Sevgilim ve kafa yapılarımız?evlenmelik değilmişim?

Ya hazıra bile karşı.Haftada 4 gün ev yemegi yemwliymis,eve girince yemek kokusu cok istermis.Ya bide ben calısıcam düsünün ev hanımj olsam nasıl bir baskı yapıcaktı acaba onu düsününce soguyorum
en büyük sorun bakış açılarınız dünya görüşleriniz hayalleriniz farklı. En büyük ortak hayalimiz dünyayı gezmek eşimle atıyorum..elimizden geldiğince de buna odaklanmış durumdayız maddi manevi. Sizin sevgilinizle kesinlikle uyuşmuyorsunuz. Kendisinde annesinin bulduğu kızla evlenip yaşama kafası var. İkiniz de mutlu olamazsınız zaten evlenseniz de . Bence şükredin ki böyle ağır laflarla sizi de sorgulamaya itmiş...

Biz hani yorum yapıyoruz ne kadar dinlersiniz bilmem.. iki gün sonra gelir çok seviyorum der bi şekilde evlenirsiniz de belki ama çok bariz sonu hüsran.. ya boşanır ya da istediği kurallara uyum sağlayarak mutsuz yaşayıp ölürsünüz...

Ya çok teşekkür ederim,umudum azaldı ama yaşadığım sürece veriyorum.İnsallah hepimizin hayatına iyi insanlar girer

Öyle haklısınız benim de hayalim yurtdışı seyahatidir ama o hayalimi bile kurdurtmuyor gezmeye alışırım diyeAyrıldım kararımda netim dönüşü olmaz artık inşallah

Bkz.kendime saygım yok davranışları..

Erkek:sen evlenmelik değilsin,öyle niteliklerin yok
Hadi yol al senle gezilir anca evlenilmez

Kadın:Alttan aldım, şakaya vurdum.

Aferin sana kadın, böyle böyle pipileri yüceltmeye devam edin!

Canım benim, ilk erkek arkadaşın ve ilk tecrüben, ve ilk tecrüben de bile çok doğru bir yol çizmişsin, daha neler göreceksin kim bilir iyisiyle kötüsüyle. Bakma böyle yazdığıma aslında ben de 25 yaşındayım ama çok insanla görüştüm ve emin ol bana bir b*k parçasıymışım gibi hissettiren de oldu prenses gibi de. O da karşına gelen erkeğe bağlı, yani burada şans devreye giriyor. Sana tüm samimiyetimle yazıyorum belki de çoğu arkadaşımla paylaşmadığım şeyleri söylüyorum. Her erkek aynı değildir, bazı erkekler evde yaşarken kız arkadaşı olsun ki yemek yapsın, evi süpürsün diye ilişkiye başlayan da var, gerçekten birini tanımak ve gönülden bağlı olmak için sevgili yapan da. "Kavun değil ki koklayasın" sözü eskide kaldı, neyse ki kendilerini çok güzel ele veriyorlar, ilişkilerde gözün hep açık olsun, sana tatlı kelimelerle dayatılan çoğu şeyi kabullenme ve kendini yapmak için zorunlu hissetme. Seni gerçekten seven insanla karşılaştığında göreceksin ki geçmişini dahi sorgulamayacak, eksiklerini tamamlayacak, çünkü sen onun kölesi değil hayat arkadaşı olacaksın bir nevi. Bırak ayrıldığın dümbük nereye giderse gitsin, sen kendinin farkında ol, güçlü yanlarınla, zayıf yönlerinle, hayattaki duruşun ve sınırınla yaşa, bunları kim olursa olsun karşındakinin aşmasına izin verme. Veeeeeeee en önemli şey sana kendini kötü hissettirenler olursa emin ol bu seninle alakalı birşey değil, yani sen "eğlenilecek" kız değilsin, kendinin farkında ol, bırak onlar ne düşünürse düşünsün, onlar sırf sana değil beni görse belki de bana da diyecekler. Sorun onlarda. Seni gerçekten seven birini hayatına aldığında sana yemek yapmayı da öğretir vs geri kalan herşeyi de.

Ayrıldım ben de ama bilmiyorum ya yanyanayken de cok iyi davranıyor.
Evet belli.
daha ailesi ortalıkta yokken varlıkları bile tartışma konusu sevgiliniz için.
hal böyleyken bu tartışmaları düşünün.
birde evlenince neler olabileceğini.

ayrıca sevgililik döneminde,yemek,ev işi,aile konuları nedir yahu.
biz eşimle düşünüyorum aşktan heyecandan başka bişey konuşmazdık. Hayatla ilgili tek konuştuğumuz şey ilerde kaç çocuk yaparız felandı yani.
koca koca insanlar bu tarz şeyler konuşuyor evet ama sevgiliniz mantık evliliği düşünüyor belli ki.

Ayrılmışsın zaten .Bence ayrılmalısında .Bu ne .Tam bır hödük

Kendinize bunu nasil layık görüyorsunuz anlayamıyorum. Gercekten bu kadar mi ya ?
Erkek arkadaşınız size kesinlikle aşık degil. Aşık olan adam böyle olmaz.
Benim esimde Doğulu evinde pasa, padişah gibi büyütülmüş her sey elinin altında anında hazirinda bana asla böyle şeyler yapmıyor böyle biseyle zorlamiyor hatta gelir yardim eder evlenmek kolay is değil ben de üniversite okudum ve mesleğimi elime aldım çalışmaya başladım ev isi öğrenecek vaktim yoktu evlendikten sonra öğrendim her seyi esim de her zaman destek oldu.
Doğu bilmem ne kendinizi kandırmayın bu adam size hiç değer vermiyor lütfen yillarinizi heba etmeyin.

Kadından beklentisi bu kadar sığ bir adamla birlikte olmayın, çok üzülürsünüz.

Senin ona uygun olmadığını düşünüyor ve bundan emin, şuan barışsanız bile sık sık tartışma çıkar ve mutlu olamazsınız. Geçmişte Bu tarz ilişki yaşayan biri olarak söylim, onun gibi düşünmüyorsan söylefikleti sana mantıksız geliyorsa yol yakınken ayrıl , yoksa zaten sonu yine ayrılık olacak

Kendisine köle ariyor.

Evlenmelik nasil bir kelimedir yav? Yemekli kiyma, koftelik bulgur gibi

Sana yol al, evlenmelik değilsin diyen biriyle ciddi ciddi acaba ayrilmasamiydim diye mi düşünüyorsun? Kendinize sayginiz olsun lutfen ama ya. Ayrilmişsin ne guzel. Bu adamla barişilir mi? Ben de hep ders okudum. Biz 3 ablayiz. Hep ablalarim yapti. Ben en kucuğuyum. En son ikisi de evlendikden sonra benim dr sinavlarim başladi o zaman da annem yapti. Her zaman annem ' senin evine çopden girilmiycek' derdi. Aslinda çok temizkarimdir. Yaptigim işi harika yaparim. Sadece o aralar tembeldim işte. Eşimle tanişirken yemek yapmayi bilmiyorum falan diyince ' zamanla yardimlaşarak ogreniriz. Ben yurtda kaldim uzun sure kendim yapmayi biliyorum sana da oğretirim demişdi. Ara ara birşeyler yapib verirdim. Borek falan. Hatta o da bana yapardi. Eşimin annesi babasi tanişlik için geldiğinde annem de ' kizimizi çok çalisdirmadik ders okuyordu hep dedi' onlar da olgunlukla karşiladi. Evlendikden sonra evimde bir duzen yarattim ki kv bile şaşdi kaldi. 3-4 ay içinde yemek yapma becerim aşiri gelişdi. Hatta kv bir ara eşim yemeğimi çok ovdugu için kiskanmişdi . Yani diyeceyim o ki yol ver gitsin o boş boğaz saygisiz adama. Uzgunum ama aranizda zerre sevgi yok. Insan bir bitkiyle beraber uzun sure geçirince bitki solduğunda üzülür ya sizinki de o misal. Sadece zamanin verdiği alişkanlik. Tanimadan konuşma nedenim insan sevdiği insana bu kadar ağir laflar etmez.

Yaparım mı? Sen bu adamdan ayrılıp buna benzer başka bir adam bulacaksın herhalde. Yapma lütfen.

sana sırf ev işi yemek bilmiyorsun diye evlenmeklik kız değilsin diyecek sende alttan alacaksın.

Kızım hiç mi gururun yok.

Adam kaynana gibi mubarek.

Şimdi den ev işi utü misafir muhabbeti yapıyor.

Yol ver gitsin yüzüne bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…