Sevgilim ve kafa yapılarımız?evlenmelik değilmişim?

Ders calısınca o saydıgınız seyleri yapıyoruz zaten.Ama mesela cam silmedim,sınav senemde evi süpürmedim yemekte yapmadım.Annemde yaptırmadı zaten allah razı olsjn.İyi bir yeri de kazandım.İlerde de bu konforu saglayabilmek adına okuyorum zaten.işin özü beklentiler farklı

Bence siz zaten uyumlu bi çift değilsiniz ayrılmakla iyi yapmışsın insan kendine öyle sözler söylenmesine izin vermemeli evlenmelik değilsem yallah yani tek erkek sensin sanki der yoluma bakardım ben hiç çekilmez öyle insan

Aynen bide sen beni çıldırttın da söyledim diyor.Ne özür var ne mahcubiyet.İnsallah Allah böylelerinden korur hepimizi

Off mallık ben de.Kendimi hep cok muhalefet gördüm her şeyini garipsiyordum.Ama haklıymısım.Ya cocuk bir ara sen evde tembellik yaparsan ben de zenginlik icin cok cabalamam falan diyordu.Yani ikimizde fedakar olcakmusuz.
Bu kafayla evlilik olmaz. Ikiniz de calisacaktiniz zaten. Ikinizin de eve katkisi olacakti. Yoksa calismayi dusundurmuyor muydu?
Ben bu adamla evliligi dusunmezdim. Cok mutsuz olacagin kesin.

herkesin evlenilecek niteligi farklidir, bir sey diyemeyiz.
En guzeli size uygun degilse kisa yoldan donmektir.

Ama siz bunlari duyup iliskinize devam ederseniz kendinizi yok yere uzersiniz iste.

herkesin evlenilecek niteligi farklidir, bir sey diyemeyiz.
En guzeli size uygun degilse kisa yoldan donmektir.

Ama siz bunlari duyup iliskinize devam ederseniz kendinizi yok yere uzersiniz iste.
Yani aradı tekrar,bitirdigimi söyledim.Üzüldü falan hakkını helal etmedi kapattı.Her yerden de engellemis

Yani aradı tekrar,bitirdigimi söyledim.Üzüldü falan hakkını helal etmedi kapattı.Her yerden de engellemis
Sakin donme buna millet aileyle evlenir sen sulaleyle evleneceksin bir evde ikiniz kalamayacaksiniz misafir seviyor surekli hizmet halinde olacaksin basbas kalsaniz sıkılacak vs vs zaten evlenmem tarzinda da konusmus ki cok ayip ..defolsun gitsin

Senle böyle gezeriz anca evlenmeyiz demiş haspam ya. Eğer bu çocukla evlenme niyetin varsa hemen ayrıl ama diyorsan ki ben de zaman harcıyorum takılıyorum onu bilemem. Çocuk tam bir manipulator ve daha yaşı küçük, ilerde büyüyünce daha tehlikeli hale gelecek kurtar kendini

İşte ben de ona takıldım ya daha 22 yasında kaynana gibi benimle laf yarısına giriyor.Beni alttan alıpta beraber yaparız ne önemi var sevgilim demedi bir kere.İlerde düzelir diye düsündüm ama degismez ya.Bitirdim zaten geri dönüs düşünmüyorum kararım kesin.

Ya bide ben calısmayı düsündügüm halde bu tarz

Çok sevindim o zaman. Bunun gibi biriyle 2.5 3 senemi harcadım,icten içe öz güvenini yiyor insanın ilerde daha tehlikeli olacaktı emin ol. Seni bir eş gibi değil ona itaat etmek zorunda olan bir köle gibi görecekti ki zaten başlamış şu an öyle görmeye. Burcu neydi?

Ayı burcuymuş.

Misafiri severler ama hizmetçi olursa sjsjsjsjsj.

Adam sana '' hadi yol al senle gezeriz böyle,evlenmeyiz '' demiş. Bu sözlerinin özrü asla yok, zaten özür dilemeye bile tenezzül de etmemiş.
Sen de ayrılayım mı diye sormuşsun.
Başka birisi burada aynı konuyu açsa ayrılma diyebilir miydin?

Burcu oglak,sizinkinin neydi djdj

Şöyle komik bir şey var ki kendisi cok dagınık,titiz falan da degilYa hic iyi insan cıkmayacak gibi geliyor bu duygu gecici dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…