Neden hemen ilk konu olunca fake damgası yapıştırılıyor ? Belli ki onun derdi o , mezhepleri açıklamış ki demekki o söz onu baya düşündürmüşHe canım tamam yeni üye ilk konu böö geldiniz artık.Mune
anlayışın için teşekkürler, yanlış anlaşılma vs. olmasın diye mezhep kısmını tamamen sildim yazıdan.Neden hemen ilk konu olunca fake damgası yapıştırılıyor ? Belli ki onun derdi o , mezhepleri açıklamış ki demekki o söz onu baya düşündürmüş
- Her türlü dini ve siyasi konu ve yorum yasaktır. 'dan ne anlıyorsunuz.Neden hemen ilk konu olunca fake damgası yapıştırılıyor ? Belli ki onun derdi o , mezhepleri açıklamış ki demekki o söz onu baya düşündürmüş
abiside kilolu yengesi olmasa abisi ayaklarını yıkasa ben abi dur ben yıkarım desem mutlu olurmuşİğrenç bi ilişkileri varmış. Ben bunları eşime bile yapmıyorum. Sende gidip abisine mi masaj yapıcakmışsın? Ay nefsi olmayan insanda ilk defa duydum.
Yeminle midem bulandı. Su orda banyo orda. Ayak yıkamak neymiş ya. Yol yakınken kaç kurtar kendini. Bu mu yani gösterilen muamele?abiside kilolu yengesi olmasa abisi ayaklarını yıkasa ben abi dur ben yıkarım desem mutlu olurmuş
ya birde bunları yapan savunan insan cahil yada küçük bir insan değil üniv mezunu 28 yaşında bir adamYeminle midem bulandı. Su orda banyo orda. Ayak yıkamak neymiş ya. Yol yakınken kaç kurtar kendini. Bu mu yani gösterilen muamele?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?