• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ve yengesi arasındaki samimiyet

arkadaşlar merhabalar,

dün geceden beri ne düşüneceğimi şaşırmış halde sinirliyim.

erkek arkadaşım ve evli abisi aynı evde yaşıyorlar. yenge abi küçük yeğen ve sevgilim yani.

dün yengesi erkek arkadasımın ayaklarını yıkıyor ve erkek arkadasım bunu videoya cekip bana gonderiyor.

yengem saolsun eşek felan ama iyi kız dedi değişik diyip şaşırdıgımda ise

masaj yapıyo bana omzumu ovalıyor sivilcemi sıkıyor felan dedi.

benim kızdıgımı anladıgında ise biz kardeş gibiyiz canım o benim felan dedi yengesi 3 yaş küçük sevgilimden bu arada.

sonra olay büyüdü tabi biz böyle yetişdik felan demeye başladı.

erkek kardeşim neyse abimde o senin içinde, sende onun kardeşi gibisin vs dedi.

bizde nefis yoktur felan diyede ekledi.

benim kıskançlıgım nefis felan değildi ben sadece yengeside olsa bu kadar samimiyeti fazla buluyorum.

kafam çok karışık saçmalıyormuyum haklımıyım bilmiyorum
Sonuna kadar haklısın esin kardeşi kardeş olamaz bıraksınlar bu işleri ben kendi kardeşimin bile ayaklarını yikamadim geçecek o

Çok istiyorsa kocasının kini yikasin masaj yapsın

Ne igrejcler yaaa

ya birde bunları yapan savunan insan cahil yada küçük bir insan değil üniv mezunu 28 yaşında bir adam

Üniversite mezunu 28 yaşındaki dana kendi evini kuramayıp abisiyle yaşıyorsa zaten be beklenir ki ondan ileriye dönük olarak. Yengeyle samimiyete gelene kadar çoktan bay bay demeliydin

Bnde yenge sayilirim nisanlimin kardesi 3 yas büyük benden...
Ogle aralari bulusup yemek yeriz .
Kafeye gideriz..
Nisanlim burda olmadigi icin aksamlari eve bırakır ..

Tabi arada bir sınır var canim onlara gittigimde çayımı bile o suzer arada kaldiki ayaklarinimi yıkatacak masallah terbiyelide...

Sevgilinizi gectimde hadi sacmalamis... Bu yasta abisiyle yaşıyor sorumsuzca...
YA O ABİYE NE DEMELİ KARİSİ AYAK YİKİYO SİVİLCE SIKIO ... GELECEGİN BELLİ canim ilerde sende abiisnin ayagini yikarsin bnden solemesi abisi esini saydirmazsa boyle ayak yikar ....

Ne biçim insanlar var Ya Sabir...:skandal:

arkadaşlar merhabalar,

dün geceden beri ne düşüneceğimi şaşırmış halde sinirliyim.

erkek arkadaşım ve evli abisi aynı evde yaşıyorlar. yenge abi küçük yeğen ve sevgilim yani.

dün yengesi erkek arkadasımın ayaklarını yıkıyor ve erkek arkadasım bunu videoya cekip bana gonderiyor.

yengem saolsun eşek felan ama iyi kız dedi değişik diyip şaşırdıgımda ise

masaj yapıyo bana omzumu ovalıyor sivilcemi sıkıyor felan dedi.

benim kızdıgımı anladıgında ise biz kardeş gibiyiz canım o benim felan dedi yengesi 3 yaş küçük sevgilimden bu arada.

sonra olay büyüdü tabi biz böyle yetişdik felan demeye başladı.

erkek kardeşim neyse abimde o senin içinde, sende onun kardeşi gibisin vs dedi.

bizde nefis yoktur felan diyede ekledi.

benim kıskançlıgım nefis felan değildi ben sadece yengeside olsa bu kadar samimiyeti fazla buluyorum.

kafam çok karışık saçmalıyormuyum haklımıyım bilmiyorum
:oha:Sivilce patlatma mi?:kusmuk:
Ayak yikama miiii??:olamaz:
Ben bababama yapmam bee bu ne seviyesizlik?!:KK57:

Bnde yenge sayilirim nisanlimin kardesi 3 yas büyük benden...
Ogle aralari bulusup yemek yeriz .
Kafeye gideriz..
Nisanlim burda olmadigi icin aksamlari eve bırakır ..

Tabi arada bir sınır var canim onlara gittigimde çayımı bile o suzer arada kaldiki ayaklarinimi yıkatacak masallah terbiyelide...

Sevgilinizi gectimde hadi sacmalamis... Bu yasta abisiyle yaşıyor sorumsuzca...
YA O ABİYE NE DEMELİ KARİSİ AYAK YİKİYO SİVİLCE SIKIO ... GELECEGİN BELLİ canim ilerde sende abiisnin ayagini yikarsin bnden solemesi abisi esini saydirmazsa boyle ayak yikar ....

Ne biçim insanlar var Ya Sabir...:skandal:
Anlatmak istedigim ama bey efendinin anlamadıgı tamda bu işte

Cahil aöf lise okuyor ben asla kendimi buyuklenmem böbürlenmemde hatta mutlaka üniv olu felan diyede destek oldum ama bu sekilde hizmet etmeyi ayak yıkamayı normal gorucek kadar cahil
tahmin etmiştim.
sevgilin ve abisi pislik insanlar.
almışlar cahil kızı, kendilerine köle yapmışlar.

Ayni evde yasayinca biz kardes gibiyiz falan olabiliyor ama bu kadari cok fazla..henuz sevgili oldugunuz icin iyi olcup tartin derim. Kendini bilen insanlarin isi degil pek bu haller. Biraz mideler genis galiba :işsiz:

Mezhep yazısını kaldırdınız ordan be oldu şimdi artık o yaztığınızı unutalım mı ben bir Alevi olarak sizin gibi böyle bizlere yafta bulmanızdan bıktık bitmiyorsunuz erkek ardadaşınızın yaptığı davranış hiç normal birşey değil bunun hiçbir mezheple alakası Yok siz bu yazınızda bir kişinin etnik kimliğini yazarak bir toplumu zan altında bırakıyorsunuz yapmayın bunları kişileri insan olarak bireysel olarak değerlendirin.

Ooo çağımızda nefsi olmayan ermiş alim ulema bir insan varmış da haberimiz yokmuş. Seçilmiş insanmış mübarek :)
O rahatlık genişlik işine geliyor belli ki adamın, biz böyle yetiştik yok bizde nefis yok işin bahanesi.
abisi de aynı genişlikte olmasa müsade etmez zaten.
Ay çok sinir oldum yaa.

Back