Sevgilim tatile gitti !

canım tek derdin bu olsun yahuu

yazının tamamını okumadım ama dellendim. oy gözlerini. sevgilisi olan adamın diskoda barda ne işi varmış?????

discoya bara sizce sadece kız tavlamak için mi gidilir?? gözlerini oyacak ne var?
insanlar stresini bir şekilde atmak ister..aldatmış demiyor,bara gidecek diyo arkadaş niye oysun gözlerini? tatile gitmişler onlarında eğlenmeye hakkı yok mu?

Bu tür sorunlar yaşamamak için hayatımızdaki insanı kriterlerimize uydurmak yerine kriterlerimize göre birini seçmemiz gerekiyor.

Yoksa sorun sorun sorun...

Google a "bodrum geceleri"yazıp arama yaptınmı doğru söyle:)

:2:

Aldatıcak insan her türlü aldatır her yerde aldatır buna engel olamazsın ...bu yüzden kendini boşuna yıpratma bırak her şeyi akışına

hepinizi alkışlıyorum

"aşkım ,gel beraber tatile gidelim " dese gidecekmiydn sanki????
Ne yapsın çocuk,evlenip balayına çıkana kadar deniz kum yüzüne hasret mi kalsın...
Benim de sevgilim varken tatile gitmişliğim olmuştur,onların memnuniyetsiz,kinayeli cümleleri huzurumu kaçırıp "bunla da ömür geçer mi" diye düşünmekten başka da bi işe yaramamıştır,kendimden biliyorum.Sinirleneceksen de hobi olarak evde sinirlen yani,belli etme çocuğa.
Anlayışlı olmayı dene birazcık,faydasını göreceksin...

*hem yarın bigün senin de bazı kuralları delesin gelir,bugünler elinde tutacak koz olur :)

bence ona karşı güven sorunun oldugu için kafan rahat değil

Ben de çok kıskançtım da törpüledi sağolsun benimki :)) kıskançlığın zerresi olmadığından...

Bazıları da size yasak koyar sonra kendileri ihlal eder. Öylelerine kılım. Hemen yüzlerine çarparım, "ben de bara gideceğim ozaman" der çıkar giderim. Bırakırsa da bıraksın... vıdı vıdı eder durur bu tipler

Rahat ol tatlım.seni üzecek bişey yapmıyomuş bak.yaparsa zaten seni sevmiyo demektir.sende bi şekilde anlarsın yaptığını emin ol biyerden patlak verir erkekler salak bizim gibi değil:)hem artık sokakta o kadar gzl genç kızlar varki yapacak adam senin gözünün önünde yapar.

Geçene sene arkadaşımla gittiğimiz tatil aklıma geldi de, erkek arkadaşım burnumdan getirmişti tatili.
İki kız bizim yazlığa gittik çok sakin, sessiz bir yerdir. Sadece 10 dk yürüme mesafesinde barlar, çay bahçeleri vs var. Arada bir gece çay içmeye falan giderdik, gayet sakin bir tatil geçirmemize rağmen onun da bir türlü içi rahat etmedi ve kavga edip durduk. Ama onun sıkıntısı birileriyle flört eder miyim değil de iki kız ıssız bir yerde ve evde başınıza her şey gelebilir yanınızda büyük yok erkek yok gibi takıntılardı.
Bence hiç gerek yok böyle şeylere, kalabalıkla tatilde zaten "ben gelmiyorum" diyip sap gibi ayrılmak olmaz. Yani yaptığında bir yanlış yok bence ama siz ona güvenmiyor olsanız gerek..

Eskiden ben de biraz böyleydim.. Sanki adam bensiz tatile gidince daha otele girer girmez kadınlar üzerine atlayacak, işte havuzda 5-6 kadınla oynaşacak, yok efendim bara gidince striptiz direkleri bilmemneler.. ciddi ciddi böyle sanardım.. ama böyle olmuyomuş bu işler işte.. içinde varsa adamın dizinin dibinde yapiyomuş gözüne soka soka.. işte hep bizim sınırsız hayalgücümüzden kaynaklanıyor bu gereksiz kıskançlıklar.. adam gidecek bara bi kaç bişey içecek, en fazla dans edenlere kayacak gözü..

ah canım okuduğumda sanki kendimi gördüm.benimde eşim sevgiliyken marmaris' e gitmişti. okadar kötü bir haftaydı ki benim için artık beynimin kendi kuruntularından bıkmıştım.hatta sevgilim benim baskılarıma dayanamayıp 4. gün geri geldi :) sonra dedim ki ne işe yaradı yaptığım onu da sıktım kendimi de.Rahatlamaya çalıştım ve inan böle daha rahat. çünkü yapacak adam sen kendini yırtsanda yapacaktır.içini ferah tutmaya çalış bak o zaman kendini daha iyi hissedeceksin.Allah yardımcın olsun :)

Boyle saplantili sizofren gibi hayal kuran tek insan ben olmadigima sevindim. Bazi insanlar benim sevgilim hic bisey yapmaz ona sonsuz guvenim benden baskasini gozleri gormez diye dusunuyo ama yok oyle bi dunya her erkegin gozunun dondugu anlar vardir ve o tarz ortamlar buna cok musait. Filmlerdeki gibi abarti olmasada ona yakin olduguna emin olun ozellikle bodrum gibi tatil beldelerinin gecelerinde. Neyse gelmesine 1gun kaldi her moralim bozuldugunda 1gunu kaldi sonra geliyo diye icimden geciriyorum. Bu arada beni rahatlatan derdime yardim etmeye calisan yorumlariniz icin cooook tesekkur ederim. İyi ki uye olmusum buraya.

merhaba, yanlış anlamazsanız birşey sormak istiyorum, sevgiliniz neden izin almak zorunda?sizi kızdırmak için sormuyorum bunu gerçekten merak ediyorum(izin vermesem de..) demişsiniz ya !siz sevgilisiniz değil mi? birbirini seven 2 çiftsiniz ,anne vs değil belli yaşlardasınız neden bir izin konusu oluyor?yapacak adam zaten yapar o ayrı gerçekten şu izin alma izin verme olayını çözemedim

Kesinlikle yanlis anlamam ve aslinda bu kadar zor biseyde degil yani cozememenizi gerektiren bisey degil bu iliskiden iliskiye gore degisir bazilar cok cool olur herkes istedigini yapar bazi iliskilerdede bizimki gibi danisiriz. Ayrica izin alma demiyelim haber veririz. Benim hosuma gitmeyen biseyse izin vermem ki boyle biseyde yapmadim sikilmamasi adina

Anlıyorum teşekkür ederim ,danışma haber verme bunlar olması gereken zaten , izin denince şaşırdım sağolun

Sevgilimin gelmesine 1gün kaldı. Cumartesi geliyor. 2gece kaldı ve bu gece otelinden ayrılıp bodrumda barlar sokağına falan gidecekler. Kafam kuruyorum neler yapar falan diye. Moralim bozuluyor. Hala gitmediler düşünsene saat kaç oldu hala gitmediler en az 3 saat falan takılıyolar napacak sabaha karşı mı gelecek anlamıyorumki.
Sıkmamak için hadi gidin gibi şeylerde demek istemiyorum. Napacağımı şaşırdım. Az kaldı gelecek diye kendimi avutup duruyorum.
Herkes ne var bundan bara diskoya gitsin nolacak nasıl güvenmessin falan demiş ama erkekler o kadar saf değil ve o tarz yerler gerçekten bana yalan söylemeye aldatmaya (Allah korusun) çok müsait yerler diye düşünüyorum.

off benimki de bodruma gidiyor hem de bir adet bekar arkadaşıyla
benle çıkmadan önce gittiğiher tatilde kızlarla takılmış
bende çok takyorum kafama ama
eğer vicdanın rahat edecekse tabi ki istediğini yapabilirsin dedim
tatil boyunca aramayacam
ben onu değiil
o benm burda ne yaptığımı merak etsin

Eğer gerçekten aramama gibi bişey yapabilirsen helal olsun valla ben öyle sabırlı olamıyorum hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…