çok özür dilerim ama gerçekten çok saçma geldi bana da. diğer konuyu biliyorum, aşırı hızlı ilerlemiştin ama bazen olabilir bu tarz şeyler, her şey her kalıba uymuyor ama hadi o ikinizin arasında bir mesele. şimdi kendi ailene bişey karıştırmamalısın. öncelikle adamın denyo olup olmadığına senin emin olman lazım. sana diğer konunda da söyledim hatırlarsan, uzak mesafe ilişkisini de bi deneyimleyin bakalım o zaman aranız nasıl olacak? sana ne hissettirecek? bi dur bi nefes al, bi dinlen. zaten ailen seçimlerine güvenmiyor, bunu da hemen şimdi tanıştırırsan yarın öbür gün bu hızla ayrılırsanız bu defa ailen ne düşünecek hakkında? ailelerin düşüncesi önemli bence. çünkü ailen asla senin kötülüğünü istemez. elin oğlu her şeyi yapar ama senin ailen sana kıyamaz, bu yüzden kötülüğünü istemez.
bir de aileler evlatlarının ilişki seçimine güvenmiyorsa ve bu konuda olumsuz düşünüyorsa genelde çok haklı çıkıyorlar. benim bir arkadaşım var, o da seninle yaşıt, bekar. hayatı boyunca öyle saçma seçimler yaptı ve ailesini o kadar çok üzdü ki şu an çok farklı konularda bunun bedelini ödüyor. bir iş kurmak istiyor mesela, ailesinin kredi desteğine ihtiyacı var. tek başına banka istediği krediyi vermiyor. eğer ailesi kredi çekerse hayallerini gerçekleştirebilecek, bu mümkün. ama babası buna asla yanaşmıyor. adam diyor ki, "sen geçmişte yaptığın işleri hayatına aldıkların yüzünden batırdın, maddi anlamda zarara uğradın. şimdi ben sana destek olsam o krediyi çeksem sen işi kurmasına kurar, yürütürsün. ama her şeyi yoluna soktuğunda gider yine bi şerefsize aşık olursun, varını yoğunu yedirirsin o yüzden sana güvenmiyorum" diyor. ve bu konuşmanın üzerinden sadece birkaç ay sonra arkadaşım yine saçma birine aşık olarak babasını haklı çıkardı ve o da senin gibi manipüle edilmeye müsait birisi. o yüzden diyorum ailene karşı mahçup olma, önce bi sen emin ol adamdan, zaman geçsin, zaman geçirin kendinizle alakalı bişeyler oturunca tanışırsınız. şimdi hiç gerek yok. yarın öbür gün bişey olsa ailen "1.5 aylık adamdan ne bekliyordun" falan der.