de yanlisi burda yapiyorsunuz ki zaten. Adam sana ya her gittigin yerde beni arayacaksin konusacaz. En az 2 saatini bana vereceksin ablana gittiginde mi diyor. Hayir firsat yaratip siz yapiyorsunuz bunu. Birakin biraz hayatlarinizin siniri olsun. Ablana mi gittin ablanda zaman gecir onu la vakit harca sevgiliyi dusunme koy kenara. Biri bana bunu yapsa inan dayanamam.
En fazla bir saat demissin daha ne olsun. Sen kendini koy o arkadasin yerine. Uzun zamandir ve sik gorusemedigin sevdigin birinin yanina gidiyorsun ve kiz senle ilgilenmeyip sevgilisiyle konusuyor. Kaldiki kadin erkek bir olmaz. Biz kadinken sevgilimizle uzun konusmayi isterken bile kiz arkadssimizin yaptigi gozumuze batar. Dusun bir de onlar erkek.
iliski bu degil midir demissin. Hayir degildir canim benim. Kimse kimseye 7/24 hayatini vermek zorunda degil.
ister kabul et ister etme. Insan psikolojisi suan kabullenmek istemiyorsun ama gercektwn bunaltmissin adami.

bir tek ben bunaltmışım gibi bütün yükü üzerime yüklemeyin nolur :KK43:( o normalde benden beterdir. ben geldiğimiz son noktayı anlatıyorum size. ben telefonu 4. kez çaldığında açmasam direk kapris. whatsapp a girsem sorar napıyorsun eve gidince haber ver arkadaşında 1 günden fazla kalma şunu giyme bunu etme. şunu yapma bir milyon şeyime karışır hüküm kurar. 10 dk bekleteyim bi işim var sonra konuşalım diye direk çocuklaşır. ben cumartesş gecesi yaşadığımıza inanamadım. o bnm için ne arkadaşı ne maçı takardı her zaman ben önemliydim onun için sadece 1 saat çok mu sence uzak olan için tüm gece onlarındı.

Valla olgunluk yaşta değil başta arkadaşlar.İlişkilerde yerine göre olguniyerine göre de dozunu kaçırmadan çocuksu olmak lazım.Yoksa ne değerin olur ne ciddiyetin.

Her şey neden yaşa bağlanıyor . Sen 30 olursun yuvam çocuğum der. Diğeri alır sırt çantasını uzak ülkelere seyahate gider . Umurunda bile değildir evlensin çocuğu olsun . Ayrıca insanlar bir ilişki yaşarken kafalarında aaaaa benim yaşım şunu gerektiriyor şöyle yapayım demez .O an içinden ne geliyorsa ona göre hareket eder .

Konu sahibi o zaten özürünü dilemiş sanırım . Sırada senin ki var gibi görünüyor .

yaptgnın hata oldugunu biliyorsun madem sen ara konuş özür dile
adam haklı ne diye aramasın bekliyorsun
hem söylediklerinden dolayı arayp özür dilemiş
sıra sende

o benim üzerimde hüküm kuruyor ama. ben de onun üzerinde ilk defa dedi böyle bişiyi. bir de evlilik konuları konuşulurken doğru mu sence bu? özür de diledi gerçi sinir anında söyledim öyle bişiy yoko diye ama :KK43:( zoruma gitti
Özür diledi ?
Eee barıştınız yaniii doğru mu?
Yoksa siz özür dilediği halde hala trip mi attınız ??

neden hep ondan yanasınız belki derdime ortak olursunuz dedim ama daha da üzgünüm şu an :KK43:(
Haklı çünkü erkek arkadaşınız...
Şimdi bayansınız diye illa ki sizden yana olucaz diye bir durum söz konusu olamaz dimi?
Haklı kimse ona göre yorum yaparız burda bizde.
Anlayışsız olduğunuz için haksızsınız...
Bence güzel bir mesaj yazın ve gönderin gönlünü alın özür dileyin...

sen nasıl sevgi pıtırcığısın ya hu,bi pıtırcık böyle olmamalı :KK45:

arkadaşın bence senden o kadar bunalmış ki belkide bittiği için çok mutlu mesut.

her konuda erkekleri suçlarız ama biz kadınlar da az değiliz valla,boş kaprisle çocuğa cinnet getirtmişsin

29 yaşında kadınsın kendini meşgul edecek bir şeyler bul az rahat bırak adamı.

X