- 24 Ocak 2021
- 93
- 82
- 3
- Konu Sahibi papatyatanesi
-
Demek istedigim Dogu da akrabalık ilişkileri daha farklıdır.Düsünceler de kalıplasmıstırDoğusu batısı mı varmış bu işin. Ağrılı olunca böyle de izmirli olunca çok mu modern olacaktı. Siz o zaman evlenmelik mi olacaktınız.
hayır adam size evlenmelik değilsin takılırız diyor daha alttam aldım diyorsunuz. Ay cidden hiç mi kendi kıymetiizi bilmiyorsunuz. ??
Yurt dışı hayalinizden bahsediyorsunuz adam size ev düzeni diyor.
yorumlarda ayrıldımı gördüm. Umarım doğru görmüşümdür.
Ya iste o dokundu bana.Ona gelince o yemek yapamıyor diye her aksam tavuklar etler yapıyor.Bana gelince sen evin hanımısınBence sevgiliniz gay olabilir .Kız arkadaşına höt zöt olup erkek arkadaşına hep yemek yapması çok garip.
Ya insallah bana da böyle değer veren nasip olur.Masallah sizeBende sürekli iş hayatım olduğu için ne yemek yapmayı biliyordum nede ev işi vs vs bunu annem kp kv demiş kızım yemek yapmayı bilmez yaptırmadım diye kp de eşimle dalga geçmiş yandın sen yemek yapmayı bilmiyomus ac kalacan diye bunun konusu geçince eşim bana demişti ki makarnayı haşlar yeriz basit ve ekmekle çay iceriz demişti çok şükür şuan internette herşey mevcut açıp izleyip yapabiliyorsun önemli olan seninde istemen erkek ark gelince hiç hoşlanmadım davranışlarından sana değer vermiyor bu ilişkiyi gözden geçir derim evlilik kolay bişey değil en azından filmde ki gibi değil. Çok güzel yanları da var tabii ki bana hiç birşey yaptırmadan yemek yapıp sofrayı kuran ardindan toplayıp bulaşık yıkayan eşim var örnek vermek gerekirse . Karşılıklı sevgi saygı fedakarlık olmalı emin olmadan ciddi adımlar atma derim
Şu sonlara yazdığınız jajsjs gibi şeyler sizin hakkında bize de iyi fikir verdi. Kendi acınacak durumunuza bile gülüyorsunuz maşallah ama ayrılayım demi diye soruyorsunuz. Adam size hizmetçi gözüyle bakıyor farkındasınız ama gülüyorsunuz. Ya da değilsiniz henüz.Sevgilimle 1.5 yıldır ilişkimiz var,üniversite de tanıstık.Ben yapı olarak rahat bir insanım,öyle ev isi falan annem hic yaptırmadı hep ders calıstım.Neyse bu bana daha ilk aylarda sey demisti”ben misafir severim,ütü severim,akrabalarım degerlidir” falan.Ben de önlem olsjn diye buna kendimi apacık gösterdim.Nasıl biri oldugumu.Neyse bana sey demeye başladı”sen bana kendini belli etmedin baslarda”yani etsem ayrılcaktı demekjfjd
Neyse ögrenci evinde yasıyor arkadası yemek yapmayı bilmedigi icin her gün bu yapıyor ve kütüphaneden gelip yapıyor,arkadası evde yatıyor.Ben de kıyamadıgım icin biraz da arkadasın yapsın dedim.Sonra olay büyüdü.Ben de dedim ki “bana sıra gelince yapmazsın arkadasna yapıyosun”Bana dedigi sey “sen evlenmelik kız degilsin öyle niteliklerin yok”,”iste hadi yol al senle gezeriz böyle,evlenmeyiz ”.Ki sonra ben uzatmadım alttan aldım beni aradı 2 saat sonra ne özür ne güzel söz var.Trip atcaksan kapatalım,görüşürüz dedi ben de kapattım ve ayrıldım.dün aramıs yine kendini savunuyor.Yani bana tahammülü yok ne tribüme ne nazıma.Diyorum ilerde calısırız yurtdısına cıkarız bana diyo ki hayalin hep gezmek biraz da ev düzeni hayal et( Bu arada kimseyi ayrıştırmıyorum ama kendisi agrılı hani oralarda cok önemlidir bu akraba misafir falan.)Yani ben mi cok abarttım ayrılmalıl degil mi?akıl verin ya cıkmazdayım
Ekleme yapayım: Ben cok misafir almam dedigimde de o zaman senin akrabalrın da gelmez demisti.He bide yemek yapmazsam da kendine kadar yaparmıs kendi yermis fjjf
Bence tuhaf bir şoka girdi. Ben de saçmalarım böyle şokta iken. Salak salak gülerim.Şu sonlara yazdığınız jajsjs gibi şeyler sizin hakkında bize de iyi fikir verdi. Kendi acınacak durumunuza bile gülüyorsunuz maşallah ama ayrılayım demi diye soruyorsunuz. Adam size hizmetçi gözüyle bakıyor farkındasınız ama gülüyorsunuz. Ya da değilsiniz henüz.
Buna asla katılmıyorum. Her yörede birbirine düşkün akraba eş dost var. Size öküzü denk gelmiş sadeceDemek istedigim Dogu da akrabalık ilişkileri daha farklıdır.Düsünceler de kalıplasmıstır
Ya hahah evet öyle hani ampul yanar ya öyle fjfBence tuhaf bir şoka girdi. Ben de saçmalarım böyle şokta iken. Salak salak gülerim.
Haklısıınız rahat biriyim o da bana göre degil ben de ona.Ah tatlım bu adam seninle aynı şeyler istemiyor hayattan, o evden işe yaşamak ister ilerde, sen ise sosyalleşmek. Zıt kutupsunuz araştırmalar zıt insanların evliliğinin mutsuz olduğunu söylüyor. Ne kadar bu adama alışmış olsan da ondan ayrılıp kendin gibi rahat birini bulman tavsiye ederiz.
Biz evliyizYa insallah bana da böyle değer veren nasip olur.Masallah size.Sevgiliyken böyleyse evlenince düşünemiyorum zaten.O sadece ben cok hasta olursam yemek yapar.Onun dısında ben kesinlikle mutfaga girmek zorundayım beraber de olsa
Ne ampuller yakarız aklın durur.Ya hahah evet öyle hani ampul yanar ya öyle fjf
Gülmesinde sorun yok aslında. Seninle gezip gezip bırakmak lazım diyen adam için ayrılmalı mıyım demek bile komik.Bence tuhaf bir şoka girdi. Ben de saçmalarım böyle şokta iken. Salak salak gülerim.
Bizde doğuluyuz bunun dogusu batısı yok ki her şey kafada bitiyorDemek istedigim Dogu da akrabalık ilişkileri daha farklıdır.Düsünceler de kalıplasmıstır
Ya iste önemli olan bir olmak.ben sen olmamalı evlilikte.O bunu anlamıyorBiz evliyizama çok değil 2 sene olacak tabi dediğim muhabbet evlenmeden önceydi bekar hayatında yapsada yemezdim herhalde 4 erkek beraber kalıyordu bekar evi der susarım temiz ev çok nadirdir kendi evimde biliyorum tencere tabak temiz
Seninn ark gelince sen hasta olsanda yemek yapmaz diyim sana o evde oturup utu temizlik yapacak yemek hazır olacak gelen misafiri karşılayacak birini arıyor eş adıyla bu kafada k8 kişiyle mutlu olmazsın diyim sana
Ayrıldım zaten sorun o degil abartıp abartmadıgımı ve fikrinizi merak ettigim icin sordumGülmesinde sorun yok aslında. Seninle gezip gezip bırakmak lazım diyen adam için ayrılmalı mıyım demek bile komik.
Bunu anlamıyorsa yol vereceksin en basiti bu adam evlenince hastayım demekten anlamaz ev dağınıksa gelir laf eder ütüsü yapılmamışsa laf eder böyleleriyle hayat geçmezYa iste önemli olan bir olmak.ben sen olmamalı evlilikte.O bunu anlamıyor
Az bile. Islak odunla dövülmesi lazımmış, insaflısına denk gelmiş o.Ayrıldım zaten sorun o degil abartıp abartmadıgımı ve fikrinizi merak ettigim icin sordum
Abartmamışsın onun lafı hoş değil seni degersizlestirmis iyi yapmışsın rabbim gönlüne göre versin inşallah.Ayrıldım zaten sorun o degil abartıp abartmadıgımı ve fikrinizi merak ettigim icin sordum
Ya gercekten eskiden hic bir seyi kafaya takmazdım.Bundan sonra her detayı düşünüyorum mutsuz takıntılı birine dönüsmeye basladım.Ütü,temizlik tam olmalı.1gece öncesinden kıyafetlerini secmemi istermis en cok hayalini kurdugu sey oymus djdj ya yaparım da en büyük hayali olması da komikAbartmamışsın onun lafı hoş değil seni degersizlestirmis iyi yapmışsın rabbim gönlüne göre versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?