Sevgilim varken başka adamdan farklı temas hissetmek ..

lawleaaa

forever young
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
22
1
6
21
Merhaba. Birkaç gün önce tipi gayet iyi ve zıt düşüncelerimizin olmadığı sohbetimizin iyi ilerlediği bir ilişki içerisine girdim. 1-2 ay boyunca flört ettik. Kendisi fazla dışarı çıkan birisi. Arkadaşlarıyla gezmeyi seven birisi. Ben genelde evde takılmayı seven bir insanım. İnstagram üzerinden başka bir çocuk daha var şuan sevgilimle flört döneminde bana kendisini çok beğendiğini ve çok aşık olduğunu belirtti. Buna inanmadım bunun sebebi ise sadece cinsellik için yazıyor Mayolu fotoğraflarımı göstererek başka şeyler söylüyordu. Sevgilimle şuanlık cinsellik ile alakalı bir mevzu konuşmadık. Fakat ben temasa çok dikkatliyim o kişiyle hiçbir yakınlık kurmama rağmen bazen inanılmaz çekim hissediyorum fakat aldatıyormusum gibi hissediyorum. Ne yapmam gerekiyor ?

Öncelikle Türkçe ana dilinizse, lütfen Türkçe bilgilerinizi tazeleyin. Neden derseniz :

sevgilimle flört döneminde bana kendisini çok beğendiğini ve çok aşık olduğunu belirtti.

Şayet instagramdan yazıştığınız erkek , sevgilinizi çok beğeniyorsa ; siz aradan çekilin , direkt sevgilinizle konuşsun.

Sevgilinizi değil de kendisini çok beğeniyor ve kendisine çok aşıksa bu durumda ; kendisine kendisiyle mutluluklar dileyin.

Yani aldatıyorsun. Neyse sevgiline haksızlık etme ama diğer adamda sizinle sadece sev.şm.ek istiyor. Ona da aldanma
Yani aldatıyorsun. Neyse sevgiline haksızlık etme ama diğer adamda sizinle sadece sev.şm.ek istiyor. Ona da aldanma
Zaten bu rahatlıkla anlaşılır. Cinsellik bir yere kadar. Ve onu asla aldatmadım

İki kere okumak durumunda kaldım ne yani adam sevgilisinden mi hoşlanıyormuş diye

aldatıyormusum gibi hissediyorum.
Mış fazla hanımefendi bu dümdüz aldatmak..

Birkac gün önce sevgili oldugumuz flörtüm bana askım sevgilim demiyor diye konu acmıs bir de konu sahibi ona cevap verip bu konusunu gördüm..

Bugün açtığınız 2.konunuz Sevgilim aşkım demiyor.

Son kararınız nedir ?

Aynı sevgiliye iki konu açmışsın
Yoksa bu birine, diğeri öbürüne miydi.
Bir ay flört ettiniz sonra sevgili oldunuz sonra başka birine çekim gücü hissettin
Soonracıma sevgilim bana aşkım demiyor diye yakınıyorsun.
Mayolu resimlerine bakıp seni kendine çeken çocik sana aşkım der merak etme beybito.

Sevgilini değil diğerini seçeceksen cinsellik için bile olsa sevgilini bırakmadan bir şey yapma bence

Sevgilinizi sevmiyorsunuz bence yoksa diğer adama ilgi duymazdınız hatta sevgilim aşkım demiyor diye konu açmışsınız bunu bile sorun ediyorsunuz sevmediğiniz çok belli .

Aldatıyorsun gibi hissetme çünkü sahiden aldatıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…