Evet biz yolda yürürken gbt baktı polisler sevgilimin aranması varmış direk gözaltına aldılar
Oha yani salak neden diyorsunuz bana bi de dövseydiniz ve hayır fake değil ayrıca sonda ki cümle güldürdüMetris part-time cezaevi anlamına geliyor, tek şubesi var o da İstanbul'da. Diğer part-timeda'da işte internet, Netflix, açık büfe var orda mahkumlar sosyalleşiyor. Mısır patlatılıyor, cips falan yeni çıkan dizi filmler konuşuluyor. Film izlemek istemeyenler Facetime'dan istediklerini arayabiliyorlar ama Android telefon sokmak yasak sadece Apple'a izin var.
Ya şaka mısınız? Bu seviye soru sormanız için ya s*lak olmanız lazım ya da fake konu. Adam tecavüzde mi bulundu, bir yeri mi kundakladı naptı bilmeden atlet don götürme peşindesiniz. Donlar %100 pamuk olmalı bu arada, yoksa almazlar.
Ya hiç sorma gerçekten aşktan yana yüzüm gülmedi nerede arıza insanlar varsa bana denk geldiBu adami hobi olsun diye aramiyorlardir herhalde. Eski konu basliklarina soyle bir baktim nerede arizali tip var bulmussun. Simdi sevgilim tutuklandi diye perisan olmussun. Allah akil fikir versin.
Size denk gelmedi, siz seçtiniz ve/veya kendinize çektiniz.Ya hiç sorma gerçekten aşktan yana yüzüm gülmedi nerede arıza insanlar varsa bana denk geldi
Şuan ki sevgilim diğer eski sevgililerim arasında en iyi olanı buydu ama suçluymuş ve maalesef dünyadan haberim yokmuşBu adami hobi olsun diye aramiyorlardir herhalde. Eski konu basliklarina soyle bir baktim nerede arizali tip var bulmussun. Simdi sevgilim tutuklandi diye perisan olmussun. Allah akil fikir versin.
Şuan ki sevgilim diğer eski sevgililerim arasında en iyi olanı buydu ama suçluymuş ve maalesef dünyadan haberim yokmuş
Kızlar, kızlar kendinizde misiniz? Hayretle okuyorum. Gülücükler özlemler...Tabiki kesinlikle verir rahat ol benim de sevgilim hapisteydi eski günleri hatırlattın bana :)
Aşırı ormantik değil mi sence de?Kızlar, kızlar kendinizde misiniz? Hayretle okuyorum. Gülücükler özlemler...
Suan evliyiz sonuç olarak neden hayretle baktın ???Kızlar, kızlar kendinizde misiniz? Hayretle okuyorum. Gülücükler özlemler...
suçu neymiş ?Şuan ki sevgilim diğer eski sevgililerim arasında en iyi olanı buydu ama suçluymuş ve maalesef dünyadan haberim yokmuş
suçu neydi peki ? neden cezaevine girdi yani ?Suan evliyiz sonuç olarak neden hayretle baktın ???
Eşim ot bagimlisiydi ve üstünde yakaladıkları için içeri aldılar direksuçu neydi peki ? neden cezaevine girdi yani ?
Kullanıcıları alıyolar mı ya?Eşim ot bagimlisiydi ve üstünde yakaladıkları için içeri aldılar direk
Şimdi kullanıyor mu?Arkadaşı yanında satış yapmıştı onunla adı geçmişti kendini ispatlayamadi ve üstünde bulundu diye direkman aldılar
Ne güzel arkadaşlıklar dostluklarArkadaşı yanında satış yapmıştı onunla adı geçmişti kendini ispatlayamadi ve üstünde bulundu diye direkman aldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?