Sevgilim ve kafa yapılarımız?evlenmelik değilmişim?

Bay flash bellek di mi o? Napıyo şimdi pintoş?

Aman evlenin gitsin, evlendikten sonra buraya konu açarsınız akrabalarına dayanamıyorum, evlilik hiç bana göre değilmiş, anasından danasından bıktım diye. Onu da o zaman düşünürüz. şaka bir yana adam size aşıksa bile evlenmeyin derim.

Düzelmez dimi..ask bile bir yere kadar

Evet bazıları modern oluyor da bu degil baya baglı geleneklerine
Gelenekleriyle mutluluklar ona
Dünya nereye gelmiş
Bunlar okuyor ama eğitilemiyor
Hem eğitimli çalışan şehirli kız isterler hemde köylü kafasında o kızları kendilerine uydurmaya çalışırlar
Öylesini bulsun o zaman dolu ortalık

''Gönlü yok geçinmeye'' derler ya, ha işte bu adamın da sizinle geçinmeye gönlü yoktur. Bu gün ayrılalım deseniz önemsemeyecek gibi. Bence o evlenmelik adam değil...

Adam klasik Türk erkeği .Kesin Ataerkil bir aileden gelmiş .Biraz dangalaklıkta var .İleride evlense eşide çalışsa ,çocuk olsa .Bu adam karısına yardımda etmez .Evde aile ,arkadaş toplu yemekler falan .Şu an ikinizin ilişkilerini ,ilerideki hayallerinizi konuşacağı yerde .Evde misafir ağırlamak ,yemek vs bunları düşünüyor .Mizaç olarak ikinizde birbirinize zıtsınız .İlerde evlenseniz dahi mutlu olacağınızı düşünmüyorum.

Ataerkiye kurban olsun, koca parası yiyen kadını küçük görüyormuş, kendi her gün muntazaman ütülü don sıcak aş beklerken iyi.

Aynen öyle ya insan karımla şurayı gezeyim bunu yiyeyim diye hayal eder bu da amcamı yatılı agırlar mısın diyor? He bide ilk başlarda da annem yaslanınca elden ayaktan düşse ona bakar mısın demisti fjfj Ben o zamanlar ne biliyim takıntılı olduğunu

Aman aman uzak dur...bunlar ailesini herşeyin üstünde tutar seni paspas gibi çiğnenir.. bırak gitsin kendi çevresinden birini bulsun..sen bak yoluna yazık etme kendine...
3 gün ağlar sonra unutursun öbür türlü kurtulmak çok zor olır

Bu çocuk seni sevmiyor. Seninle köle niyetine evlenmek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…