• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ve kafa yapılarımız?evlenmelik değilmişim?

Ben gebelik için tedavi görüyorum düzenli doktora falan gidiyorum bu ay 3 gün gecikince oldu sandım o kadar ümit ettim ki doktora gidecem dediğim gün hasta oldum resmen dağıldım 1 hafta boyunca hiç birşey yapmadım temizlik çamaşır vs vs eşim kalkıp bu evin hali ne diye tel laf etmedi sonra yine uzanmıştım 2.80 😁😁 eşim banyodan bez almış gelmiş tv ünitesini tv siliyor baya da tozlanmıştı farkındaydım ama hergun bugün yapacam yarın yapacam temizlik derken o kadar zoruma gitti ki niye bilmiyorum dedim ki eşime niye sen siliyosun pis mı demek istiyorsun bana vs vs çıkıştım yarın yapacaktım zaten temizlik bende farkındayım falan derken baya gerildim döndü bana gülerek elime mı yapışır sildiysem dedi ve anladım ki doğru kışıymış eşim. 🤩🤗

Ya sanki tüm erkekler böyle geliyor su an degisik psikolojideyim
Hayatına giren erkek sayısı sadece bir ve nasıl böyle genelledin , maşallah.
Valla benim Irak'tan Amerika'ya, Adana'dan Amasya'ya uzanan bir ilişki skalam var, cesit çeşit erkek tanıdım,hiç böylesini görmedim.
Bu ne malak cins böyle??
Tez elden kaç kurtul.
Aşk bu değil, ilişki bu değil. Bu kafa yapısındaki insanla bakkala gidilmez, sen tutmussun evlilik konuşuyorsun
Annen seni bu davarın sulalesine hizmetçi olasın diye mi yetistirdi elini sıcak sudan soğuk suya sokmadan???

Ya gercekten eskiden hic bir seyi kafaya takmazdım.Bundan sonra her detayı düşünüyorum mutsuz takıntılı birine dönüsmeye basladım.Ütü,temizlik tam olmalı.1gece öncesinden kıyafetlerini secmemi istermis en cok hayalini kurdugu sey oymus djdj ya yaparım da en büyük hayali olması da komik
Yok bide önlük takip besle onu ne o öyle eşim bazen su istiyor benden diyorum Allah sana da 2 el 2 ayak vermiş ise yarasın diye 😁😁 annesi ona öyle mi yapıyormuş onun verdiği alışkanlık mı acaba

Hayatına giren erkek sayısı sadece bir ve nasıl böyle genelledin , maşallah.
Valla benim Irak'tan Amerika'ya, Adana'dan Amasya'ya uzanan bir ilişki skalam var, cesit çeşit erkek tanıdım,hiç böylesini görmedim.
Bu ne malak cins böyle??
Tez elden kaç kurtul.
Aşk bu değil, ilişki bu değil. Bu kafa yapısındaki insanla bakkala gidilmez, sen tutmussun evlilik konuşuyorsun
Annen seni bu davarın sulalesine hizmetçi olasın diye mi yetistirdi elini sıcak sudan soğuk suya sokmadan???
Kardeşimin arkadaşı aklıma geldi sıcak sudan soğuk suya sokmadan lafindan onunda sevgilisi uniyi bitirmis askerliği uzatmalara oynuyor köyde bos boş takılıyor ondan kucul kardeşi askere gitmiş mesleğini eline almış seneye dugun hayali kurarken abisi 5 sene sonra evlilik düşünüyor ama nasıl evlilik köyde bi sürü hayvanları var onlara bakacakmış ailesiyle yaşayacak kızda ailesi el bebek gül bebek büyüttü istemiyor böyle bi hayat oda konuyu açınca ama sen istemiyorsun boyke yaşamak diye her seferinde bu konu yüzünden kavga edip 2 3 gün ayrılıyorlar

Bence sorunun ana kaynağı ev arkadaşı djfkdhk Çocuk çok akıllıymış valla bilmiyorum diye diye yaptırmak kral hareket Eminim o çocuk tek yemek değil diğer ev işlerinde de salağa yatıyodur ve erkek arkadasına kalıyodur her şey dkgkdkg Belli ki erkek arkadaşın bu işlerden yorulmuş evlenince rahata ereceğini düşünmüş senden de yüz bulamayınca efeleneceği tutmuş yazık kafasına..
Aslında ev ortamında bütün işin tek kişiye kitlenmesinin nasıl ağır olduğunu görmüş. Birlikte yaparız ışığını yaksaydın olay hiç buralara gelmezdi. Seni ev arkadaşı tipinde biri olarak görüyor bence bu imajı üzerinden at.. ne sadece sen ev işi yapmak zorundasın ne de sadece o

Valla ben okudukça sizin konunuzun yalan 🤥 olduğunu düşünmeye başladım. Bu kadar da gözüne perde inmiş olamaz 🤦‍♀️
İnandırıcı bulmadığımdan başka yorum yapmayacağım.
Ya öyle kisiler var ki gözüne perde inen yakın bi arkadaşımın yaşadığı bi durumdan bahsederdim birini platonik olarak seviyordu cocuk bunun sevgisini biliyordu ama onu resmen kıskandırmak için elinden geleni yapıyordu onun icin neler yapmadı ki cocuk resmen ona günlük ev var mı kız atacam vsvs bu laflari bile etmişti karaktersiz olduğu çok belliydi onun için saatlerce ağladığını biliyorum cocuk gel koynuma dese gidecek biriydi o derece sen düşün artık sonra zamanla yaptıkları nefrete dönüştürdü şimdi oturup konuşuyoruz diyor ki degmezmis bu kadar şeye nasıl anlamadım.

Bence sorunun ana kaynağı ev arkadaşı djfkdhk Çocuk çok akıllıymış valla bilmiyorum diye diye yaptırmak kral hareket Eminim o çocuk tek yemek değil diğer ev işlerinde de salağa yatıyodur ve erkek arkadasına kalıyodur her şey dkgkdkg Belli ki erkek arkadaşın bu işlerden yorulmuş evlenince rahata ereceğini düşünmüş senden de yüz bulamayınca efeleneceği tutmuş yazık kafasına..
Aslında ev ortamında bütün işin tek kişiye kitlenmesinin nasıl ağır olduğunu görmüş. Birlikte yaparız ışığını yaksaydın olay hiç buralara gelmezdi. Seni ev arkadaşı tipinde biri olarak görüyor bence bu imajı üzerinden at.. ne sadece sen ev işi yapmak zorundasın ne de sadece o
Ay güzel tespit valla.Ya ben zaten ona hep dedim beraber yaparız.Ben de tüm yükü alamam dedim.Evet o evlenince ögrenci evi hayatı yasamak istemiyorum dedi.Ben de suna sinirlendim zaten cocuk yapamıyorum diye diye iyi yolunu bulmus.Temizligi de beraber yapıyorlar ki kendisi cok ders calısıyor.O cocuk tüm gün evde.Fırına tavuk atabilir yani zor degil dimi?Bunu dedim diye bana efelendi iste.Ya da cok korktu ac kalcak diye.

Valla ben okudukça sizin konunuzun yalan 🤥 olduğunu düşünmeye başladım. Bu kadar da gözüne perde inmiş olamaz 🤦‍♀️
İnandırıcı bulmadığımdan başka yorum yapmayacağım.
Yani gecenin köründe burda niye yalan atayım?Hayatta herkes hata yapabilir.Ben bunları tecrübe olarak görüyorum.Ki yasadıklarımın kat ve kat gazlasını alttan alanlar da var.Hatalıyız evet ama gec degil.Sizin de yalanla itham etmeniz cok itici

Sevgilimle 1.5 yıldır ilişkimiz var,üniversite de tanıstık.Ben yapı olarak rahat bir insanım,öyle ev isi falan annem hic yaptırmadı hep ders calıstım.Neyse bu bana daha ilk aylarda sey demisti”ben misafir severim,ütü severim,akrabalarım degerlidir” falan.Ben de önlem olsjn diye buna kendimi apacık gösterdim.Nasıl biri oldugumu.Neyse bana sey demeye başladı”sen bana kendini belli etmedin baslarda”yani etsem ayrılcaktı demekjfjd
Neyse ögrenci evinde yasıyor arkadası yemek yapmayı bilmedigi icin her gün bu yapıyor ve kütüphaneden gelip yapıyor,arkadası evde yatıyor.Ben de kıyamadıgım icin biraz da arkadasın yapsın dedim.Sonra olay büyüdü.Ben de dedim ki “bana sıra gelince yapmazsın arkadasna yapıyosun”Bana dedigi sey “sen evlenmelik kız degilsin öyle niteliklerin yok”,”iste hadi yol al senle gezeriz böyle,evlenmeyiz ”.Ki sonra ben uzatmadım alttan aldım beni aradı 2 saat sonra ne özür ne güzel söz var.Trip atcaksan kapatalım,görüşürüz dedi ben de kapattım ve ayrıldım.dün aramıs yine kendini savunuyor.Yani bana tahammülü yok ne tribüme ne nazıma.Diyorum ilerde calısırız yurtdısına cıkarız bana diyo ki hayalin hep gezmek biraz da ev düzeni hayal et 🤦🏻‍♀️( Bu arada kimseyi ayrıştırmıyorum ama kendisi agrılı hani oralarda cok önemlidir bu akraba misafir falan.)Yani ben mi cok abarttım ayrılmalıl degil mi?akıl verin ya cıkmazdayım
Ekleme yapayım: Ben cok misafir almam dedigimde de o zaman senin akrabalrın da gelmez demisti.He bide yemek yapmazsam da kendine kadar yaparmıs kendi yermis fjjf
Bu ne ya daha simdiden misafir konularina girmis .Misafir seven erkek de bi degisik geldi . Gune de gitsin bari . Muhtemelen anasi danasi ablasi teyzesi cikmayacak evinden .Ayrica yol al sen takilmaliksin dedigi an kapiyi carpar cikar bi daha da yolda gorsem selam vermem birak attigi mesaji acip okumayi .

Bu ne ya daha simdiden misafir konularina girmis .Misafir seven erkek de bi degisik geldi . Gune de gitsin bari . Muhtemelen anasi danasi ablasi teyzesi cikmayacak evinden .Ayrica yol al sen takilmaliksin dedigi an kapiyi carpar cikar bi daha da yolda gorsem selam vermem birak attigi mesaji acip okumayi .
Yani anlamıyorum genc cocuksun bu yasta misafir seviyormus evinde.Amcasını agırlamak istermis,iyi ağırlarsam gururlanırmıs falan filan.Diyorum ya sanki 2.evliliği.Her şeyi görmüs gecirmis.Ayrıldım iste cabuk unuturum insallah

Bunca söylemden sonra siz içinizdeki sevgiyi nasil beslediniz?
Çocuğun bir pankart açıp kadrolu hizmetçi aranıyor yazmadığı kalmış çünkü..

Son düzenleme:
Bunca söylemden sonra siz içinizdeki sevgiyi nasil beslediniz, aynı sekilde sizi sevdiğine nasil ikna oldunuz? Sizi inandirmayi nasil başardı merak ettim gerçekten.
Çocuğun bir pankart açıp kadrolu hizmetçi aranıyor yazmadığı kalmış çünkü.
İşte yüz yüze gelince yumusuyo insan.Yani her dakika bunlar konuşulmuyor sonucta.Ama artık tak etti ondan bitti zaten

Evet bide ailesinde ayıp kavramı cok var.Ve birbirlerine baglılar.Kuzeninin kuzeni bile canı cigeri,abartıyorlar ya herkesin akrabası var.Bide bana sey diyor amcamı yatılı misafir alır mısın dügün cenaze olsa.Bi genc bunj niyw sorar
Aglamak istiyorum sayin seyirciler . Benim kendi amcam bile gelmez ya rahatsiz etmemek icin . Ne kafalar var kacinnn

Nefret edilesi ve uzak durulması gereken bir erkek tipi. Kadınları "evlenmelik" ve diğerleri olarak kategorize ediyor. Ne haddine? Sizin yurtdışı hayallerinize "biraz da evin düzenini hayal et" şeklinde karşılık veriyor. 2021 yılında, kadını yalnızca ev işleriyle bağdaştıran, cinsiyete dayalı görev dağılımı bitmeli artık. Size böyle konuşurken kendi ne yapmayı planlıyormuş? İlişkiden ve evlilikten beklentileriniz farklı. Üzülen siz olursunuz. Ayrıca şunu söylemeden geçemeyeceğim: Sevgilinizin düşünceleri bende :kusmuk:isteği uyandırdı.

zaten o dediğinden sonra nasıl alttan alabildin onu pek anlamadım da, koşa koşa kaçılacak biri kendisi..

Evlenmelik degil gezmeliksin hadi yol al dedikten sonra neyini alttan aliyorsunuz artik yahu...
Daha sevgiliyken senin akraban gelemez diye akraba kavgasi yapan insanla neyin hayali bu???

Niye ulkede erkek kitligi var gibi davraniyorsunuz. 😣

Back