- 3 Şubat 2009
- 9.880
- 16.894
- 773
- 44
- Konu Sahibi papatyatanesi
-
Kıçını toplayacak birini ario iste pis herif.Şöyle komik bir şey var ki kendisi cok dagınık,titiz falan da degilYa hic iyi insan cıkmayacak gibi geliyor bu duygu gecici dimi?
Ayı tıp okuyormuş. Kimlerin eline kalıyoruz Allahım yarabbim.Keko tam. Anasi danasi bitti de bitli akrabalari kaldi. Sakın haa bununla evlenmeye falan kalkma senin burnundan getirir hayati. Yurtdisi plani diosun adam ev düzeni dio bu ne yavizyonsuz ayı.
Ay tabii ki geçici rahat olŞöyle komik bir şey var ki kendisi cok dagınık,titiz falan da degilYa hic iyi insan cıkmayacak gibi geliyor bu duygu gecici dimi?
Konu sahibinin sevgilisi mi tıp okuyormuş enemmAyı tıp okuyormuş. Kimlerin eline kalıyoruz Allahım yarabbim.
Off :) Ondandır iste kendini bisey sanmasi. Normal adam der mi sen evlenmelik degilsin diye. Havalanmis doktor olcam diye. Dönsün köyünde yapsin doktorlugu batsin adam olamadıktan sonra.Ayı tıp okuyormuş. Kimlerin eline kalıyoruz Allahım yarabbim.
Ay en büyük hayali, çalışan avrat alayım, hem ev hanımı olsun hem para getirsin olan doktor mu olur ya, olmasın lütfen.Off :) Ondandır iste kendini bisey sanmasi. Normal adam der mi sen evlenmelik degilsin diye. Havalanmis doktor olcam diye. Dönsün köyünde yapsin doktorlugu batsin adam olamadıktan sonra.
Ben de diş hekimligi okuyorum ama demek memnun edemedim beyefendiyi.Ya zaten sülalesinde tek okuyan bu oldugu icin herkes pohpohlamış ben de pohpohlayayım istediOff :) Ondandır iste kendini bisey sanmasi. Normal adam der mi sen evlenmelik degilsin diye. Havalanmis doktor olcam diye. Dönsün köyünde yapsin doktorlugu batsin adam olamadıktan sonra.
Aynen evlendikten sonra ögrenmemden iyidirAdami takdir ettim ama acik acik ne düsünüyorsa bastan söylemis. Universitede yillarca kiz arkadasi kacmasin diye evlenicem evlenicem diyip uni bittikten hemen sonra ayrilip köyünden kiz bakanlar var. Ayrildiginiz iyi olmus, uyumlu bir cift degilsiniz. Iliskiden beklentileriniz farkli.
Adami takdir ettim ama acik acik ne düsünüyorsa bastan söylemis. Universitede yillarca kiz arkadasi kacmasin diye evlenicem evlenicem diyip uni bittikten hemen sonra ayrilip köyünden kiz bakanlar var. Ayrildiginiz iyi olmus, uyumlu bir cift
Acıkcası tıp okuyo diye vizyonludur sandım da cocuk akraba delisi cıktıAy en büyük hayali, çalışan avrat alayım, hem ev hanımı olsun hem para getirsin olan doktor mu olur ya, olmasın lütfen.
Narsistmiş öğrenmis oldum su anAy tabii ki geçici rahat olben o kafayla çok uzun zaman yalnız kaldım. Benimki narsistikti, bu çocukta da narsistik kişilik bozukluğu olabilir mutlaka bir araştır bu dediğimi. Eğer "evet kesinlikle böyle" diyorsan 2 rekat şükür namazı kıl. İnsanın öz güvenini yerle bir ediyor bu hasta adamlar ama kıymet bilen, seni el üstünde tutan biriyle karşılaşınca anlıyorsun ne tür bir psikolojik işkencenin içinde olduğunu. O lafı ona yedir lütfen. Sen evkenmelik kız değilmişsin ha? Sen kim köpeksin acaba diye sorarlar adama. Ayaklarına bile kapansa bu lafı sakın unutma ve onu sakın affetme. Gerekçen de bu ettiği iğrenç cümle olsun ve ömür boyu seni kaybetmesine sebep olan bu cümle hiç aklından çıkmasın onun
Küçük daha ablası, küçük dünyasından yeni yeni çıkıyor daha.Ben de diş hekimligi okuyorum ama demek memnun edemedim beyefendiyi.Ya zaten sülalesinde tek okuyan bu oldugu icin herkes pohpohlamış ben de pohpohlayayım istedi
Ya senin bölüm pratikte daha iyiymis zaten azcik ezsene şunu o parayi bulana kadar yaşı 50 olur :) sen 40ina varmadan zengin olursun. Ayni boyle söyle.Ben de diş hekimligi okuyorum ama demek memnun edemedim beyefendiyi.Ya zaten sülalesinde tek okuyan bu oldugu icin herkes pohpohlamış ben de pohpohlayayım istedi
Ben de eski sevgilimden büyüktüm 4 yaş :) bana da bir arkadsim atmıştı narsistik kişilik bozukluğu konusunu, okudukça şok geçirdim, hele bir forum atmış bana, orada narsistikle birlikte olan kadınların hikayeleri var. Sanırsın her hikayedeki esas oğlan benimki, mağdur olan çilekeş kadın da benNarsistmiş öğrenmis oldum su anBide kücüklükten beri kendinden 10 yas büyüklerle takılmıs hep.Bu da kisiliginin oturmamasına neden olmus bence.Belirtilerin hepsini tasıyor narsistlerin
Ya iradeniz cok hos gercekten benim de geri dönmek gibi niyetim yok insallah olmaz da.O forumun adı ne acaba merak ettimBen de eski sevgilimden büyüktüm 4 yaş :) bana da bir arkadsim atmıştı narsistik kişilik bozukluğu konusunu, okudukça şok geçirdim, hele bir forum atmış bana, orada narsistikle birlikte olan kadınların hikayeleri var. Sanırsın her hikayedeki esas oğlan benimki, mağdur olan çilekeş kadın da beno hikayeleri okumam çok yardımcı olmuştu ondan kurtulmama. Sonumun onlar gibi olmasından korkup zararın neresinden dönersem kardır dedim aşkımdan acımdan gebersem de arkama bakmadım. Bu bir süreç ve geçiyor emin olabilirsin
Ya bence kaldıramadı zaten ailem falan da durumu ondan iyi kendini hep ispatlamaya çalışıyorduYa senin bölüm pratikte daha iyiymis zaten azcik ezsene şunu o parayi bulana kadar yaşı 50 olur :) sen 40ina varmadan zengin olursun. Ayni boyle söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?