Sevgilim ve kafa yapılarımız?evlenmelik değilmişim?

Aglamak istiyorum sayin seyirciler . Benim kendi amcam bile gelmez ya rahatsiz etmemek icin . Ne kafalar var kacinnn
Ya bide gercekten yüzsüz insanlar.Hastane işlerini halletirrmek icin sürekli arıyorlar.k
aynen öyle kafa yapılarımız farklı.Aslında ona da sürekli istekleri beklentisi olan bir kız yakısır.Birbirlerini anlarlar.Ben her seyi ortak ve esit yapmaktan yanayım ama ona göre kadın bir tık fazla olmalıymıs.

Evlenmelik degil gezmeliksin hadi yol al dedikten sonra neyini alttan aliyorsunuz artik yahu...
Daha sevgiliyken senin akraban gelemez diye akraba kavgasi yapan insanla neyin hayali bu???

Niye ulkede erkek kitligi var gibi davraniyorsunuz.
Ya zaten bunlar son olaylar patladım ve bitti iste.Ben de doldum artık alttan almakta söyle telefonla konusmak istedim ama değmezmiş

Aglamak istiyorum sayin seyirciler . Benim kendi amcam bile gelmez ya rahatsiz etmemek icin . Ne kafalar var kacinnn
Ya acıkcası ben de cok sevmiyprum misafir.Yeni nesil de böyle degil bence.Bu simdiden amcası nerde kalcak onun derdinde.Savunması da şu; sen yapmazsın diye soruyorjm

Tribine nazına tahammülü olmaması en önemsiz problemin bence şu an. Birbirinin hayatına saygı duymayan ve karlı tarafı bastırmaya kendi hayat görüşü doğrultusunda manipüle etmeye çalışan insanlarla ilişki falan kurulmaz. Evi düzeni falan da hayal etmek zorunda değilsin. Gençsin gezmek yemek içmek hakkın. Bir erkeğin kölesi ya da hizmetçisi değilsin. Hayat müşterek.

Ya acıkcası ben de cok sevmiyprum misafir.Yeni nesil de böyle degil bence.Bu simdiden amcası nerde kalcak onun derdinde.Savunması da şu; sen yapmazsın diye soruyorjm
Canim sen sukret seni kandirmamis acik acik soylemis . Ileride de degisir diye dusunme bu kafa yapisi degismez . Dogulu bi arkadasim vardi sakasina bana ordan birini bul derdim . Sen hayatta yapamazsin bizimkiler soyle boyle derdi . Ayni senin sevgilinin profili yani Allah razi olsun ondan gozumu acti . Genelleme degil yetistirilis tarzi kultur yani kimse alinmasin . Herkes kafasina gore birini bulsun rahat etsin

Son düzenleme:

Doğru düşünüyorsunuz. Bir yola girilecekse, her şeyi ortak ve eşit yapmak zaten akla yatkın ve insani olanı. Alsın o tıkı.. (neyse ağzımı bozmayayım, devamı getirebilirsiniz )

Katılıyorum

Yemek, çamaşır, bulaşık derdinden kurtulmak için evlenmek istiyor gibi
Fırına tavuk atma fikrini çok beğendim

Ya sanki tüm erkekler böyle geliyor su an degisik psikolojideyim
Tam olarak sizin gibiyim eşimle okulda tanıştm ben de.. yemek yapmayı sevmem temizlik falan da olduğu kadar annem de destek olur. Bir kere şikayet etmedi eşim hiç olmadı hazır söyleriz veya kolay fırına at bitir yemekler yaparız.kızıma ayrı yemek yapıyorum. Misafir ikimiz de sevmeyiz allahtan. Cümleleri daha şimdiden baya tehlikeli ailesine bol bol hizmet ettirecek kendi de en ufak dağınıklık olsa bu ne diyecek vs.. bence uyuşmuyorsunuz.

Bence ayrılmak icin cok güzel sebeplerin var.

Bu adam seni ileride mutsuz eder. Hatta kendisinin de aklına yatan birini bulduğunda sana pek pas vermeyeceğini sanıyorum. Kendini pas pas etme kısacası böyle biri icin.

Ögrendigi tavri sergiliyor, cocuk daha. Karakteri oturmamış ama otursada tam böyle olur değişmez, emin ol.

KAC.

P papatyatanesi İnşallah mesajımı görürsün de ona göre kararını verirsin, zira bu adamla devam edersen sana olacakları da yazacağım.

Muhtemelen yaşlarımız yakın, sen bensin. Benim de ev işleriyle hiç mi hiç aram yok, yemek yapmayı bilmem, yapsam bile lezzetli olmaz. Herkes yemek yapamaz, yetenek meselesidir. Çok güzel temizlik yaparım, o da canım isterse. Ben de senin gibi büyüdüm, ev işlerinden uzak, sadece ders ders ders. Ev arkadaşım yemek yapardı yerdim, yapmazsa açtım. Dışardan söylerdim vs. sonra erkek arkadaşımla eve çıktım, o da benim tam tersim, mükemmel yemek yapan biriydi. Harika bir ilişkimiz var, kusurları asla yüze vurmaz, yemekleri kendi yapmaktan gocunmaz, yedirmekten memnuniyet duyar. Yemeğini yemem bile onu mutlu eder, bir gün bile bana senin erkek arkadaşının söylediklerini sarf etmedi, aradaki fark neydi biliyor musun? SEVGİ. Çünkü seven insan kusur görmez, çünkü seven insan kalp kırmaz, çünkü seven insan herşeyiyle sevmiştir zaten.

Sevgilin muhtemelen köle vs aradı, ya da evin her yükünün kadında olduğunu düşünüyor. Bunun doğulusu batılısı falan yok yani kafa yapısıyla alakalı bir durum. Bir gün erkek arkadaşıma bir yemek yaptım, bir kavanoz salça koymuşum ağzını açıp birşey demedi hatta cesaretlendirmek için övdü ve hepsini yedi. Sende ne olacak biliyor musun? Hep başına kakacak, evlenirsen hayatının hatasını yaparsın. Erkeğe kıran girmedi, başka biriyle görüş, benden sana tavsiye yoksa çok üzüleceksin. Sana eğlenilecek kız demiş, ne kadar gurur kırıcı!

temizlik , yemek niye kadın işi olarak görülüyor ben onu anlamıyorum zaten. kültürel olarak böyle kodlanmış biz de erkeklere hizmet ederek bu kodları yeniden yeniden üretiyoruz. bize doğuştan verili mi geliyor yemek yapmak. kendi evlenince öğrenci hayatı yaşayamaz ama sen yaşamaya devam edersin güzelmiş :)

Ayrıl bas git bence

Arkadaşlar konu sahibi ayrılmış merak etmeyin, bazı mesajlarda yanlış anlaşılma görüyorum. Yolu gayet doğru.

Muhafazakar kültür falan değil bu saf... uyanıklık falan işte bu neyse anladınız.

Hayır “senin çalışmana gerek yok sana gül gibi bakacağım”, “X kilo altın takacağız, burma takacağız”, “evi dişi kuş yapar”, “köyü topladık ağır işleri imece usülü hep beraber yapacağız” lar nerede?

Birçok ev hanımı evini takır takır evi çeviriyor, tüm idare onda. Konu sahibi ancak parayı getirsin bey ütülü gömlek için kavga çıkarsın.

Çok yazdım yazdıkça yazasım geliyor epey kızdık burada, daha yazmayacağım artık.

Ya hazıra bile karşı.Haftada 4 gün ev yemegi yemwliymis,eve girince yemek kokusu cok istermis.Ya bide ben calısıcam düsünün ev hanımj olsam nasıl bir baskı yapıcaktı acaba onu düsününce soguyorum

Evet oturmamıs sıkısıp kalmıs gercekten.Ve bence de beni baska kadınlrla kıyaslayacak gibi geliyor

Ya çok haklısınız bana yapmaktan gocunuyor zaten.Yani bana evinde bir kac kere yemek yaptıgında “sen de yapsana hep ben yapıyorum,kızlar yapar“gibisinden davranmıstı.İlk sevgilim diye normal geliyordu ama artık işler çığrından cıktı.Evin yükünün yüzde 70 i kadında ona göre.Ki ev hanımı olursam 4/4lük ev hanımlıgı beklermis zaten.Cünkü o da gece gündüz calısıcakmıs ben rahat rahat evde oturamazmısım.Yani benim de onunla eşit şartlarda yorulmamı istiyor.Bana fedakarlık yapmak istemiyor.Yapınca da bir süre sonra gururuna dokunuyor.Bunları niye göremedim ona üzülüyorum,tüm erkekleri aynı sanıyordum.

Eğer ayrıldıysa kesinlikle doğru olanı yapmış. Ne evliye ne sevgilisi olana büyük bir sebep olmadan kolay kolay ayrıl demem. Bekara karı boşamak kolay olur derler. Ama evlenseydi şayet çok üzülecekti, göz göre göre hemcinsimizin üzülmesine neden izin verelim? Zaten çok zorba tipler var. P papatyatanesi , sen eksik değilsin, kusurlu değilsin, her kadın gibi çok iyilerini hak ediyorsun. Umarım hayatına iyi insanlar girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…