Dün aradı beni tutukladılar Metris'e götürüyorlar dedi çok aceleyle konuştu tam konuşamadık bilehaberleşebiliyor musunuz? Hiç aramadı mı sizi? Ne zaman tutuklanıp cezaevine konmuş?
Sonra ayrıldınız mıEvet 22 ay kaldı sevgilim.
İnan çok kötü allah kimsenin başına veremesin
Dün aradı, beni tutukladılar Metris'e götürüyorlar dedi çok aceleyle konuştu tam konuşamadık hangi metris olduğunu maalesef bilmiyorm karakol bilgi verir di mi yarın gidicemhaberleşebiliyor musunuz? Hiç aramadı mı sizi? Ne zaman tutuklanıp cezaevine konmuş?
Sence öyle görünüyo mu accessSonra ayrıldınız mı
Yok hayır ayrılmadık hala beraberizSonra ayrıldınız mı
Neden demedin miDün aradı beni tutukladılar Metris'e götürüyorlar dedi çok aceleyle konuştu tam konuşamadık bile
Nerde yaşıyorsun sen?Dün aradı beni tutukladılar Metris'e götürüyorlar dedi çok aceleyle konuştu tam konuşamadık hangi metris olduğunu maalesef bilmiyorm karakol bilgi verir di mi yarın gidicem
Görüşe gittiniz miEvet 22 ay kaldı sevgilim.
Ne bileyim benSence öyle görünüyo mu access
Yani sizi alırlar mı bilemedim ki sonuçta bir akrabalık yok. Şampuanı alırlar mı onu da bilmiyorum ama şampuan ayağına uyuşturucu falan sokulur diye belki almazlarYa onu örnek olarak söyledim aslında yani şampuan o bu şu vs gibi düşünün:)
Oha yani aklıma gelmezYani sizi alırlar mı bilemedim ki sonuçta bir akrabalık yok. Şampuanı alırlar mı onu da bilmiyorum ama şampuan ayağına uyuşturucu falan sokulur diye belki almazlar
O kadar CSI’ı boşa izlemedik aşkım bizOha yani aklıma gelmezne kadar FBI bi insansın
Sadece ilk gün haberleşebildik metrise girdiğinden beri kesinlikle ulaşamıyorum tel kapalı haliyle o da arayamıyor beni telefon el koyuldu, bana ulaşmak konuşmak istediğine adım kadar eminim peki Metris'te olan bir tutuklunun telefonla istediği kişiyi arama hakkı var mıdır?haberleşebiliyor musunuz? Hiç aramadı mı sizi? Ne zaman tutuklanıp cezaevine konmuş?
direkt metriste yatacak kadar ne yaptı bu adam?Ya onu örnek olarak söyledim aslında yani şampuan o bu şu vs gibi düşünün:)
Ya onun parası yoktu üstünde durumu tam da sıkışık olduğu dönemdi o yüzden ihtiyacı var bunlara ve benden başka kimsesi yok ona destek olmak zorundayım bu zor zamanında destek olmuycaksam ne anlamı kalır kiOha yani aklıma gelmezne kadar FBI bi insansın
AminEvet 22 ay kaldı sevgilim.
Dedim ama konuşamadı fazla kapattı telefonuNeden demedin mi
Metris in anlamı ne oluyor yani googleden baktm ama anlamadım yani kesin bir kaç yıl ceza yer anlamına mı geliyor metris?direkt metriste yatacak kadar ne yaptı bu adam?
benim bildiğim şampuan filan siz götürmezsiniz, herkesin aylık belli bir harcama limiti kadar hakkı oluyor öyle şeyleri içerden satın alıyorlar. adamın adına para yatırabilirsiniz yani- diye biliyorum.
soy isim tutmadan kapalı cezaevinde görüş oluyor mu bilmiyorum.
Tamam peki şampuan değilde, iç çamaşırı pijama vs vermeme izin verirler mi sizce?direkt metriste yatacak kadar ne yaptı bu adam?
benim bildiğim şampuan filan siz götürmezsiniz, herkesin aylık belli bir harcama limiti kadar hakkı oluyor öyle şeyleri içerden satın alıyorlar. adamın adına para yatırabilirsiniz yani- diye biliyorum.
soy isim tutmadan kapalı cezaevinde görüş oluyor mu bilmiyorum.