- Konu Sahibi saplantili
yazının tamamını okumadım ama dellendim. oy gözlerini. sevgilisi olan adamın diskoda barda ne işi varmış?????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilim annesi babasi kardesi ve kuzeniyle tatile bodruma gitti ama aile fertlerini saydim diye masum gorundugune bakmayin sozde onlarla gidiyor ama kuzeni ve kardesiyle takiliyo her gece bardalar diskodalar.
4senedir beraberiz ve bizim iliskimizde bazi yasaklar var onlardan biride bara gitme yasagiydi ama sayesinde kalmadi. Bana onlar isterse gitmek uyum saglamak zorundayim falan dedi. Bende sikmamak adina bisey demiyorum hos desemde farketmeyecek yalan soyler yine gider.
7gunlugune gitti 4gecesi kaldi ve ben gectigimiz 3geceyi oyle zor gecirdimki anlatamam. Kafamda hep kuruyorum ne halt yiyodur diye. Bana yardim edin allahinizin askina kac gundur suratim asik hicbir sey yapmiyorum hicbir seyden zevk almiyorum moralim bozuk. Ailem niye boylesin diye sorup duruyo. Daha 4gece var ve size yemin ederim tek tek sayiyorum gunleri. Bana sadece 1gece 1 ay gibi geliyor.
Bana akil verin rahatlatin nolursunuz yeni uyeyim burda. Google a yazdim sevgilim tatile gidiyo diye burda biseyler cikti benimde aklima uye olup akil almak geldi. Allaha dua ediyorum surekli beni uzecek bisey yapmasini engelle diye yalvariyorum. Ne durumda oldugumu tahmin edemessiniz. Suan gecenin 2si ve o gece kulubunde. Istediginde ara diyo ama arayincada sesi bile zor geliyo zaten o muzik sesinden. Daha cok sinirim bozuluyo. Ilk defa boyle oluyo kac senedir birlikteligimizde. Cok kislancim ve saplantiliyim. Kafamda senaryolar yaziyorum kendimi uze uze bi hal oldum yardim edin.
yazının tamamını okumadım ama dellendim. oy gözlerini. sevgilisi olan adamın diskoda barda ne işi varmış?????
Herkesin ilişkiye bakış açısı farklıdır. Bana göre her gece vah vah tüh tüh diye dertlenmen saçma ve abes.
Yani ne yorum yapmamızı bekliyorsun ki ? ''Senin sevgilin öyle şeyler yapmaz güven çocuğa bak seni ne kadar seviyor. '' dememizi mi ? Yoksa '' Hepsi aynı şekerim kesin seni aldatıyor orada ne haltlar karıştırıyordur şimdi gelince canına oku ! '' dememizi mi ?
Bu tür sorunlar yaşamamak için hayatımızdaki insanı kriterlerimize uydurmak yerine kriterlerimize göre birini seçmemiz gerekiyor.
Yoksa sorun sorun sorun...
Google a "bodrum geceleri"yazıp arama yaptınmı doğru söyle:)
istediğin zaman arayabilirsin demiş. demekki sadece arkadaşlarıyla eğleniyor başka kadınlar olsa yanında kimse cesaret edemez buna.
insanlar her zaman tatile gidemiyor senede 1 bazen o bile değil bırakta tatilini huzur içinde yapsın. sende içini ferah tut 4 yıllık ilişki az süre değil.
gitmek istiyorsa gitsin fazlada sıkmaya gelmez erkek milleti hemen yalana başvururlar. rahat bırak.
Sürekli bara gitme alışkanlığı olan biri,tatilde "benim artık başım bağlı,sevgilim olmadan gelemem" demeyecektir tabii ki...
Ne olur ne olmaz bilemeyiz.Gerçi arkadaşın hızlı bir playboy değildir herhalde:)
Yani bara gidip anında birisini ayarlayacak tipte olsaydı,herhalde seninle zaman geçirmezdi.
Yine de üzülmemek için kendi yaşam tarzına uygun bir arkadaş edinmelisin.
kendine niye bu kadar sıkıntı yapıyorsunki biraz anlayışlı ol bara gitse ne olcak diskoya gitse ne olcak ne olabilir yani yapacak adam her yerde yapar yalan söylemeyede siz mecbur bırakıyorsunuz böyle yaparak kavga çıkacak senle tartışcak diye doğruyu söyleyemiyor. rahat ol benim nişanlımda gitti aramasa aramıyodum rahatsız olmasın diye.
sevgilimi zorla tatile yolladım ben tek başına.
uzaktaydık, beni bekliyordu eve kapanmıştı. bi yıl çalışmıştı dinlenmek hakkıydı. bende git bikaç günlüğüne güzel bi tatil yap dedim. resmen gitesi için ikna ettim. tek başına gitti, üç gün kuşadasında tatil yaptı ve hiç sorun yapmadım. mutlu oldum biraz kafa dağıtıyor diye..
hatta 3. gün dayanamadı, sensiz hiç bi anlamı yok dedi ve geri döndü. bildiğin sıkıldı adam..
kızlar sorun yapayın bunları. karşıdakine güvenmek kendine güvenmektir birazda..
yapıcak olan yapar, dizinin dibinde olsa bile engel olamazsın. yaparsa da kendine yapar zaten..
hayatı çok fazla ciddiye almamak lazım.
canım rahatla biraz, yorma kendini, takma..
Bu adam normalde de bardan çıkmıyosa sorun etmeni anlayabilirim.
Ancak kuzenleriyle ve kardeşiyle senede bir defa gittiği tatilde bırak gönlünce tadını çıkarsın. Hiç bara gittiniz mi bilmiyorum ama öyle filmlerdeki gibi bi'ortam yok o filmlerdeki atmosfer iki tarafın da niyeti bozuksa oluyor
En fazla bi'bardak bi'şey içip dansediyolardır.
Bence ya kendine ya da sevgiline güvenmiyosun.
:2:
Aldatıcak insan her türlü aldatır her yerde aldatır buna engel olamazsın ...bu yüzden kendini boşuna yıpratma bırak her şeyi akışına
Sevgilim annesi babasi kardesi ve kuzeniyle tatile bodruma gitti ama aile fertlerini saydim diye masum gorundugune bakmayin sozde onlarla gidiyor ama kuzeni ve kardesiyle takiliyo her gece bardalar diskodalar.
4senedir beraberiz ve bizim iliskimizde bazi yasaklar var onlardan biride bara gitme yasagiydi ama sayesinde kalmadi. Bana onlar isterse gitmek uyum saglamak zorundayim falan dedi. Bende sikmamak adina bisey demiyorum hos desemde farketmeyecek yalan soyler yine gider.
7gunlugune gitti 4gecesi kaldi ve ben gectigimiz 3geceyi oyle zor gecirdimki anlatamam. Kafamda hep kuruyorum ne halt yiyodur diye. Bana yardim edin allahinizin askina kac gundur suratim asik hicbir sey yapmiyorum hicbir seyden zevk almiyorum moralim bozuk. Ailem niye boylesin diye sorup duruyo. Daha 4gece var ve size yemin ederim tek tek sayiyorum gunleri. Bana sadece 1gece 1 ay gibi geliyor.
Bana akil verin rahatlatin nolursunuz yeni uyeyim burda. Google a yazdim sevgilim tatile gidiyo diye burda biseyler cikti benimde aklima uye olup akil almak geldi. Allaha dua ediyorum surekli beni uzecek bisey yapmasini engelle diye yalvariyorum. Ne durumda oldugumu tahmin edemessiniz. Suan gecenin 2si ve o gece kulubunde. Istediginde ara diyo ama arayincada sesi bile zor geliyo zaten o muzik sesinden. Daha cok sinirim bozuluyo. Ilk defa boyle oluyo kac senedir birlikteligimizde. Cok kislancim ve saplantiliyim. Kafamda senaryolar yaziyorum kendimi uze uze bi hal oldum yardim edin.
Sadece bu olsa iyi. Otelin adindan tut icindeki bar giden insanlara falan filan. Malum sosyal paylasim sitelerinden orda kimlerin olduguna bile. Resmen kendime sorumluluk edindim rezil durumdayim.
Ama arkadaslar bosuna abartmisim sanirim beni uzecek bisey yapmiyo ve yapmayacak. Sozlerinden anliyorum yinede sagolun
bu nasıl bı cahıllık bu nasıl bı mantıksızlık? dıskoya bara sadece sevgılı bulmaya mı gıdılıyo?
Boyle saplantili sizofren gibi hayal kuran tek insan ben olmadigima sevindim. Bazi insanlar benim sevgilim hic bisey yapmaz ona sonsuz guvenim benden baskasini gozleri gormez diye dusunuyo ama yok oyle bi dunya her erkegin gozunun dondugu anlar vardir ve o tarz ortamlar buna cok musait. Filmlerdeki gibi abarti olmasada ona yakin olduguna emin olun ozellikle bodrum gibi tatil beldelerinin gecelerinde. Neyse gelmesine 1gun kaldi her moralim bozuldugunda 1gunu kaldi sonra geliyo diye icimden geciriyorum. Bu arada beni rahatlatan derdime yardim etmeye calisan yorumlariniz icin cooook tesekkur ederim. İyi ki uye olmusum buraya.
merhaba, yanlış anlamazsanız birşey sormak istiyorum, sevgiliniz neden izin almak zorunda?sizi kızdırmak için sormuyorum bunu gerçekten merak ediyorum(izin vermesem de..) demişsiniz ya !siz sevgilisiniz değil mi? birbirini seven 2 çiftsiniz ,anne vs değil belli yaşlardasınız neden bir izin konusu oluyor?yapacak adam zaten yapar o ayrı gerçekten şu izin alma izin verme olayını çözemedim
Kesinlikle yanlis anlamam ve aslinda bu kadar zor biseyde degil yani cozememenizi gerektiren bisey degil bu iliskiden iliskiye gore degisir bazilar cok cool olur herkes istedigini yapar bazi iliskilerdede bizimki gibi danisiriz. Ayrica izin alma demiyelim haber veririz. Benim hosuma gitmeyen biseyse izin vermem ki boyle biseyde yapmadim sikilmamasi adina
Eskiden ben de biraz böyleydim.. Sanki adam bensiz tatile gidince daha otele girer girmez kadınlar üzerine atlayacak, işte havuzda 5-6 kadınla oynaşacak, yok efendim bara gidince striptiz direkleri bilmemneler.. ciddi ciddi böyle sanardım.. ama böyle olmuyomuş bu işler işte.. içinde varsa adamın dizinin dibinde yapiyomuş gözüne soka soka..işte hep bizim sınırsız hayalgücümüzden kaynaklanıyor bu gereksiz kıskançlıklar.. adam gidecek bara bi kaç bişey içecek, en fazla dans edenlere kayacak gözü..
off benimki de bodruma gidiyor hem de bir adet bekar arkadaşıyla
benle çıkmadan önce gittiğiher tatilde kızlarla takılmış
bende çok takyorum kafama ama
eğer vicdanın rahat edecekse tabi ki istediğini yapabilirsin dedim
tatil boyunca aramayacam
ben onu değiil
o benm burda ne yaptığımı merak etsin