arkadaşlar merhabalar,
dün geceden beri ne düşüneceğimi şaşırmış halde sinirliyim.
erkek arkadaşım ve evli abisi aynı evde yaşıyorlar. yenge abi küçük yeğen ve sevgilim yani.
dün yengesi erkek arkadasımın ayaklarını yıkıyor ve erkek arkadasım bunu videoya cekip bana gonderiyor.
yengem saolsun eşek felan ama iyi kız dedi değişik diyip şaşırdıgımda ise
masaj yapıyo bana omzumu ovalıyor sivilcemi sıkıyor felan dedi.
benim kızdıgımı anladıgında ise biz kardeş gibiyiz canım o benim felan dedi yengesi 3 yaş küçük sevgilimden bu arada.
sonra olay büyüdü tabi biz böyle yetişdik felan demeye başladı.
en son biz aleviyiz dedi ve ben orda koptum zaten. o alevi ben sünniyim ama bunu demesinin yeri yada zamanı degildi.
erkek kardeşim neyse abimde o senin içinde, sende onun kardeşi gibisin vs dedi.
bizde nefis yoktur felan diyede ekledi.
benim kıskançlıgım nefis felan değildi ben sadece yengeside olsa bu kadar samimiyeti fazla buluyorum.
kafam çok karışık saçmalıyormuyum haklımıyım bilmiyorum
dün geceden beri ne düşüneceğimi şaşırmış halde sinirliyim.
erkek arkadaşım ve evli abisi aynı evde yaşıyorlar. yenge abi küçük yeğen ve sevgilim yani.
dün yengesi erkek arkadasımın ayaklarını yıkıyor ve erkek arkadasım bunu videoya cekip bana gonderiyor.
yengem saolsun eşek felan ama iyi kız dedi değişik diyip şaşırdıgımda ise
masaj yapıyo bana omzumu ovalıyor sivilcemi sıkıyor felan dedi.
benim kızdıgımı anladıgında ise biz kardeş gibiyiz canım o benim felan dedi yengesi 3 yaş küçük sevgilimden bu arada.
sonra olay büyüdü tabi biz böyle yetişdik felan demeye başladı.
en son biz aleviyiz dedi ve ben orda koptum zaten. o alevi ben sünniyim ama bunu demesinin yeri yada zamanı degildi.
erkek kardeşim neyse abimde o senin içinde, sende onun kardeşi gibisin vs dedi.
bizde nefis yoktur felan diyede ekledi.
benim kıskançlıgım nefis felan değildi ben sadece yengeside olsa bu kadar samimiyeti fazla buluyorum.
kafam çok karışık saçmalıyormuyum haklımıyım bilmiyorum