- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.735
- 198
Diğer yakalanan da aynı şeyi söylemiştir. Arkadaşım satıyormuş ama beni de aldılar demiştir. Onun da karısı sevgilisi böyle savunuyordur. Benim kocam suçsuz yapmaz öyle şey, arkadaş kurbanı oldu diyordur. Geziyorsun beraber takılıyorsun arkadaşlık yapıyorsun ama adamın uyuşturucu sattığını bilmiyorsun çok ilginç. Bir önceki yaşadığım ülkede belli gram üstünde taşıyanlar direk idam cezası alıyor, limitin altındakileri de önce totolarından kırbaçlıyorlar üstüne uzun hapis cezası.sadece satıcının yanında durması da değil
adam üstünde de sadece içen birinin bulundurabileceğinden daha fazla miktarda bulunduruyor ve yakalanıyor
ek olarak bir de diğer satıcıyla beraber adı geçince atmışlar kodese
ellerine sağlık polislerimizin
çatır çatır satışını yapmışlar işte kimse bu ülkenin polisini savcısını kandıramaz
Yılın öğretmeni seçilen kadının öğretmen olmadığı halde 20 küsür sene öğretmenlik yaptığı haberine çok gülmüştüm. Bir de stresten kalp hastası oldum diye savunmuştu kendini. Nasıl bir arsızlık, hırsızlık, rahatlık, hak yeme yalan fabrikasıydı ben şok. İlkokuldan üniversite son sınıfa kadar hayatım boyunca şiddete şahit oldum. Hem fiziksel hem psikolojik. İlkokul 1-2. sınıfta fiziksel başlıyor ortaokul sonu gibi psikolojik şiddete dönüyor çünkü totoları yemiyor 1.70 1.80 boyunda iri ergenlere vurmayı. 49 yaşındayım, ilkokuldan aklımda kalan tek şey parmak uçlarımızı birleştirip sıra dayağı için hazır olmak. Kaç sene geçmiş hala aynı şeyler konuşuluyor.konuyla ılgılı ıkı rakamla 2 yorum yaptım ve uzattım mı sız kendınızde mısınız???? yorum yazmak için yazmayın. öğretmen dusmanıyla muhattap olmam ben.
Allah direkman sevgilinin ve bunun satışını yapan herkesin belasını versin. Sende ne kadar safsin bee.Arkadaşı yanında satış yapmıştı onunla adı geçmişti kendini ispatlayamadi ve üstünde bulundu diye direkman aldılar
maddi durumumuz iyi demesi benim de dikkatimi çektiDiğer yakalanan da aynı şeyi söylemiştir. Arkadaşım satıyormuş ama beni de aldılar demiştir. Onun da karısı sevgilisi böyle savunuyordur. Benim kocam suçsuz yapmaz öyle şey, arkadaş kurbanı oldu diyordur. Geziyorsun beraber takılıyorsun arkadaşlık yapıyorsun ama adamın uyuşturucu sattığını bilmiyorsun çok ilginç. Bir önceki yaşadığım ülkede belli gram üstünde taşıyanlar direk idam cezası alıyor, limitin altındakileri de önce totolarından kırbaçlıyorlar üstüne uzun hapis cezası.
İki çocuk yapmışmış, milletin çocuğunu zehirle sonra da maddi durumumuz çok iyi de. Bir kere satan hep satar. Bu kadar kolay para mesaili işte yok. Akşama kadar yan gel yat sonra da git iki kişiyle buluş paranı al. Okul, diploma sertifika, tecrübe vs aranmıyor o iş için.
Ben hâlâ açtığınız tüm konulardaki kişinin aynı kişi olduğunu düşünüyorum.Şuan ki sevgilim diğer eski sevgililerim arasında en iyi olanı buydu ama suçluymuş ve maalesef dünyadan haberim yokmuş
avukatınız var mı ya da avukat tanıdıgınız ?Merhaba sevgilim tutuklandı şuan metris cezaevindeymiş ben sevgilimle görüşmek istiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum çok çaresizim ne yapmam lazım hiç bir bilgim yok lütfen bana yardımcı olun belki sizin bu konular hakkında bilginiz vardır diye buraya konu açtım
1- sevgilim şuan metris te olduğu için görüşmeme izin verilir mi ?
-
2- eğer izin verilirse görüşe giderken kişisel ihtiyaç örnek pijama tırnak makası iç çamasırı vs sevgilime bunları vermeme izin verilir mi?
3- metris hakkında bilgisi olan var mı metris ne oluyor tam olarak nedir ve kısa sürede ya da herhangi bir süre de tutuklunun tahliye edilme gibi durumu oluyo mu? Çok uzun sürüyo mu
4- yarın gitsem sizce görüşe izin verirler mi ve ben nereye gidip başvurmam lazım ve sevgilimin nerede olduğunun bilgisini bana neresi verir?
Kızlar Allah rızası için en ufak bir bilgi sahibiyseniz nolur yardımcı olur musunuz
Ben ve naiflikÜyeler ne kadar naif. Konu sahibi adamın suçunu bal gibi biliyor :)
Merhaba sevgilim tutuklandı şuan metris cezaevindeymiş ben sevgilimle görüşmek istiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum çok çaresizim ne yapmam lazım hiç bir bilgim yok lütfen bana yardımcı olun belki sizin bu konular hakkında bilginiz vardır diye buraya konu açtım
-
2- eğer izin verilirse görüşe giderken kişisel ihtiyaç örnek pijama tırnak makası iç çamasırı vs sevgilime bunları vermeme izin verilir mi?
3- metris hakkında bilgisi olan var mı metris ne oluyor tam olarak nedir ve kısa sürede ya da herhangi bir süre de tutuklunun tahliye edilme gibi durumu oluyo mu? Çok uzun sürüyo mu
4- yarın gitsem sizce görüşe izin verirler mi ve ben nereye gidip başvurmam lazım ve sevgilimin nerede olduğunun bilgisini bana neresi verir?
Kızlar Allah rızası için en ufak bir bilgi sahibiyseniz nolur yardımcı olur musunun
resmi nikahlı eş ve birinci derece aile yakını dışında kimse ile görüştülmez.Merhaba sevgilim tutuklandı şuan metris cezaevindeymiş ben sevgilimle görüşmek istiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum çok çaresizim ne yapmam lazım hiç bir bilgim yok lütfen bana yardımcı olun belki sizin bu konular hakkında bilginiz vardır diye buraya konu açtım
-
Kızlar Allah rızası için en ufak bir bilgi sahibiyseniz nolur yardımcı olur musunuz
evet telefon edebilmesi için de, görüşe gelinmesi için de önceden isimlerin verilmiş olması gerekir.
toka bile takamazsınız. yuzuk takı vs bıle olamaz uzerınızde. kagıt kalem bıle olamaz uzerınızde. hatta kaban mont turu seyler cıkartılır ve ılk gırıste bırakmak zorundasınızSen kendi kafana göre gidemezsin maalesef canım görüş günleri var sevgilin senin adını soyadını içeride yazması şart o şekilde seni görüş günlerinde alırlar , ayrıca dediğin şeyleri alırlar ama üstünü başını heryerini iyice arayacaklar
görüşte kimse eşya veremez, ancak kargo ile gönderirsiniz ya da bazı cezaevlerinin kendi bünyesinde teslimat burosu var. onlar kabul eder, onlar ayıklar ınceler ve ne zaman ıncelemelerı bıterse o zaman verırlerMerhaba sevgilim tutuklandı şuan metris cezaevindeymiş ben sevgilimle görüşmek istiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum çok çaresizim ne yapmam lazım hiç bir bilgim yok lütfen bana yardımcı olun belki sizin bu konular hakkında bilginiz vardır diye buraya konu açtım
-
Ayrıca sonradan duymuş gibi “sevgilim tutuklanmış” diye değil de gayet bildiği bir olayı yazar gibi “sevgilim tutuklandı” yazmış.Konu açıldığından beri takip ediyorum. 2 ihtimal kafamı kurcalıyor.
1.si konu sahibi herseyi en baştan biliyordu. Yani suçunun ne olduğu ile ilgili ama buraya yazmaya cekiniyor ve herseye bilmiyorum diyor. Başta telefonla aradı alelacele cezaevine alındığını söyleyip telefonu kapattığını yazdı. Sonra geziyorduk gbt yaptılar tutukladılar gibi bi sey yazdı. Hangisi doğru??
2.sine gelirsek de bence adamın cezaevine felan girdiği yok. Konu sahibinden uzaklaşmak sırra kadem basmak için bi anda telefonda bunu söyleyip hattını kırmış olabilir. Bi insanın anne babası olmayabilir kardesi de olamayabilir. Hic mi teyze dede amca kuzen bi köylüsü komşusu yok? Gökten zembille mi indi? Metris diye bi sey duymuş kızdan kurtulmak içinde yalan uydurmuş gibi geliyo.
Suçu da biliyor bence. İnsan böyle bi şeyin şokuyla dön atlet mi düşünür.Ayrıca sonradan duymuş gibi “sevgilim tutuklanmış” diye değil de gayet bildiği bir olayı yazar gibi “sevgilim tutuklandı” yazmış.
9 Yaşındaysa uydurmamistir tabi ki . Ben lise öğrencisi olarak yazdım.Ay ne alaka?
9 yaşındaymış bunu yaşarken.
Şiddet görmüş uyduruk trafik dersine giren öğretmen bozuntusundan.
Bu kadar muhalefet olacak ne var şu konuda?
Onlarca travma davranışı öğretmen şiddetinden geliyor.
İnanamiyorum bu tepkilere.
Sana doğrudan kendi yaşadığım olayı anlatayım ve herkesin her dediğine inanılmaması gerektiginin bir delili olsun. Seni takip eder severim. O yuzden anlatıyorum biraz da.Ay ne alaka?
9 yaşındaymış bunu yaşarken.
Şiddet görmüş uyduruk trafik dersine giren öğretmen bozuntusundan.
Bu kadar muhalefet olacak ne var şu konuda?
Onlarca travma davranışı öğretmen şiddetinden geliyor.
İnanamiyorum bu tepkilere.
Kimse öğretmen düşmanlığı aşılamıyor. Var olanı yazıyor, deneyimini yazıyor. Konu öğretmenler bile değil. Acayip bir haliniz var.9 Yaşındaysa uydurmamistir tabi ki . Ben lise öğrencisi olarak yazdım.
trafik öğretmeni muhtemelen bir dönem bir haftada salatalık yetişmiyor biz öğretmen yetiştirdik diye yetistirilen ogretmenlerden veya kpssde yıllarca bizden olsun diye kopya cekerek milyonların hakkına girmiş bireylerden. Hepsinin de kaynağı belli. Hepsi ülkeyi 100 200 yıl geri götürmek isteyen Zihniyet.
Bu ülkede öğretmen düşmanlığını aşılayan zihniyet yüzünden her gun bir meslektasimiz kah yabancı uyruklu tarafından kah bizim geri toplum tarafından öldürülüyor darp ediliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?