Sevgilim ve yaşadıklarımızz

Bunu yeni mi farkettin onu anlamadım ben asıl .
1.5 senedir sevgili misiniz ?
Sanırım 1.5 yıldır tanışıyorsun ama takılıyordunuz gibi bişey sizin ki .

Evet canım sevgiliyiz ama öyle öpüşüp koklaşma aşamasına gelmemiştik evine gidişim 1.5 sene sonra falan oldu.
Ben hiçbir zaman telefonunu karıştırma gafletine düşmedim çünkü güveniyordum bence zaten bu noktaya gelindiyse direkt ayrılınmalı. Dedektif gibi olamam sevgilim ne yapıyor şu an nerde insan kafayı yer. Zaten pek sosyal hayatı olan biri değildi evden işe işten eve. Meğerse internet sitelerinden de kızlarla yazışıyormuş .

Ben onu tanımaktan bahsetmedim. Hadi seni kandırdı , hadi evine gittin, hadi zorla bir şeyler yaptırdı. Olayın şokunu bir-iki haftada atlatırsın ama ondan şimdiki sevgilim diye bahsetmezsin. 4 ay sonra bile olayı böyle sakin anlatabildiğine göre sen hiç bir erkekle görüşme bir daha çünkü gerçekten kandırılmaya müsaitsin. Benim başıma gelse, kimsenin başına gelmeyeceğinin garantisi yok, soluğu poliste alırdım. Sen benim için endişelenme olur mu.

bu tecavüz. bunun ötesi yok. buna resmen tecavüz derler.
ancakkk,
zorla olmadıysa bir şey diyemeyeceğim.ben zorla oldu diye düşündüm.
zaten zorla olmadıysa,cebini uyurken karıştırmanız doğal tabii..çünkü zorla oral seks yaptırılan hiç bir kadın kalkıpta akabinde adamın cebini karıştırmaz.

Son düzenleme:
Bence cevap verme hatta kapattir konunu.ne dersen de sen suclusun cunku kadinsin.sana yapilan piskolojik baskinin hicbir onemi yok.ic camasirinla yatarsan seks yapmak zorundasın.eve gittiysen erkeğin bu davranisi normal.erkek eve geldiginde zaten otomatikman seks yapmak icin geliyor der hic beynini kullanamaz akli seyindedir hep cunku.erkekleri artik cok iyi anlıyorum. Bu kadar rahatligi kime versen zaten bole olur.

Tecavüz olması için delil niteliğinde bir darp izi, hasar ya da sperm kalıntısı olması gerekir.
Eğer yoksa buna tecavüz denemez olsa olsa taciz olabilir.
Bunların hiçbiri olmadı kaldı ki benim iç çamaşırım üzerimdeydi tişörtüm üzerimdeydi pantolonumu da kendi isteğimle çıkardım kendisi bir giysimi zorla çıkarmadı.
Oral seks konusuna gelince kafamdan zorla tutmadı ama o an yabancı birinin evinde olduğundan çekiniyorsun.
Sonuç olarak bunu tecavüz olarak gösterecek hiçbir belge delil yok. Telefonunu karıştırmama niye bu kadar takıldınız başka kızlarla mesajlaşmış olabileceği geldi böyle bir sapığın bakalım diğer kızlar ne diyor buna diye baktım aşkım kocişkom diyorlar. Umarım gerçeği biran önce farkederler.

Ayrica bu konuya yorum yapan kişilere sorarim siz ilk deneyiminizi bu şekilde yasasaniz yasaydiniz yine ayni sekilde elestirebilir miydiniz yasamayan bilemez.

bunun adı ne taciz ne tecavüz.. her şey kendi isteğinle olmuş.. pantolonunu kendin çıkarttıktan sonra ne yapmayı bekliyordun ki.. yani sonucu ne olabilirdi sana göre? bunu hesaplayamıyorsan eğer şu an hayatta olman dahi mucize...mucize eseri hayatta daha kötü insanlarla karşılaşmamışsın.

nasıl 1,5 yıllık bir ilşki bu hiç anlmadım.adam hakkında hiç bir şey bilmiyorsun.1,5 aylık hatta haftalık olmasın

Çok haklısın canım bazen cevap verenlerin bu bayan arkadaşların erkek olabileceğini düşünüyorum çünkü hiçbir kadın hemcinsini bu kadar acımasızca yargılamamalı.
Bu benim yaşadığım olay hiçbirşey ne mide bulandırıcı olaylar yaşanıyor her gün bu ülkede onlara ne diyeceksiniz sokakta yürüyen kadın tecavüze uğrayabiliyor ne diyeceksiniz sokakta yürümesemiydi .
Bu ülkede kadınsan zaten suçlusun maalesef. Yok telefonunu karıştırmışım yok ağda yaptırmışım hazır nazırmışım bilmem ne ay canım çok merak ediyorsan ben iki haftada bir ağda yaptırıyorum erkek arkadaşımın yanına gitcem diye özel bir çaba içine girişmiyorum bayanın bakımlı olması lazım şimdi diyeceklerki oooo baksana kız yollu iki haftada bir erkeklerle beraber oluyor demekii allahımm

Ayrica bu konuya yorum yapan kişilere sorarim siz ilk deneyiminizi bu şekilde yasasaniz yasaydiniz yine ayni sekilde elestirebilir miydiniz yasamayan bilemez.

Ben o gün yaşadıklarına yorum yaptım mı. Psikolojik baskıyla şu ya da bu nedenle yaşamış yaşayacağını ama 4 ay sonra bile o adamdan şimdiki sevgilim diye bahsetmesi ve bu olanları bu kadar sakin anlatması normal midir? Sen buradaki yorum yapanların ne yaşadığını biliyor musun da ahkam kesiyorsun. İki kere iki dörttür, taciz de her yerde tacizdir. Tacizi savunan tek bir kadın bulamazsın burada.

Erkek arkadasın tam bı sapıkk,arkadasllarında dedıgı gibi tamamen boşalmaya odaklanmışş
ama sendede hata yok değil hadi o gece orda kaldın.hadi oda yatagına,yanına geldi..
neden pantolonunu çıkartyosun.istemıyorum de diren..
sen hop cıkarınca tabıkı cocuk zaten azman oda dahada isteklendii..
öküz herifff yaaa ayyy delirdimmm,iğrenc mahlukkk
kesınlıkle acma telefonlarını bence..
soruna gelince evt sendede hata var evıne gıtsende kalmamalıydın,hadı kaldın o pantolonu cıkarmamalıydın..ama kırlenmıs sayma kendını cunku tamamiyle karsındakının iğrenclıklerı hepsiii

iyi de konu sokakta yürüyen kadının tecavüze uğraması değil ki. öyle bir konu açılırsa ona göre yorum yapılır zaten.. konuyu açan sensin... onun üzerine konuşuyor herkes ve kimse seni tanımıyor. ne kastı olacak ki düşman gibi konuşsun.. bu da beğenilmeyen bir yorum olunca başvurulan yol.. herkes düşüncesini söylüyor.

tacizin turleri var.buda bir şekilde taciz.piskolojik zorlama. Hadi sunu yap soyun bilmwm ne diyemez bir erkek bu kisi belli ki deneyimsiz biri.bunu alamayacak kadar aptal olamaz.bir erkek deneyimsiz bir kizi sip diye anlar arkadaşım. Bunlari bile bile kizin üstüne gitmis birseyler yaşamak istemis hala yok sen gittin yok taniyamadin mi yok nerde gordun gittin. Yok niye sevgilim dedin.offf yani bunlar ole komik ki.olayin ozu cok farkli.sen bu kizin piskolojisini dusundun mu peki bu konuyu irdelerken.ilk guvendigi erkegin bole hayvanlasmasinin nasil bir etki yarattığını dusundun mu.peki bu olayı tecevuzden ayıran ne sence zarın saglam olmasi mi onuda yapardı bu zihniyetteki insan ama tabi korkudan yapamamis başına bela olmasin diye.adamin savunulcak tek bir yani yok.

herkes bir zamanlar tecrübesizdi yaş itibariyle. o zaman herkesin bu yollardan geçmesi lazım. şimdi 5 yaşında çocuklar biliyor "gel sana şeker vereceğim" deyince gitmemesi gerektiğini. konu sahibi da çok küçük sayılmaz herhalde

Ya ben diyorum ki sen bir erkekle iç çamaşırıyla yatarsan bunun adı ne taciz ne tecavüz olur.

Bu adam yanında değil ama şuan. Olayın üstünden 4 ay geçmiş. Olay anını sorgulama da şimdi konu sahibi ne yazıyor ona bak sen. Konu iki gün önce açılmış.

1- Sen seni böyle psikolojik baskıyla taciz eden insandan 4 ay sonra " Benim yaklaşık 1.5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle şimdiye kadar hiç sorun yaşamamıştık gayet iyi anlaşıyorduk hatta onla konuşmazsam mesaj almazsam günüm çok kötü geçiyordu yani öyle vazgeçilmez olmuştu benim için." böyle bahseder miydin?

2- Adamı savunan tek bir yorum görmedim ben.

Son düzenleme:
Sadece senin yazdıklarını okudum. Olan olmuş, neye yardımcı olacağız anlamadım. Yapılacak tek şey bu ilişkiyi bitirmek.
Okuduklarımdan ben senin çok rahat yazdığını farkettim. Yazdıklarının üstüne söylenecek bir sürü şey var aslında:

Birincisi erkek arkadaşınla daha önce öpüşmekten fazla ileri gitmemişsin. Yine böyle olacağını düşüneek tekrar evine gidiyorsun. Geç oluyor ve sana orda kalmanı öneriyor. Oysa seni evine kendi bırakabilirdi, ya da sen bunu önerebilirdin. Yazdıklarından aslında orda kalmayı sen de istemişsin.

İkincisi nerde yatılacağı konusunda bir süre kararsız kalındıktan sonra içeride yatmaya mecbur bırakılıyorsun, ona da evet diyorsun. Sonra adam yanına geliyor, seni kendine çekiyor. Buna da tamam diyorsun.

Sonra pantolonunu çıkarmanı istiyor, onu da yapıyorsun. Yani herşeye tamam diyorsun.
...
...
...
Bu kısımları geçiyorum, gelelim en sonuna tüm bu olanlardan sonra nasıl telefonunu kurcalayabildin, korkmadan o kısmı anlamadım. sonra böyle sapık olduğunu düşündüğün birinin telefonunu kurcalasan ne ki? Demek ki bu adamla devam etmeyi düşündün ve sadece benimle mi diye baktın. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Sanki aslında sen de biraz istemişsin. Kusura bakma amacım seni yargılamak değil. Neyin doru ya da yanlış olacağını da söylemek değil. Ama sanki sen de birlikte olmayı istemişsin. Neye yardımcı olacağız onu anlamadım. Eğer kendini kötü hissediyırsan yapılacak tek şey bu insanla bir daha görüşmemek. Yapılacak şey belli aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…