- 12 Aralık 2018
- 1.428
- 2.034
- 133
- Konu Sahibi papatyatanesi
-
Ya gercekten eskiden hic bir seyi kafaya takmazdım.Bundan sonra her detayı düşünüyorum mutsuz takıntılı birine dönüsmeye basladım.Ütü,temizlik tam olmalı.1gece öncesinden kıyafetlerini secmemi istermis en cok hayalini kurdugu sey oymus djdj ya yaparım da en büyük hayali olması da komik
Adam bencil kıronun teki.Sevgilimle 1.5 yıldır ilişkimiz var,üniversite de tanıstık.Ben yapı olarak rahat bir insanım,öyle ev isi falan annem hic yaptırmadı hep ders calıstım.Neyse bu bana daha ilk aylarda sey demisti”ben misafir severim,ütü severim,akrabalarım degerlidir” falan.Ben de önlem olsjn diye buna kendimi apacık gösterdim.Nasıl biri oldugumu.Neyse bana sey demeye başladı”sen bana kendini belli etmedin baslarda”yani etsem ayrılcaktı demekjfjd
Neyse ögrenci evinde yasıyor arkadası yemek yapmayı bilmedigi icin her gün bu yapıyor ve kütüphaneden gelip yapıyor,arkadası evde yatıyor.Ben de kıyamadıgım icin biraz da arkadasın yapsın dedim.Sonra olay büyüdü.Ben de dedim ki “bana sıra gelince yapmazsın arkadasna yapıyosun”Bana dedigi sey “sen evlenmelik kız degilsin öyle niteliklerin yok”,”iste hadi yol al senle gezeriz böyle,evlenmeyiz ”.Ki sonra ben uzatmadım alttan aldım beni aradı 2 saat sonra ne özür ne güzel söz var.Trip atcaksan kapatalım,görüşürüz dedi ben de kapattım ve ayrıldım.dün aramıs yine kendini savunuyor.Yani bana tahammülü yok ne tribüme ne nazıma.Diyorum ilerde calısırız yurtdısına cıkarız bana diyo ki hayalin hep gezmek biraz da ev düzeni hayal et( Bu arada kimseyi ayrıştırmıyorum ama kendisi agrılı hani oralarda cok önemlidir bu akraba misafir falan.)Yani ben mi cok abarttım ayrılmalıl degil mi?akıl verin ya cıkmazdayım
Ekleme yapayım: Ben cok misafir almam dedigimde de o zaman senin akrabalrın da gelmez demisti.He bide yemek yapmazsam da kendine kadar yaparmıs kendi yermis fjjf
Ya kendisine köle alıyor alacak saf kızı hayatını karartacak kendisi bedava hizmetçisi hemde para getiren ben hepsini yaşadım malesef kendim çalışan biriydim o ıssızdi vs evlendik bana kölesi gibi davrandı sadece malum zamanlar iyi davranırdı onun haricinde saygısızlık hakaretler diz boyu kıyafetini seçmeni utulememi baksirini atletini getirmemi isterdi ..ben tam yapmadığım için hakaretler dayak herşey yapardı ...yani o embesil kendi secemiyor mu kiyafetini başkasına sectirecek utulettirecek off neyse bak ben 2. Evliliğimi yaptım mutluyum huzurluyum ama o embesil kızımı üzmeye devam ediyor çünkü onun babası kızım daha 5 yaşında nasıl mantıklı konuşuyor dua ediyor hep babam iyi bir insan olsun diye telefon konuşmalarının bir kaç saniyesine şahit oldum abdest almaya gitmiştim duydum çocuğumu nasıl sikistiriyor ben psikolojisi bozulmasın mutlu olsun diye şu anki babasıyla çabalarken o embesil tüm yaptıklarımızi yıkıyor ..üzerimde bir kara leke gibi kaldı yapıştı kendime beyaz sayfa açıp yeni hayata baslasamda o zift o siyah leke çıkmıyor ustumden. Kızım zaten o zift ile doğdu ne kadar temizlesede ondanda çıkmayacak ... Bugün öyle çok istedim ki ölmesini ...onunla evliykende ölmesini isterdim bana yaptığı eziyetlerden ötürü Allah'ım duzelmiyor bu adam ölsün artık bana kızıma zarar veremesin üzerimdeki bu zift bu leke temizlensin artık..günah olmayacağını bilsem kızıma bütün bu kelimeleri ettiği için onu öldürürdum. ..ama elimden bir şey gelmiyor inşallah geberir gidernasıl ya kendin de aynı şartlarda çalışırken adamın kıyafetlerni bir gece önceden seçip ütüleyip hazır mı edeceksin?
Bunun en büyük hayali olması komik değil senin yapabilmen daha komik.
bu benim de en büyük hayalim çünkü. Katya her sabah gelsin benim kıyafetlerimi hazır etsin.
Ya kendisine köle alıyor alacak saf kızı hayatını karartacak kendisi bedava hizmetçisi hemde para getiren ben hepsini yaşadım malesef kendim çalışan biriydim o ıssızdi vs evlendik bana kölesi gibi davrandı sadece malum zamanlar iyi davranırdı onun haricinde saygısızlık hakaretler diz boyu kıyafetini seçmeni utulememi baksirini atletini getirmemi isterdi ..ben tam yapmadığım için hakaretler dayak herşey yapardı ...yani o embesil kendi secemiyor mu kiyafetini başkasına sectirecek utulettirecek off neyse bak ben 2. Evliliğimi yaptım mutluyum huzurluyum ama o embesil kızımı üzmeye devam ediyor çünkü onun babası kızım daha 5 yaşında nasıl mantıklı konuşuyor dua ediyor hep babam iyi bir insan olsun diye telefon konuşmalarının bir kaç saniyesine şahit oldum abdest almaya gitmiştim duydum çocuğumu nasıl sikistiriyor ben psikolojisi bozulmasın mutlu olsun diye şu anki babasıyla çabalarken o embesil tüm yaptıklarımızi yıkıyor ..üzerimde bir kara leke gibi kaldı yapıştı kendime beyaz sayfa açıp yeni hayata baslasamda o zift o siyah leke çıkmıyor ustumden. Kızım zaten o zift ile doğdu ne kadar temizlesede ondanda çıkmayacak ... Bugün öyle çok istedim ki ölmesini ...onunla evliykende ölmesini isterdim bana yaptığı eziyetlerden ötürü Allah'ım duzelmiyor bu adam ölsün artık bana kızıma zarar veremesin üzerimdeki bu zift bu leke temizlensin artık..günah olmayacağını bilsem kızıma bütün bu kelimeleri ettiği için onu öldürürdum. ..ama elimden bir şey gelmiyor inşallah geberir gider
Çok akıllı cevap veriyor ağlamıyor bile ama biliyorum içine atıyor çok içli bir çocuk...bak daha 5 yaşında ne diyor ..ben daha çocuğum bana bunları söyleme sadece oyun oynayalım diyor ama o hala yok DNA testi yaptırır kanıtlarım sen benim kızımsin ona baba dersen seni yanıma alırım bilmem ne ..kızımda benim bir kardeşim var burda mutluyum senin yanında kalamam sadece oyun oynarım geri gelirim annemin yanina diyor bu hala konuşuyor öyle güzel ifade ediyor ki kendini yavrumm...artık hergun o mahlukun ölmesi için dua edeceğim inşallah ölür .( Kızım herşeyi biliyor ve şu anki babasına kendi isteğiyle baba demeyi tercih etti ..ve onu kendi babasından daha çok seviyor çünkü onunla ilgilenen oyun oynayan onun geleceğini düşünen benim kocam ..çocukta görüyor gerçeği biz asla kötü şeyler söylemiyoruz ama karşı taraf nefret kusuyor haftada 1 kısa süreli konuşmasında çocuğun psikolojisini alt üst ediyor ...bak sana söyleyim elime silah verseler ..günah olmasa gözümü kirpmam başından vururum onu.. dünya bir pislikten kurtulur ama işte yapamıyorum yapamıyorum ..ama öyle fırsatım olsa hele çocuklarıma kılına zarar verse gözüm kararır onu öldürürum ... Allah'ım nolur ölsün artık artık olsun sakat kalsın gebersin ölsün artık ölsünben de kızına üzüldüm. Umarım çok duygusal bir çocuk değildir az etkilenir babasından. Aklıyla üstesinden gelmeyi başarır yaşadıklarının
kaç canım, kaç yavrum arkana bakmadan kaç hayatını karartma demeye geldim.Sevgilimle 1.5 yıldır ilişkimiz var,üniversite de tanıstık.Ben yapı olarak rahat bir insanım,öyle ev isi falan annem hic yaptırmadı hep ders calıstım.Neyse bu bana daha ilk aylarda sey demisti”ben misafir severim,ütü severim,akrabalarım degerlidir” falan.Ben de önlem olsjn diye buna kendimi apacık gösterdim.Nasıl biri oldugumu.Neyse bana sey demeye başladı”sen bana kendini belli etmedin baslarda”yani etsem ayrılcaktı demekjfjd
Neyse ögrenci evinde yasıyor arkadası yemek yapmayı bilmedigi icin her gün bu yapıyor ve kütüphaneden gelip yapıyor,arkadası evde yatıyor.Ben de kıyamadıgım icin biraz da arkadasın yapsın dedim.Sonra olay büyüdü.Ben de dedim ki “bana sıra gelince yapmazsın arkadasna yapıyosun”Bana dedigi sey “sen evlenmelik kız degilsin öyle niteliklerin yok”,”iste hadi yol al senle gezeriz böyle,evlenmeyiz ”.Ki sonra ben uzatmadım alttan aldım beni aradı 2 saat sonra ne özür ne güzel söz var.Trip atcaksan kapatalım,görüşürüz dedi ben de kapattım ve ayrıldım.dün aramıs yine kendini savunuyor.Yani bana tahammülü yok ne tribüme ne nazıma.Diyorum ilerde calısırız yurtdısına cıkarız bana diyo ki hayalin hep gezmek biraz da ev düzeni hayal et( Bu arada kimseyi ayrıştırmıyorum ama kendisi agrılı hani oralarda cok önemlidir bu akraba misafir falan.)Yani ben mi cok abarttım ayrılmalıl degil mi?akıl verin ya cıkmazdayım
Ekleme yapayım: Ben cok misafir almam dedigimde de o zaman senin akrabalrın da gelmez demisti.He bide yemek yapmazsam da kendine kadar yaparmıs kendi yermis fjjf
Ya her şeyee karsı cıkıyordum bir ara kendimce abarttıgımı düsündüm.Bazı seylere saygı duymak istedim ama o meger kendine modern hizmetci arıyormuş zamanla fark ettim zaten.nasıl ya kendin de aynı şartlarda çalışırken adamın kıyafetlerni bir gece önceden seçip ütüleyip hazır mı edeceksin?
Bunun en büyük hayali olması komik değil senin yapabilmen daha komik.
bu benim de en büyük hayalim çünkü. Katya her sabah gelsin benim kıyafetlerimi hazır etsin.
Bence de bu devirde cogu kız tahammül edemez bu tarz erkege.Yani 22 yaşında isteklere bak.İnsanlar yurt dışı hayal ediyor bu ütülü gömlekAdam bencil kıronun teki.
Hayat görüşlerinizin uymadığı biriyle mutlu olamazsınız.
Yani biraz realist bakın olaylara okumuş insanlarsınız
Birbirinizin zamanını almayın ki bu herife anca şişme kadın tahammül eder
Off mallık ben de.Kendimi hep cok muhalefet gördüm her şeyini garipsiyordum.Ama haklıymısım.Ya cocuk bir ara sen evde tembellik yaparsan ben de zenginlik icin cok cabalamam falan diyordu.Yani ikimizde fedakar olcakmusuz.Bu kafadaki adama ömür emanet edilmez.
Siz ikiniz çok farklı bakıyorsunuz hayata tekrar düşünün derimSevgilimle 1.5 yıldır ilişkimiz var,üniversite de tanıstık.Ben yapı olarak rahat bir insanım,öyle ev isi falan annem hic yaptırmadı hep ders calıstım.Neyse bu bana daha ilk aylarda sey demisti”ben misafir severim,ütü severim,akrabalarım degerlidir” falan.Ben de önlem olsjn diye buna kendimi apacık gösterdim.Nasıl biri oldugumu.Neyse bana sey demeye başladı”sen bana kendini belli etmedin baslarda”yani etsem ayrılcaktı demekjfjd
Haklısınız ya sanki yeni ilişki yeni insana alısamam gibi geliyor su an ama atlatıcam insallah.Evet farklıyız ben daha cok cekirdek ailemi düsünen bir tipim.Yani akraba,misafir güzel seyler ama ben o ortamlarda daralıyorum.Onun bu özelliğini başta önemsemedim iste öylesine konusuyor sandım ama baya dert etmis.Bana evlenecek nitelikte degilsin diyebiliyor.”ben misafir severim,ütü severim,akrabalarım degerlidir”
arkadasim oncelikle sen bunlari seviyor musun onu sor kendine,
hani ortaklasa yapilir edilir vs de,
ornegin misafir konusu ciddi derttir, sevenle sevmeyen zor anlasir.
Utu konusuna cozum bulunur, seven buyursun yapsin dersin hadi de.
akrabalari degerliymis ya, neden degerliymis o da onemli, birisi sirf kan bagi var diye senden degerli olacaksa bilemedim ben.
velhasili davullar dengi dengine evlensin herkes mutlu olsun.
ben sahsen su cumleyi kuran adamla hic bir paylasim yapmam,
zira misafir severim ok ama kendi sartlarimda kabul ederim,
utunun yerini bilmiyorum,
akrabalarim da eger kisi olarak iyilerse degerlidirler, kimseye sirf amcamin oglu diye sevgi saygi besleyemem.
Kendime saygimdan oturu hic anlasamadigim insanla bile medeni bir iliskim vardir, o ayri bir konu zaten.
Velhasili siz once kendinize bakin konu sahibi, siz ne seviyorsunuz ne sevmiyorsunuz, gelecekten beklentileriniz neler.
bu adamdan da cok var he dunyada, hani kaciririm diye de dusunme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?