• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ve yengesi arasındaki samimiyet

- Her türlü dini ve siyasi konu ve yorum yasaktır. 'dan ne anlıyorsunuz.
Ben şimdi gireceğim konuya ben de aleviyim senin sevgilin ne demek istiyor, sen kimi kimden ayırıyorsun diyeceğim al sana kavga al sana hakaret al sana ban.
Boşuna muhalefet olma yani.
Benim.esimde alevi mezhep ayrimi eskilerden kalma bosverin siz

arkadaşlar merhabalar,

dün geceden beri ne düşüneceğimi şaşırmış halde sinirliyim.

erkek arkadaşım ve evli abisi aynı evde yaşıyorlar. yenge abi küçük yeğen ve sevgilim yani.

dün yengesi erkek arkadasımın ayaklarını yıkıyor ve erkek arkadasım bunu videoya cekip bana gonderiyor.

yengem saolsun eşek felan ama iyi kız dedi değişik diyip şaşırdıgımda ise

masaj yapıyo bana omzumu ovalıyor sivilcemi sıkıyor felan dedi.

benim kızdıgımı anladıgında ise biz kardeş gibiyiz canım o benim felan dedi yengesi 3 yaş küçük sevgilimden bu arada.

sonra olay büyüdü tabi biz böyle yetişdik felan demeye başladı.

erkek kardeşim neyse abimde o senin içinde, sende onun kardeşi gibisin vs dedi.

bizde nefis yoktur felan diyede ekledi.

benim kıskançlıgım nefis felan değildi ben sadece yengeside olsa bu kadar samimiyeti fazla buluyorum.

kafam çok karışık saçmalıyormuyum haklımıyım bilmiyorum

yoo saçmalamıyorsun, gayette garip saçma bi durum, yenge neden ayak yıkasın yaw, günümüz de kimse kocasının ayağını bile yıkamıyor
biz böyle yetiştirildikte son derece saçma bi açıklama
geçmiç yıllarda da gelenek göreneğe göre yengenin ayak yıkadığını ne duydum ne gördüm

bence böyle abuk bi aileye gelin gitmeyi aklından bile geçirme, yoksa buraya daha çok konu açarsın

11 senelik evliyim, kocamın ayağı için uygulamamız gereken bir tedavi vardı bu sebeple 1 yada 2 defa yıkadım.
Onun dışında ihtiyaç hasıl olmadıkça neden eli ayağı tutan adamın ayağını yıkayayım.
Kaldı ki kaynımın ayağı, ne münasebet yahu.

Midem kalkti len sabah sabah kahvalti bile yapnadim daha :)

Abisi ne dusunuyo acaba? Bana gore sacma bu isler.. adam amcasinin karisiyla beraber oluyo bu devirde hic birseye sasirmam!

Ay cok igrenc bi iliskileri varmış yanlış anlamaniz cok normal bu tarz yetişmiş lerse ayrilin bence ben kaldiramazdim bu tur sacmaliklari

Ayyy içim kalktı kendi sivilceme bile dokunamam böööög hiç normal değil durum kızmakta haklısın yol yakınken kararını ver

Bence yol yakınken uzaklaşın. Bunun neresi normal ki? Çok tuhaf bir akraba ilişkisi..

arkadaşlar merhabalar,

dün geceden beri ne düşüneceğimi şaşırmış halde sinirliyim.

erkek arkadaşım ve evli abisi aynı evde yaşıyorlar. yenge abi küçük yeğen ve sevgilim yani.

dün yengesi erkek arkadasımın ayaklarını yıkıyor ve erkek arkadasım bunu videoya cekip bana gonderiyor.

yengem saolsun eşek felan ama iyi kız dedi değişik diyip şaşırdıgımda ise

masaj yapıyo bana omzumu ovalıyor sivilcemi sıkıyor felan dedi.

benim kızdıgımı anladıgında ise biz kardeş gibiyiz canım o benim felan dedi yengesi 3 yaş küçük sevgilimden bu arada.

sonra olay büyüdü tabi biz böyle yetişdik felan demeye başladı.

erkek kardeşim neyse abimde o senin içinde, sende onun kardeşi gibisin vs dedi.

bizde nefis yoktur felan diyede ekledi.

benim kıskançlıgım nefis felan değildi ben sadece yengeside olsa bu kadar samimiyeti fazla buluyorum.

kafam çok karışık saçmalıyormuyum haklımıyım bilmiyorum
valla canım aile ilişkileri böyle olabilir tabi bana göre tuhaf ama yok ayak yıkatmak, sivilce patlattırmak bu kadar ataerkil zihniyette olan biri olmasına takıl derim. çok itici. kalksın da ayaklarını yıkasın bir zahmet.
he bi de abisi karısını böyle işlerde kullandırttırıyorsa yarın öbür gün sen de erkek arkadaşının abisinin ayaklarını yıkayabilirsin

Bizde nefis yoktur ne arkadas? Gercekten nefis yoksa, tamamen kardesin olarak gorsen, boyle bir seyden bahsedemezsin bile. Biz gerçek kardeslerimiz icin bizde nefis yoktur gibi bir cümle kuruyor muyuz? Dusunmesi bile rahatsiz edici. Normalde hayat tarzınız farkli derdim ama bu cumleyi kurmasi bende normal olmadigi yönünde bir his uyandiriyor.

Back