P papatyatanesi İnşallah mesajımı görürsün de ona göre kararını verirsin, zira bu adamla devam edersen sana olacakları da yazacağım.
Muhtemelen yaşlarımız yakın, sen bensin. Benim de ev işleriyle hiç mi hiç aram yok, yemek yapmayı bilmem, yapsam bile lezzetli olmaz. Herkes yemek yapamaz, yetenek meselesidir. Çok güzel temizlik yaparım, o da canım isterse. Ben de senin gibi büyüdüm, ev işlerinden uzak, sadece ders ders ders. Ev arkadaşım yemek yapardı yerdim, yapmazsa açtım. Dışardan söylerdim vs. sonra erkek arkadaşımla eve çıktım, o da benim tam tersim, mükemmel yemek yapan biriydi. Harika bir ilişkimiz var, kusurları asla yüze vurmaz, yemekleri kendi yapmaktan gocunmaz, yedirmekten memnuniyet duyar. Yemeğini yemem bile onu mutlu eder, bir gün bile bana senin erkek arkadaşının söylediklerini sarf etmedi, aradaki fark neydi biliyor musun? SEVGİ. Çünkü seven insan kusur görmez, çünkü seven insan kalp kırmaz, çünkü seven insan herşeyiyle sevmiştir zaten.
Sevgilin muhtemelen köle vs aradı, ya da evin her yükünün kadında olduğunu düşünüyor. Bunun doğulusu batılısı falan yok yani kafa yapısıyla alakalı bir durum. Bir gün erkek arkadaşıma bir yemek yaptım, bir kavanoz salça koymuşum ağzını açıp birşey demedi hatta cesaretlendirmek için övdü ve hepsini yedi. Sende ne olacak biliyor musun? Hep başına kakacak, evlenirsen hayatının hatasını yaparsın. Erkeğe kıran girmedi, başka biriyle görüş, benden sana tavsiye yoksa çok üzüleceksin. Sana eğlenilecek kız demiş, ne kadar gurur kırıcı!