Merhaba. Birkaç gün önce tipi gayet iyi ve zıt düşüncelerimizin olmadığı sohbetimizin iyi ilerlediği bir ilişki içerisine girdim. 1-2 ay boyunca flört ettik. Kendisi fazla dışarı çıkan birisi. Arkadaşlarıyla gezmeyi seven birisi. Ben genelde evde takılmayı seven bir insanım. İnstagram üzerinden başka bir çocuk daha var şuan sevgilimle flört döneminde bana kendisini çok beğendiğini ve çok aşık olduğunu belirtti. Buna inanmadım bunun sebebi ise sadece cinsellik için yazıyor Mayolu fotoğraflarımı göstererek başka şeyler söylüyordu. Sevgilimle şuanlık cinsellik ile alakalı bir mevzu konuşmadık. Fakat ben temasa çok dikkatliyim o kişiyle hiçbir yakınlık kurmama rağmen bazen inanılmaz çekim hissediyorum fakat aldatıyormusum gibi hissediyorum. Ne yapmam gerekiyor ?
sevgilimle flört döneminde bana kendisini çok beğendiğini ve çok aşık olduğunu belirtti.
Yani aldatıyorsun. Neyse sevgiline haksızlık etme ama diğer adamda sizinle sadece sev.şm.ek istiyor. Ona da aldanma
Zaten bu rahatlıkla anlaşılır. Cinsellik bir yere kadar. Ve onu asla aldatmadımYani aldatıyorsun. Neyse sevgiline haksızlık etme ama diğer adamda sizinle sadece sev.şm.ek istiyor. Ona da aldanma
İki kere okumak durumunda kaldım ne yani adam sevgilisinden mi hoşlanıyormuş diyeÖncelikle Türkçe ana dilinizse, lütfen Türkçe bilgilerinizi tazeleyin. Neden derseniz :
Şayet instagramdan yazıştığınız erkek , sevgilinizi çok beğeniyorsa ; siz aradan çekilin , direkt sevgilinizle konuşsun.
Sevgilinizi değil de kendisini çok beğeniyor ve kendisine çok aşıksa bu durumda ; kendisine kendisiyle mutluluklar dileyin.
Mış fazla hanımefendi bu dümdüz aldatmak..aldatıyormusum gibi hissediyorum.
Birkac gün önce sevgili oldugumuz flörtüm bana askım sevgilim demiyor diye konu acmıs bir de konu sahibiÖncelikle Türkçe ana dilinizse, lütfen Türkçe bilgilerinizi tazeleyin. Neden derseniz :
Şayet instagramdan yazıştığınız erkek , sevgilinizi çok beğeniyorsa ; siz aradan çekilin , direkt sevgilinizle konuşsun.
Sevgilinizi değil de kendisini çok beğeniyor ve kendisine çok aşıksa bu durumda ; kendisine kendisiyle mutluluklar dileyin.
Birkac gün önce sevgili oldugumuz flörtüm bana askım sevgilim demiyor diye konu acmıs bir de konu sahibiona cevap verip bu konusunu gördüm..
Merhaba. Birkaç gün önce tipi gayet iyi ve zıt düşüncelerimizin olmadığı sohbetimizin iyi ilerlediği bir ilişki içerisine girdim. 1-2 ay boyunca flört ettik. Kendisi fazla dışarı çıkan birisi. Arkadaşlarıyla gezmeyi seven birisi. Ben genelde evde takılmayı seven bir insanım. İnstagram üzerinden başka bir çocuk daha var şuan sevgilimle flört döneminde bana kendisini çok beğendiğini ve çok aşık olduğunu belirtti. Buna inanmadım bunun sebebi ise sadece cinsellik için yazıyor Mayolu fotoğraflarımı göstererek başka şeyler söylüyordu. Sevgilimle şuanlık cinsellik ile alakalı bir mevzu konuşmadık. Fakat ben temasa çok dikkatliyim o kişiyle hiçbir yakınlık kurmama rağmen bazen inanılmaz çekim hissediyorum fakat aldatıyormusum gibi hissediyorum. Ne yapmam gerekiyor ?
Merhaba. Kafama takılan bir konu var. Birkaç gün önce sevgilim oldu ve kendisiyle 1-2 aydır flörtleşiyoruz. Sevgili olmamıza rağmen bana aşkım gibi cümleler kurmadı. Kendisinden çok hoşlanıyorum sizce benden hoşlanıyor mu? Zamanla der mi ?
Biliyorum zaten o amaçla yazdığını. Bazı kişiler onu aldattığımı falan sanmış öyle bir şey olmadı.Instagramdaki size guya cok asik kisinin mesaj kutusundaki tek kadin sizsiniz mi saniyorsunuz :) Masum...
İki kere okumak durumunda kaldım ne yani adam sevgilisinden mi hoşlanıyormuş diye
Mış fazla hanımefendi bu dümdüz aldatmak..
Aldatıyorsun gibi hissetme çünkü sahiden aldatıyorsunMerhaba. Birkaç gün önce tipi gayet iyi ve zıt düşüncelerimizin olmadığı sohbetimizin iyi ilerlediği bir ilişki içerisine girdim. 1-2 ay boyunca flört ettik. Kendisi fazla dışarı çıkan birisi. Arkadaşlarıyla gezmeyi seven birisi. Ben genelde evde takılmayı seven bir insanım. İnstagram üzerinden başka bir çocuk daha var şuan sevgilimle flört döneminde bana kendisini çok beğendiğini ve çok aşık olduğunu belirtti. Buna inanmadım bunun sebebi ise sadece cinsellik için yazıyor Mayolu fotoğraflarımı göstererek başka şeyler söylüyordu. Sevgilimle şuanlık cinsellik ile alakalı bir mevzu konuşmadık. Fakat ben temasa çok dikkatliyim o kişiyle hiçbir yakınlık kurmama rağmen bazen inanılmaz çekim hissediyorum fakat aldatıyormusum gibi hissediyorum. Ne yapmam gerekiyor ?
Öyle zaten.fakat aldatıyormusum gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?