Sevgilim ve kafa yapılarımız?evlenmelik değilmişim?

Demek istedigim Dogu da akrabalık ilişkileri daha farklıdır.Düsünceler de kalıplasmıstır

Ya insallah bana da böyle değer veren nasip olur.Masallah size.Sevgiliyken böyleyse evlenince düşünemiyorum zaten.O sadece ben cok hasta olursam yemek yapar.Onun dısında ben kesinlikle mutfaga girmek zorundayım beraber de olsa

Şu sonlara yazdığınız jajsjs gibi şeyler sizin hakkında bize de iyi fikir verdi. Kendi acınacak durumunuza bile gülüyorsunuz maşallah ama ayrılayım demi diye soruyorsunuz. Adam size hizmetçi gözüyle bakıyor farkındasınız ama gülüyorsunuz. Ya da değilsiniz henüz.

Ah tatlım bu adam seninle aynı şeyler istemiyor hayattan, o evden işe yaşamak ister ilerde, sen ise sosyalleşmek. Zıt kutupsunuz araştırmalar zıt insanların evliliğinin mutsuz olduğunu söylüyor. Ne kadar bu adama alışmış olsan da ondan ayrılıp kendin gibi rahat birini bulman tavsiye ederiz.

Rahat derken
Ev işini kadının zorunluluğu görmeyen, evlenmeyeceği insana ümit verip gezmeyen birini bulman gerekli. Yurtdışına gidebileceğin mesleği hazır kibar çağdaş biri olmalı senin için.

Fakat illede bu kişiyi istiyorum dersen, sözleriyle kadınları küçümsemesine, seni küçümsemesine, kalbinin kırılmasına, bütün ev işlerini yapmaya, ailesine hizmetçi etmesine, kaba tarzına, aile kavgalarına, anadolunun 50 yıl önceki değer görmeyen kadını olmaya hazır olmalısın.

Bence tuhaf bir şoka girdi. Ben de saçmalarım böyle şokta iken. Salak salak gülerim.

Haklısıınız rahat biriyim o da bana göre degil ben de ona.

Biz evliyiz ama çok değil 2 sene olacak tabi dediğim muhabbet evlenmeden önceydi bekar hayatında yapsada yemezdim herhalde 4 erkek beraber kalıyordu bekar evi der susarım temiz ev çok nadirdir kendi evimde biliyorum tencere tabak temiz
Seninn ark gelince sen hasta olsanda yemek yapmaz diyim sana o evde oturup utu temizlik yapacak yemek hazır olacak gelen misafiri karşılayacak birini arıyor eş adıyla bu kafada k8 kişiyle mutlu olmazsın diyim sana

Ya iste önemli olan bir olmak.ben sen olmamalı evlilikte.O bunu anlamıyor

Ya iste önemli olan bir olmak.ben sen olmamalı evlilikte.O bunu anlamıyor
Bunu anlamıyorsa yol vereceksin en basiti bu adam evlenince hastayım demekten anlamaz ev dağınıksa gelir laf eder ütüsü yapılmamışsa laf eder böyleleriyle hayat geçmez

Abartmamışsın onun lafı hoş değil seni degersizlestirmis iyi yapmışsın rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Ya gercekten eskiden hic bir seyi kafaya takmazdım.Bundan sonra her detayı düşünüyorum mutsuz takıntılı birine dönüsmeye basladım.Ütü,temizlik tam olmalı.1gece öncesinden kıyafetlerini secmemi istermis en cok hayalini kurdugu sey oymus djdj ya yaparım da en büyük hayali olması da komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…