• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim varken başka adamdan farklı temas hissetmek ..

Merhaba. Birkaç gün önce tipi gayet iyi ve zıt düşüncelerimizin olmadığı sohbetimizin iyi ilerlediği bir ilişki içerisine girdim. 1-2 ay boyunca flört ettik. Kendisi fazla dışarı çıkan birisi. Arkadaşlarıyla gezmeyi seven birisi. Ben genelde evde takılmayı seven bir insanım. İnstagram üzerinden başka bir çocuk daha var şuan sevgilimle flört döneminde bana kendisini çok beğendiğini ve çok aşık olduğunu belirtti. Buna inanmadım bunun sebebi ise sadece cinsellik için yazıyor Mayolu fotoğraflarımı göstererek başka şeyler söylüyordu. Sevgilimle şuanlık cinsellik ile alakalı bir mevzu konuşmadık. Fakat ben temasa çok dikkatliyim o kişiyle hiçbir yakınlık kurmama rağmen bazen inanılmaz çekim hissediyorum fakat aldatıyormusum gibi hissediyorum. Ne yapmam gerekiyor ?
E aldatiyorsun.

Zavalli cocuk. Sal cocugu, kendisine sadik birini bulsun.

Sen de mayolu resimlerini, seni ilk firsatta yataga atip sonra da basindan atacak sahisa gondermeye devam et.

Öncelikle Türkçe ana dilinizse, lütfen Türkçe bilgilerinizi tazeleyin. Neden derseniz :

Şayet instagramdan yazıştığınız erkek , sevgilinizi çok beğeniyorsa ; siz aradan çekilin , direkt sevgilinizle konuşsun.

Sevgilinizi değil de kendisini çok beğeniyor ve kendisine çok aşıksa bu durumda ; kendisine kendisiyle mutluluklar dileyin.
Aradığım yorum 😍 ayrıca ilişkinin tipi de iyiymiş, acaba benim ilişkimin tipi nasıl 🥸

Merhaba. Birkaç gün önce tipi gayet iyi ve zıt düşüncelerimizin olmadığı sohbetimizin iyi ilerlediği bir ilişki içerisine girdim. 1-2 ay boyunca flört ettik. Kendisi fazla dışarı çıkan birisi. Arkadaşlarıyla gezmeyi seven birisi. Ben genelde evde takılmayı seven bir insanım. İnstagram üzerinden başka bir çocuk daha var şuan sevgilimle flört döneminde bana kendisini çok beğendiğini ve çok aşık olduğunu belirtti. Buna inanmadım bunun sebebi ise sadece cinsellik için yazıyor Mayolu fotoğraflarımı göstererek başka şeyler söylüyordu. Sevgilimle şuanlık cinsellik ile alakalı bir mevzu konuşmadık. Fakat ben temasa çok dikkatliyim o kişiyle hiçbir yakınlık kurmama rağmen bazen inanılmaz çekim hissediyorum fakat aldatıyormusum gibi hissediyorum. Ne yapmam gerekiyor ?
Sevgiline ne mal olduğunu söyle mesela ayrılsın senden. Sonra ne yaparsan yap

Bir kaç gün önce birisi ile tanıştınız 1-2 ay flört ettiniz.
Daha ilk cümlelerde anlam veremedim.
Konu bitti hala anlam veremedim.

Yazmayı da ilişki kurmak gibi becerememişsiniz. Üzücü ...
Onu seviyorum, öbürü ile çıkıyorum , ötekini arzuluyorum.

Hepsi bir kişide olsa daha mantıklı doğru olmaz mı ?
Hani sadece meraktan soruyorum 😊

Demek ki mevcut sevgiliniz doğru kişi değil. Doğru kişi bütün duyguları onda hissettiğiniz kişidir. 🔥

Libido diyo kalk gidelim, akıl diyo otur oturduğun yerde. Ki akıl da istenen performansı veremiyo belli ki. Yoksa ortalama bi akıl libidonuza X hitap ediyoken sevgili diye Y 'yi önünüze koymazdı. Tabi mantığınıza hitap etmeyen X'i de koymazdı. Tabağı etik ve ahlak kurallarına uygun olara boşaltır, gönül rahatlığıyla açık büfeye geri döner, diğer seçeneklere göz gezdirirdirdi. Ama yapmamış, onun yerine sizi amasız fakatsız sevgilisine ihanet eden biri konumuna düşürmüş.

Benim anladığım senin hiç sevgilin yok 😅ikiside sevgilin sayılmaz . O zaman aldatmış da sayılmazsın bence

Back
X