Sevgilim var mı yok mu belli değil

ruat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
186
15
118
İstanbul
Merhaba bayanlar,

7 aydır hayatımda biri var, tanıştığmız günden beri ondan çok etkilendim birbirimizden yoğun bir şekilde elektrik alıyoruz ve ben hayatımda onunla gerçekten bişeylerin doğru düzgün gitmesi için elimden gelen çabayı gösterdim, iki kez ayrıldık bu süreç içerisinde fakat, ikisindede tekrar görüştük ç ünkü birbirimiz olmadan yapamıyoruz bunun onu anlaması için benden ayrı kalması gerekiyor,

yani çıkıyor gibiyiz çıkmıyor gibiyiz okadar karmaşık bir durumki, herkeze açıklanan aleni bir ilişkimiz yok ve daha önceki ayrılma sebeplerimiz beni üzmemek adına olduğunu herne kadar söylesede sonra tekrar dayanamayıp beni arıyor iletişime geçiyordu,

Benden elektrik aldığını söylüyor gerçektende öyle diyalolgumuz iyi sohbet edebiyoruz arkadaşızda aynı zamanda cinsel paylaşımlarımız gayet iyi, fakat bilmiyorum sanırım üzerine düşüp onunla çok fazla ilgilendiğim için kıymetli olamıyorum onun gözünde çok saçma bir kavram ama,

kaçamıyorum biliyorum ki kaçsam peşimden gelecek fakat, yapamıyourm çünkü hayatım boyunca hep ilişkileri bitirdiğm anda gerçekten bidaha hiç asla arkamı dönüp bakmadım, yani trip yapamıyorum kaçıyorsam gerçekten kaçıyorumdur,

gerçekten ne yapacağım bilmiyorum artık çünkü 27 yaşındayım ve geçen gün onun arkadaş grubuyla dışarı çıktım gece o istanbul dışındaydı cocuklardan biri sordu tanımıyordum onu eee nası gidiyor
napıyosun çalışıyormusun erkek arkadaşn varmı
bütün sorulara cevap verdim ama erkek arkadaşın varmı sorusuna cevap veremedim, çünkü varmıydı yokmuydu gerçekten bende bilmiyorum çocuk şaşırdı ne yani ya vardır ya yoktur....

işte o an dank etti napıyorum ben demeye başladım...

gerçekten napıyorum beennn,,

bana yardım edin lütfen...

Bir arkadasim var seninki gibi bir iliski yasiyor.. hatta hep onun iliskisini anlamaya calisiyoruz :))

Onlarda iliskilerine bir isim koyamamis .. yani acikcasi arkadasima direkt söyleyemiyorum ama cocuk ciddi olmadigindan iliskiye isim vermek istemiyor fakat cocugun hoslandigi,arkadasimi begendigi acik.. fakat cocuk isim koydugu anda arkadasimin yasi 31 is ciddiye binecek cocuk da 33 yasinda ama evlilik düsünmüyor ya da arkadasimi evlenecek kadin olarak görmüyor ve bu yüzden ani yasiyor..
bu iliski yasanip bitecekmis gibi geliyor..

evlenecegin erkegi gördügünde tanidiginda ilk andan itibaren tamam diyorsun,evlilik aklina gelmese bile o kisiye güven geliyor..
evliligimden önce bir iliski yasadim cok bas agritici idi ve nerdeyse onunla evlenecektik askere gitmisti , hemde malesef 12 ayligina tegmen olarak biz birbirimizi o kadar seviyor saniyorduk ki skype ile görüntülü konusurken agliyorduk falan filan..

esimi gördügüm an ilk düsündügüm sey acaba evli mi?? sonra gel git zaman sevgili olduk askerdeki sevgilimle iliskiyi bitiremedim ama görüsemedim de ...o zamanlar akrabalarim da tanidigindan sevgilimi askerden dönünce söylersin dedi.. sonra söyledim zar zor ayrildik... ve 1 yil sonra esimle evlendik...

esimle 1 kere ayrildik esimin yasini ögrendigimde asla olamaz dedim arada yas farki vardi.. sonra rüyamda gördüm onun gercekten erkegim oldugunu hissettim ve tekrar pisstt diye mesaj attim ona ve baristik tatli komik bir barisma oldu..
hic sevgiliyken kavga etmedik..evlendik tartismalarimiz sayilidir... diger sevgilimle ise kavgalarimiz cok fazlaydi.. 2 3 kerede ayrilip barismistik..

yani demek istedigim erkegini buldugun an bu sorulari kimseye sormayacaksin.. öyle bisey olacakki herseyinden emin olacaksin ,onu cözmeye calismicaksin onu cözmüs olacaksin..

acele etme derim,iliskinizi iyi yönet kacmayi beceremiyorsan da yaninda fazla ilgili davranma birak o senin icin pervane olsunn .. olmuyorsa da yolver gitsin...sevgiliyken ilgisiz adam evlenince seni elde edince yüzüne bakmaz ......

iliski de kadin cok önemli..ve heran dürüst olun..

suan bir bosanmaya sahidim 7 aylik evli bir cift.. evlenmeden önce 1 2 kere ayrilmislar,sonra bayan arkadasim ben begenmedigim huylarini düzeltirim deyip evlendi tabi sonuc olumsuz...
gencecik kiz 26 yasinda yazik yani..

Yedi aydır bir şekilde birbirinizin hayatındasınız..İki kez ayrılık oldu dediğinize göre arada bir şeyler var.Hadi bunlar belli belirsiz şeyler diyebiliriz ama cinsel paylaşım?Öyle günlük bir şey değil yedi aydır devam eden bir şey var..Belirsiz olması bana çok garip geldi.Açıkça ne yapıyoruz,biz neyiz diye sormadınız mı?​

yani açıkcası bunları ayrılık sonrasında çok konuştuk ama bi türlü çözümlenmiyor hadi boşverelim akışında gitsin diyoruz ama bişekilde suyüzüne çıkıyor, yani benim ilgim sanırım onun için çözülmesi zor bişeymiş gibi durmuyor.. yani senden çok hoşlanıyorum kıskanıyorum seni diyor, ama ben sanırım kaçmadığım için beynini kurcalamıyorum, açık açık konuştuk bunları

erkeklerin bi kısmında var olan bisey bu malesefki beynini kurcalayacak kadar zor olmadım ona, aksine bana sürekli sen elde edebileceğim en mükemmel kadınsın diyor bana, gerçekten birbirimizi çok tamamlıyoruz, bazen kızıyor öfkeleniyor ama telefon açıp gönlümü alıyor affettiriyor kendini fakat şunu bilmesi berbat bişey, bu kadın benim...
bu rahatlık veriyor ona,

işte bu hoşuam gitmiyor,

kafasını kurcalamam için kaçmam lazım ama dediğm gibi bunuda ben yapamıyorum...

şaka gibi bir yıl olacak nerdeyse hala ne olduğumuz belli değil....

ve ben bu adamı görürgörmez etkilendim... ve birbirimize bakışımızı unutmuyorum... sohbet ederken ben geldim yanlarına bir arkadaş grubunda tanıştık birbirimez bir bakışımız vardı ki aman allahımm... salak gibi olduk ikimizde o anda,, okadar etkilenndimki hiç zorlamadım kendimi akışına bıraktım...
ama çok kolay ele geçirildi kalelerim ona göre... işte bu yüzden kıymeti yok şuanda.... kıymetinide gittiğim zamanlarda anlıyor ve dönüş yapıyor...

sizden daha çok fikir almayı bekliyordum... gerçekten içinden çıkamıyorummmm helppp meee pleasee

hiç oturup konuşmuyormusunuz biz neyiz napıyoruz bu ilişki nereye gidiyor??...
gelecekle ilgili plan kurmuyormusunuz??...
birlikteyken ne paylaşıyorsunuz merak ettim??...
birbirinizden kopmanıza engel olan güç neyin gücü??
bunlara siz cevap veremiyorsanız biz nasıl verebiliriz ki bilemiyorum??
7/24 yanınızda değiliz paylaşımlarınızı görmüyoruz...
ortada bir ilişki yok diyorsunuz ama 2 kez ayrıldık da diyorsunuz...
ilişki olmadan ayrılık neye göre oluyor??
ay benim bile kafam karıştı

bir çok şey paylasmıssınız anladığım kadarıyla. arkadas gibi sohbet edebiliyoruz diyorsununuz.fikirlerinizi önemsediğini gösterir bu, ki bir yıl kadar olan bu süreç içinde çok sayıda muhabbet etmişsinizdir,görüşmüşsünüzdür,artık bu konuyu açmanın vakti gelmiş de geçiyor. en kısa sürede ilişkinizin adını koyun,kendinizi de değersiz,kıymetsiz hissetmenize gerek yok. içimden bir ses de olumsuz bir yanıt alırım gibisinden konuyu ona karşı açmadığınızı söylüyor. ama bence iyi düşünün,ya tam sahiplenin ya da gitsin.bu şekilde daha çok üzüleceğinizi düşünüyorum.sevgiler..

Yanlış anlama ama cinsel paylaşım demişsin ya şaşırdım. Belli olmayan bir ilişkide kendinizi cinsel anlamda bırakmayın:26: erkek arkadaşınız diyeceğim neyse arkadaşınızı çözemedim acaba bağlanmak mı istemiyor sonunun ne olacağı belli olmayan bir ilişkide bence resti çekin.
Ben evlenmeden önce eşimle sevgiliyken buna benzer bir durum yaşadık aileler istemediği için ayrılmıştık ama peşimi bırakmıyordu öpmeye falan kalkıyordu öyle bir rest çektim ki neye uğradığını şaşırdı bir daha da beni hiç bırakmadı. Demek istediğim kendini kullandırtma seviyorsa bir adını koysun.

Son düzenleme:
çünkü karşındaki kişi bencil ve ciddi bir ilişki istemiyor aynı zamanda başka kızlarla da takılmak istiyor.
nedense beni hep böyle tipler bulurdu o yüzden böyle adamların ciğerini bilirim ben.
sen uzaklaşınca hırs bürüyor kıymete binip seni tekrar elde etmeye çalışıyor ama sonra yine ipleri salıyor çünkü asıl kişiliği bu zaten. ayrıca bence o elektiriği veren şey de elde edememe duygusu. buna yüzde yüz eminim. ne zaman ki bana huyuma suyuma giden birileri oldu yakışıklılıktan ölseler de sıkıldım sanki kardeşimmiş gibi hissettim, ne zaman ki kaçak göçek oynadılar, dengesiz davrandılar ay aşık oldum dedim. ta ki bunu yapanın beynim olduğunu idrak edene ve kaçana değil bana gelene prim vermeye başlayana kadar. işte o zaman mutlu oldum. ayrıca nereye kadar kaçabilirsin ki? ayrıca sen gibi başka başka kızların da olduğuna eminim genelde tek takılmaz böyleleri. şimdiye kadar tek bir tanesi dürüstçe itiraf etti bana, cinsellik olmadan bi ilişki düşünemediğini söylemişti, seni elde etmek için uğraşır belki de ederim ama seni böyle bir duruma sokmak istemiyorum demişti. çok da iyi arkadaştık aynı zamanda, elektiriğimiz de muhteşemdi, belki de aşk nedir öğrendiğim bir ilişkimsi bişeydi. bana belki dediği gibi yaklaşsaydı ve onun cinsellik isteğine cevap verseydim biz de siz gibi olurduk ve ben de sen gibi ne yapacağım diye kafayı yiyor olurdum. tam bir ilişki gibi olmadı bizimki de o yüzden ikimizin de içinde kaldı, ancak etrafta ne kadar p.ç diye bilinse de o ben bana karşı dürüst olduğu ve bu p.çliğine rağmen benim duygularımla oynamaya çalışmadığı için ona minnettarım, hatırası iyi kaldı en azından.

Affona sığınarak yazıyorum bu benim görüşüm bir ilişkide bana göre cinsellik olmamalı çevremde gözlemliyorum erkeklerin isteklerinin sonu yok bunun içinde benim erkek arkadaşım da dahil bunun sınırını sen belirliyeceksin. 19 yaşımdayken çocuktum altı ay süren bir ilişkim oldu sonuç terk edildim çünkü etrafında o kadar çok kız vardı ki benimle yaşayamadığı şeyi onlarla yaşadı sonuç o kızları da terk etti. Şu an 27 yaşımdayım şimdi ki erkek arkadaşım ise o da geçmişte birçok kızla birlikte olmuş ama birgün bile bana teklifinde dahi bulunmadı istemiyorum mu dersin aksine çok istiyorum onun da istediği her halinden belli ama seni üzmek istemiyorum dedi ve bir daha konusunu bile açmadı çünkü biliyor ki sonucunda beni kaybedebilir. Aramızda cinsellik olmadığı halde yanımda oysa yıllar önce bu sebep yüzünden başka şeyler bahane edilerek terk edilmiştim iki erkeğin farkı bu. biraz ailevi meseleler var ama kısmetse evleneceğiz. Belki sana bir örnek olur diye yazıyorum kendine güven ve konuş gerekiyorsa resti çekmelisin.

işte bazen her noktanı karşıya belli etmeyeceksin..ne kadar aşık olsanda evet bu bazen elinde olmuyor ilk başlarda aşk insanın gözünü kör ediyor engel olamadan biçokşeyini paylaşıyorsun, sonrada birbirinizin hayatında merak edilecek nokta kalmıyor...
ne yazıkki çok şey paylaşmamak şart..aşkıda dozunda yaşamak lazım..öğreniyorsun zamanla..ama sana bişey söyliyeyim eğerki bu adam, birçok özel paylaşımınız olmuş aranızda ona ragmen senin elinden tutupta arkadaşlarıyla çevresiyle beraber senide yanında taşımıyorsa ondan uzak dur...seni her durumda yanında olamayabilir...ama kız arkadaşı olduğunu bildirmeli.. her insan gün sonunda yada çok yoğun olduğunda fırsat bulursa sevgilim ne yapıyor merak ediyorum diyorsa bu normaldir....onun dışında talepler hep sizden geliyorsa bu işte normal değildir...aklınıza gelen genelde başınıza gelir..eğerki içinizde bir kopukluk olmasaydı buraya konuyu açma gereği duymazdınız...aklınızı büyük oranda belirsizlik oluşturuyorsa ve bu ondan kaynaklı ise bu kişiden ayrılın..istiyorsa zaten sizi bırakmamak için elinden geleni yapar emin olun...

Ben mi çok eski kafalıyım yoksa cinsel paylaşım olan bir ilişkide "arkadaş" kalınabiliyor mu?

sanırım onu arkadas gibiyiz,birbirimizi iyi dinleyip konuşabiliyoruz anlamında kullanmıs konu sahibi. ben öyle anladım sahsen

Peki konu başlığı:

"Sevgilim var mı yok mu belli değil..."

Cinsel paylaşım varsa başka neyi olacak ki?

Biraz eski kafalilik bu evet. Bulundugum ulkede bu tarz beraberliklerin argo bi ismi var... Soyleyip moralinizi bozmak istemem ama bu iliskinin sonunu iyi goremedim ben. Neyse yorumlari daha tecrubeli insanlara birakiyorum

Ne olduğunuzun belli olmadığı bir adamla cinsel paylaşımda yaşamayın o zaman

Son düzenleme:
Kendin yazmışsın zaten,"bu kadın benim" diye düşünüyor demişsin.Her aradığında karşılık buluyor ve istediği zaman çağırıp cinselliği paylaşıyorsa,özen göstermemesi doğaldır.
Elinin altındasın tabiri caizse.Bir erkek için çok büyük bir lüks bu.
Biraz tadını kaçır bakalım,ne yapacak.Kapris anlamında değil de,işim var,haftaya görüşürüz gibi geçiştirme yoluna git.Görüşmek için başka bahaneler yarat.Buluşalım derse,arkadaşlarınla aynı ortama çağır.Mesela canım balık çekiyor diyerek kendini yemeğe davet ettir.Yemekten sonra uslu uslu evine dön.
Onunla cinsellik harici zaman geçir.Eski tabirle alıcı gözüyle incele :) Bu arada ilişkinizi ve duygularını sorgulama,onu sıkıştırma.
Davranışlarını beğeniyor musun,onunla zaman geçirmekten memnun musun,o sana yeterince değer veriyor mu,bu şekilde anlarsın.O zaman gerçek ilişki olup olmadığı,sevip sevmediğini daha iyi anlarsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…