• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve yengesinin samimi olmasını istemiyorum ne yapmalıyım kızlar yardımcı olun lütfen

Can1ya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2022
16
-89
1
Sevgilimin abisi yurtdışında yaşıyor evli ve 1 çocuğu var. Yengesiyle yeğeni önümüzdeki günlerde önden gelecekler abisi 1 2 ay sonra gelecek. Benim sorum şu yengesi sevgilime daha önceden arkadaşmış gibi mesajlar yazmış işte beni kastederek ne kadar çok konusuyosunuz biraz da bizi ara falan gibisinden her lafı söylüyorlarmış birbirlerine önceden de zaten samimi oldukları için. Şu anda da o eski samimiyette olmalarını istemiyorum ben art bi niyet olduğundan değil ama rahatsız oluyorum kıskanıyorum. Benim ilişkisinin başlamasının ardından ilk defa geliyolar buraya ve yeğenimle olsun yengemle olsun illaki ilgilenicem abimin emaneti onlar bana falan diyo sevgilim mesafeli ol kıskanıyorum dediğimdeyse o benim abimin karısı ne biçim konuşuyon deyip sinirleniyo tartışıyoruz. Aynı evde duracaklar sonuçta ben samimi olmalarını istemiyorum ama elimden de bişi gelmiyor ne yapabilirim nasıl davranmalıyım. Öbür aya söz'ümüz var bi de sevgilimle aram bozulsun istemiyorum.

Samimiyetten kastınız nedir? Art niyetli değilim demişsiniz ama bana pek öyle gelmedi. Sevgiliniz size açıklamış sonuçta yeğenim ve yengem diye. Arada tabiki belli bir mesafe olacak da siz sanki hiç konuşmasınlar istiyorsunuz gibi bu da sağlıklı bir durum değil.

Tovbe est. Kiskanma sebebiniz konusup iletisim kuruyor olabilmeleri mi yoksa cinsiyeti disi oldugu icin mi? Sizce bu normal mi? Sizin enisteniz oldugunu varsayalim sevgili yapinca eniste ile konusmaz misiniz? Gelen misafirden bahsettiginizin farkinda misiniz?

Samimiyetten kastınız nedir? Art niyetli değilim demişsiniz ama bana pek öyle gelmedi. Sevgiliniz size açıklamış sonuçta yeğenim ve yengem diye. Arada tabiki belli bir mesafe olacak da siz sanki hiç konuşmasınlar istiyorsunuz gibi bu da sağlıklı bir durum değil.
gülüşüp eğlenmeleri falan çok fazla hani yenge/kayın ilişkisi gibi değil sevgilimle aralarında 2 3 yaş var bu yüzden daha önceden sevgilim eski sevgililerinden tutun ki yaptığı her şeyi anlatırmış şuanda da benim hakkımda az konuş onla hiç mi görmedin falan diye mesajlar atmış yengesi. Mesajda bile benimle ilgili böyle olan birisiyle sevgilimin aynı evde kalma konusu olunca ister istemez rahatsızlık duyuyorum. Fazla labali bir samimiyet var yani.

gülüşüp eğlenmeleri falan çok fazla hani yenge/kayın ilişkisi gibi değil sevgilimle aralarında 2 3 yaş var bu yüzden daha önceden sevgilim eski sevgililerinden tutun ki yaptığı her şeyi anlatırmış şuanda da benim hakkımda az konuş onla hiç mi görmedin falan diye mesajlar atmış yengesi. Mesajda bile benimle ilgili böyle olan birisiyle sevgilimin aynı evde kalma konusu olunca ister istemez rahatsızlık duyuyorum. Fazla labali bir samimiyet var yani.
Sen bu mesajları nereden biliyorsun

Siz daha çok kavga eder küsersiniz böyle.
Bu nasıl bi düşünce ruh hali böyle!! Tamam bende çok kıskanırım sevdiklerimi ama bu kadarı çok çok fazla.

Tövbe tövbe…
Söyleyin yeğenini de az sevsin

Şimdi burda kimse kimseye numara yapmasın, kim olsa bu samimiyete bozulur. Konu sahibi hiç politikacı değilsin. Niye açık açık kıskandığını söylüyorsun. Tam tersi ne kadar mutlu olduğunu, onlarla buluşmak tanışmak için sabırsızlandigini söyle. Sonra yavaş yavaş uzaklaştırırsın eğer böyle olmasını istiyorsan. Niye niyetini açık açık belli ediyorsun?

Diğer aya nişanımız var yazdım okumadınız sanırım.
Nişanlanın o halde , aile içine girdiğinizde gözünüzle şahit olacağınız aksi bir durum olursa gerekeni söyleme hakkınız olur . Ki diğer mesajlardaki arkadaşlara katılıyorum eşi ile yengesi arasında art niyet düşünmek daha yolun bu kadar başından sizi yoracaktır.. Belki yenge,kayın frekansları böyledir kötü düşünmek yanlış bence ☺️

Şimdi burda kimse kimseye numara yapmasın, kim olsa bu samimiyete bozulur. Konu sahibi hiç politikacı değilsin. Niye açık açık kıskandığını söylüyorsun. Tam tersi ne kadar mutlu olduğunu, onlarla buluşmak tanışmak için sabırsızlandigini söyle. Sonra yavaş yavaş uzaklaştırırsın eğer böyle olmasını istiyorsan. Niye niyetini açık açık belli ediyorsun?

Hangi numaradan bahsediyorsunuz? 18 yasinda bir kiz sevgilisinin abisinin karisini kiskaniyor bu mu numara? Insanlar yurt disinda yasiyormus muhtemelen en fazla yilda 1-2 defa geliyorlardir. Eve misafir geliyor ve gelen abisinin esi ayni evde kalacaklar diye kiskanmak hangi numara anlayisina dahil? Otele mi gitmeli.

Ha ortada bir sorun var o da sozlenmeyi dusundugu adam sevgililerinin ayrintilarini anlatan biri. Yenge de muhtemelen abla gibi dinleyip dertlesiyordur. 18 yasinda birinin sevgilisi de en fazla 20 yasindadir ya da ayni yasta. Yenge de biz de bu yollardan gectik diyip dinledigi icin kiskanilmasi gereken biri haklisiniz. Coluk cocuk sahibi kadina yakistirilan sifati benim normalim degil. Arada gereksiz civik civik bir samimiyet vardir o zaman dusunulebilir ama ben boyle bir ayrinti goremedim.

Yengesinin haddi değil sizinle olan iliskisine yorum yapmak bazı insanlar böyledir her ota b*ka burnunu sokardı benim eşimin yengesi de zamanla hadlerini öğreniyorlar emin ol . Ama kıskançlık yapacak bir durum yok zamanla o fazla meraklı halleri son buluyor .

Back
X