Suçunu bilmiyorum ki gerçekten şoktayım hala nasıl bunlar oldu bir anda anlamadım .Ben tutuklandığı semti biliyorum götürüldüğü karakolu biliyorum ama orda nereye gitmem lazım ?detaylı bilgiyi neresi verir acaba adliyeye mi yoksa gözaltına alındığı karakol mu ?Suçu nedir? Kesinleşti mi yatacağı senesi? Belirli görüş günleri oluyor bildiğim kadarıyla. Cezaevinden bilgi almanız gerekiyor sanırım içeri ne sokulur ne sokulmaz.
Bence karakoldan sorunSuçunu bilmiyorum ki gerçekten şoktayım hala nasıl bunlar oldu bir anda anlamadım .Ben tutuklandığı semti biliyorum götürüldüğü karakolu biliyorum ama orda nereye gitmem lazım ?detaylı bilgiyi neresi verir acaba adliyeye mi yoksa gözaltına alındığı karakol mu ?
Ya onu örnek olarak söyledim aslında yani şampuan o bu şu vs gibi düşünün:)Tırnak makasını falan cezaevine alacaklarını sanmam. Çok da gerekli bi bilgi olmadı ama olsun
Sen kendi kafana göre gidemezsin maalesef canım görüş günleri var sevgilin senin adını soyadını içeride yazması şart o şekilde seni görüş günlerinde alırlar , ayrıca dediğin şeyleri alırlar ama üstünü başını heryerini iyice arayacaklarMerhaba sevgilim tutuklandı şuan metris cezaevindeymiş ben sevgilimle görüşmek istiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum çok çaresizim ne yapmam lazım hiç bir bilgim yok lütfen bana yardımcı olun belki sizin bu konular hakkında bilginiz vardır diye buraya konu açtım
1- sevgilim şuan metris te olduğu için görüşmeme izin verilir mi ?
-
2- eğer izin verilirse görüşe giderken kişisel ihtiyaç örnek pijama tırnak makası iç çamasırı vs sevgilime bunları vermeme izin verilir mi?
3- metris hakkında bilgisi olan var mı metris ne oluyor tam olarak nedir ve kısa sürede ya da herhangi bir süre de tutuklunun tahliye edilme gibi durumu oluyo mu? Çok uzun sürüyo mu
4- yarın gitsem sizce görüşe izin verirler mi ve ben nereye gidip başvurmam lazım ve sevgilimin nerede olduğunun bilgisini bana neresi verir?
Kızlar Allah rızası için en ufak bir bilgi sahibiyseniz nolur yardımcı olur musunuz
Kız dur o zaman belki adam çıkacak hemen temiz don atlete bağlamaYa onu örnek olarak söyledim aslında yani şampuan o bu şu vs gibi düşünün:)
Peki benimle görüşmek için adımı verdiyse görüşme imkanım olur mu sizce ya da vermesiyse de görüşmeye acaba savcılık izin verir mi
Bilmiyorum ki arkadaş olabilir gibi yazmışPeki benimle görüşmek için adımı verdiyse görüşme imkanım olur mu sizce ya da vermesiyse de görüşmeye acaba savcılık izin verir mi
Tabiki kesinlikle verir rahat ol benim de sevgilim hapisteydi eski günleri hatırlattın bana :)Peki benimle görüşmek için adımı verdiyse görüşme imkanım olur mu sizce ya da vermesiyse de görüşmeye acaba savcılık izin verir mi
Benim üstümü mü ? Ayy iyice arıycaklar derken yani iç çamaşırımı çıkarmamı isteyecek kadar detaylı arama mı yapacaklar?Sen kendi kafana göre gidemezsin maalesef canım görüş günleri var sevgilin senin adını soyadını içeride yazması şart o şekilde seni görüş günlerinde alırlar , ayrıca dediğin şeyleri alırlar ama üstünü başını heryerini iyice arayacaklar
Ne kadar sürede çıktı sevgiliniz ve görüşe hiç gittiniz mi ne gibi süreçler yaşadınızTabiki kesinlikle verir rahat ol benim de sevgilim hapisteydi eski günleri hatırlattın bana :)
Yok o kadar değil ama ayakkabılarını ve elbiseni cikaracaksin sonra tekrardan giyersinBenim üstümü mü ? Ayy iyice arıycaklar derken yani iç çamaşırımı çıkarmamı isteyecek kadar detaylı arama mı yapacaklar?
Evet 22 ay kaldı sevgilim.Ne kadar sürede çıktı sevgiliniz ve görüşe hiç gittiniz mi ne gibi süreçler yaşadınız