• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim tatile gitti !

Eğer gerçekten aramama gibi bişey yapabilirsen helal olsun valla ben öyle sabırlı olamıyorum hiç.

ne halt yerse yesin ya zaten ne yapacağı belli
erkek milleti işte
aramam çünkü 7/24 benimle konuşcakmış beyfendi
havuza denize gidince tel yanında olmazmış
aramam o yüzden çok isterse kendi arar

Sen benim arkadaşımmısın yoksa :)
Onun sevgilisinin eski lakabı playboy üstelik aile ilede tatile gitmiyor, best model arkadaşıyla beraber gümbete gidecekler. İnsanın içinde olması lazım tabii ama benim arkadaşım da senin gibi hop oturup hop kalkıyor ben ne yapacağım? nasıl uyuyacağım? nasıl günlerimi geçireceğim diye?

Kızlar yapmayın yahu ! Sevgililerinize potansiyel ahlaksız - sadakatsiz - sahtekar - sapık muamelesi yapıyorsunuz farkında mısınız ? Güvenin biraz.. tanımıyor musunuz siz bu adamları ? Sizleri seviyorsa içlerinden gelmez emin olun.. Bakın aldatılma konusunda doktora yapmış bir ablanız olarak söylüyorum içinde olan adam dizinizin dibindeyken yapar zaten hem de gözünüze soka soka.. salaktır bu erkek milleti mutlaka bi açık verirler, dilediğiniz an arayıp ulaşabiliyorsanız dert etmeyin.. Vallahi boşuna üzüyorsunuz yıpratiyorsunuz kendinizi.. Yani bir bara gitti iki çıplak kadın gördü diye hemen aldatacak kadar seviyesiz mi sizin sevgilileriniz ? Biraz güvenmeyi öğrenin.. Zaten emin olun bi halt yerlerse allah gösterir size.. Benim hep önüme kendiliğinden çıktı..

Toplumda guven kalmadi.eskiden kadinlarin bi agirligi vardi.sevgiliyi,esi heryere gonderebiliyorduk.ama simdi kizlar erkeklere asiliyor.kimi en yakin arkadasi gibi gorunerek elinizden aliyor kimi rahat tavirlariyla...bakiyorum benden on yas kucuk kizla yasit gibiyiz.benden cok makyaj yapiyor,bendn iddiali giyiniyor.arkadas iyi de nefs diye birsey var.herkes ozgurdur de,ozgurluk baskasinin yasaminin etkilendigi yerde biter.medeniyeti teshircilikle katistiriyorlar.sonra aldatildik mi,vay baskasini mi buldu,dusunup duruyoruz...

Sevgilim annesi babasi kardesi ve kuzeniyle tatile bodruma gitti ama aile fertlerini saydim diye masum gorundugune bakmayin sozde onlarla gidiyor ama kuzeni ve kardesiyle takiliyo her gece bardalar diskodalar.
4senedir beraberiz ve bizim iliskimizde bazi yasaklar var onlardan biride bara gitme yasagiydi ama sayesinde kalmadi. Bana onlar isterse gitmek uyum saglamak zorundayim falan dedi. Bende sikmamak adina bisey demiyorum hos desemde farketmeyecek yalan soyler yine gider.
7gunlugune gitti 4gecesi kaldi ve ben gectigimiz 3geceyi oyle zor gecirdimki anlatamam. Kafamda hep kuruyorum ne halt yiyodur diye. Bana yardim edin allahinizin askina kac gundur suratim asik hicbir sey yapmiyorum hicbir seyden zevk almiyorum moralim bozuk. Ailem niye boylesin diye sorup duruyo. Daha 4gece var ve size yemin ederim tek tek sayiyorum gunleri. Bana sadece 1gece 1 ay gibi geliyor.
Bana akil verin rahatlatin nolursunuz yeni uyeyim burda. Google a yazdim sevgilim tatile gidiyo diye burda biseyler cikti benimde aklima uye olup akil almak geldi. Allaha dua ediyorum surekli beni uzecek bisey yapmasini engelle diye yalvariyorum. Ne durumda oldugumu tahmin edemessiniz. Suan gecenin 2si ve o gece kulubunde. Istediginde ara diyo ama arayincada sesi bile zor geliyo zaten o muzik sesinden. Daha cok sinirim bozuluyo. Ilk defa boyle oluyo kac senedir birlikteligimizde. Cok kislancim ve saplantiliyim. Kafamda senaryolar yaziyorum kendimi uze uze bi hal oldum yardim edin.

valla bacım sana ne aklı verelim ki . sen nickinin gerçekten hakkını veriyorsun saplantılısın yani . yanlış anlama fakat tatile gitmiş gidecek eğlenecek tabi . zaten bi nane yiyecek olsa kusura bakma ama zaten bara gitme yasağımız var bizim ben söylemeyeyim gece uyuyacağım derim giderim der istediği haltı yer ruhun bile duymaz bunu mu tercih edersin . çocuk düzgünce açıklamış ortama uymak zorundayım diye. madem 4 senelik ilişkiniz var az çok seni tanımıştır takıntılı olduğunu bile bile söylemeye de bilirdi. ama o yalan söylememek açısından söylemiş sana . sevineceğine kendini duvardan duvara vuruyorsun . ayrıca şu da var yani sen bu kadar mı güvensizsin . şu sözü söyleme etrafa güvenmiyorum . erkek arkadaşın adam gibi adamsa etraf istediği kadar bozuk olsun bir şey olmaz. ben İzmirde yaşıyorum erkek arkadaşımla 2. senemiz bitecek kısmet ederse benim sevgilim sürekli dışarıya gece çıkar Alsancaktaki çoğu barda ya arkadaşı vardır ya arkadaşının mekanıdır. ama ben bu kadar takıntı yapmıyorum . neden ona güvenim tam kendime öz güvenim var . erkek arkadaşını yargılamadan önce kendin de bir öz güven sorunu olup olmadığını gözden geçir derim.

sonuç olarak tatile gitmiş yani . istese denize giriyorum deyipte bir çok şey yapabilir . demem o ki o adamın gündüz bozulmadığına inanıp gece barda bozulacağını düşünüyorsan ciddi anlamda, bir uzmana başvurmanı öneririm . bu kadar zamanlık ilişkide hala bu denli takıntı,saplantı,kıskançlık, varsa eğer bunu sende düşünmelisin

bende çok kıskanç birisiyim ama bu kadar abartmaya gerçekten gerek yok

hata 1 : bi kural koymuşsunuz aranızda o zaman sevgilin neden işine gelince bozuyor ben buna takıldım mesela
otursun bahçede çay içsin sigara içsin deniz kenarında bira içsin...
ben şahsen sevgilim yokken gittiğim cluptan tat bile almıyorum...

ya da sen diyeceksin ben tatile gidemiyorum bende o zaman arkadaşlarımla burda cluba gideyim ya da yaşadığın yerde clup yoksa geç saate kadar cafe ye gidin canlı müziğe gidin...

yani ya dengele sen de çık, ya da o da işine gelince kural bozmasın.

hata 2 : bazen ne kadar sevsekte uzun ilşki yaşasakta güvenemiyoruz kolay kolay ama bazen güveniyormuş gibi yapıp güvenmemek ya da koşulsuz şartsız güvenmek gerek. bilmem anlatabildim mi

ama diyelim ki clupta kızlarla tanıştı vs senin haberin olsa ne olacak ayrılacak mısın?
cevabı evetse ayrılığı kollamanın anlamı yok gerçekler illaki bir şekilde ortaya çıkar o yanına gelince biri söyler, telefonu çalar vs anlaşılır. hiç bir şey gizli kalmaz

diğer ihtimal yok ayrılmayacağım onlar geçici ben kalıcı mıyım diyorsun. o zaman hiç canını sıkma zaten ayrılmayacaksan.

Bende çok kıskancımdır , içindeki kuruntuları anlayabiliyorum fakat böyle yapınca hem onun tatili mahvoluyor hem ilişkiniz yıpranıyor benimde böyle davrandığım çok olmuştur. Herkesinde ortak düşüncesi içinde olan her şekilde yapar, bir insan yapmak istedikten sonra gözünün önündede yapar.. Barda evet mantıklı olalım çok fazla kaşar kız dolu oluyor, ve gerek kıyafetleri gerek dansları gerekse tavırlarıyla olsun mutlaka dikkat çekiyolar ve yüzde 99.9 u bu kızlara bakıyor. Benim eşim benim sevgilim bakmaz diyebilcek kimsede tanımıyorum çünkü bu erkek doğasında var yani dikkatlerini çeken kızı çarşıda markette görselerde göz ucuyla elbette bakıyolar ve bakmayada devam edicekler en fazla bu kadarını yapar erkek arkadaşın her erkek gibi onun dışında 4 senelik ilişkisini harcamaz, harcıcak olsada senin ruhun duymazdı başka bir şehirde söyleyebilceği onlarca yalan varken.. O yüzden ne kendini ne de onu sıkmamaya çalış çok zor hele ki gerçekten aşık ve kıskanç bir kadın için ama terside onları bizden uzaklaştırır asıl o zaman tehlike yaratır hangi erkek dır dır yapan onun başında tatillerini mahveden bir kadına aşık kalmaya devam ederki?

ya cok guldum :)

bence kesinlikle rahat bırak çünkü aldatmak isteyen gerçekten tatilde değil her yerde aldatır eğer ki içinde güven yoksa ilişkinizi bir kez daha gözden geçir ama dediğim gibi öyle bir şey yapmak istese senin yanında bile yapar yeter ki içinde olmasın sen içini ferah tut hatta umursama o seni zaten arıcaktır emin ol buna ;)

Toplumda guven kalmadi.eskiden kadinlarin bi agirligi vardi.sevgiliyi,esi heryere gonderebiliyorduk.ama simdi kizlar erkeklere asiliyor.kimi en yakin arkadasi gibi gorunerek elinizden aliyor kimi rahat tavirlariyla...bakiyorum benden on yas kucuk kizla yasit gibiyiz.benden cok makyaj yapiyor,bendn iddiali giyiniyor.arkadas iyi de nefs diye birsey var.herkes ozgurdur de,ozgurluk baskasinin yasaminin etkilendigi yerde biter.medeniyeti teshircilikle katistiriyorlar.sonra aldatildik mi,vay baskasini mi buldu,dusunup duruyoruz...

Çok üzüldüm okurken. Yani erkeklere artık güvenmememizin sebebi diğer kadınlar. Yani aslında diğer kadınlar uslu uslu dursa erkekler aldatır mı hiç? İlişkiler iki insan arasında yaşanır. İki insan arasında biter. 3. kişileri suçlamak sadece bahane aramaktır. Bunu başka bir kadın için zamanında terkedilmiş biri olarak söylüyorum.

Bende çok kıskancımdır , içindeki kuruntuları anlayabiliyorum fakat böyle yapınca hem onun tatili mahvoluyor hem ilişkiniz yıpranıyor benimde böyle davrandığım çok olmuştur. Herkesinde ortak düşüncesi içinde olan her şekilde yapar, bir insan yapmak istedikten sonra gözünün önündede yapar.. Barda evet mantıklı olalım çok fazla kaşar kız dolu oluyor, ve gerek kıyafetleri gerek dansları gerekse tavırlarıyla olsun mutlaka dikkat çekiyolar ve yüzde 99.9 u bu kızlara bakıyor. Benim eşim benim sevgilim bakmaz diyebilcek kimsede tanımıyorum çünkü bu erkek doğasında var yani dikkatlerini çeken kızı çarşıda markette görselerde göz ucuyla elbette bakıyolar ve bakmayada devam edicekler en fazla bu kadarını yapar erkek arkadaşın her erkek gibi onun dışında 4 senelik ilişkisini harcamaz, harcıcak olsada senin ruhun duymazdı başka bir şehirde söyleyebilceği onlarca yalan varken.. O yüzden ne kendini ne de onu sıkmamaya çalış çok zor hele ki gerçekten aşık ve kıskanç bir kadın için ama terside onları bizden uzaklaştırır asıl o zaman tehlike yaratır hangi erkek dır dır yapan onun başında tatillerini mahveden bir kadına aşık kalmaya devam ederki?

sevgilim tatile gittiğinde burdada çok fazla tatille ilgili yorum vardı okudukça kafam karıştı sinirlendim felan filan ya da etkilendim bilmiyorum tatilin üçüncü günü arayıp paso trip attım ertesi gün arayıp ayrılmak istiyorum dedi:1: o an fark ettim sıkmayacaksın için içini yesede susacaksın 4 gündür felan o aramadan asla aramıyorum evet çok az arıyor ama en azından her aramasında çok özlediğini söylüyor. erkeğin peşinden gitmeyeceksin o senin peşinden gelecek onu anladım

Çok üzüldüm okurken. Yani erkeklere artık güvenmememizin sebebi diğer kadınlar. Yani aslında diğer kadınlar uslu uslu dursa erkekler aldatır mı hiç? İlişkiler iki insan arasında yaşanır. İki insan arasında biter. 3. kişileri suçlamak sadece bahane aramaktır. Bunu başka bir kadın için zamanında terkedilmiş biri olarak söylüyorum.

asla üçüncü kadını suçlamaya gerek yok bence erkek aklı başında olacak biz kadınlar zaten hatayı erkekte aramadığımız için aldatılıyoruz. ramazan da erkek arkadaşım ortak bir bayan arkadaşımızla batuma gitti ve herkes kıza saldıracağımı felan düşündü oysa ben çekip erkek arkadaşıma kızdım.dedimki bu kıza söyleyecek tek kelimem yok çünkü niye desem erkek arkadaşın gelmeseydi diyecek dedim beni insanların karşısında güçsüz bırakıyorsun seni savunamıyorum bile dedim.sonuç kızla artık konuşmuyorlar :ssz:

Back
X