- Konu Sahibi saplantili
-
Eğer gerçekten aramama gibi bişey yapabilirsen helal olsun valla ben öyle sabırlı olamıyorum hiç.
Sevgilim annesi babasi kardesi ve kuzeniyle tatile bodruma gitti ama aile fertlerini saydim diye masum gorundugune bakmayin sozde onlarla gidiyor ama kuzeni ve kardesiyle takiliyo her gece bardalar diskodalar.
4senedir beraberiz ve bizim iliskimizde bazi yasaklar var onlardan biride bara gitme yasagiydi ama sayesinde kalmadi. Bana onlar isterse gitmek uyum saglamak zorundayim falan dedi. Bende sikmamak adina bisey demiyorum hos desemde farketmeyecek yalan soyler yine gider.
7gunlugune gitti 4gecesi kaldi ve ben gectigimiz 3geceyi oyle zor gecirdimki anlatamam. Kafamda hep kuruyorum ne halt yiyodur diye. Bana yardim edin allahinizin askina kac gundur suratim asik hicbir sey yapmiyorum hicbir seyden zevk almiyorum moralim bozuk. Ailem niye boylesin diye sorup duruyo. Daha 4gece var ve size yemin ederim tek tek sayiyorum gunleri. Bana sadece 1gece 1 ay gibi geliyor.
Bana akil verin rahatlatin nolursunuz yeni uyeyim burda. Google a yazdim sevgilim tatile gidiyo diye burda biseyler cikti benimde aklima uye olup akil almak geldi. Allaha dua ediyorum surekli beni uzecek bisey yapmasini engelle diye yalvariyorum. Ne durumda oldugumu tahmin edemessiniz. Suan gecenin 2si ve o gece kulubunde. Istediginde ara diyo ama arayincada sesi bile zor geliyo zaten o muzik sesinden. Daha cok sinirim bozuluyo. Ilk defa boyle oluyo kac senedir birlikteligimizde. Cok kislancim ve saplantiliyim. Kafamda senaryolar yaziyorum kendimi uze uze bi hal oldum yardim edin.
ya cok guldum :)
Toplumda guven kalmadi.eskiden kadinlarin bi agirligi vardi.sevgiliyi,esi heryere gonderebiliyorduk.ama simdi kizlar erkeklere asiliyor.kimi en yakin arkadasi gibi gorunerek elinizden aliyor kimi rahat tavirlariyla...bakiyorum benden on yas kucuk kizla yasit gibiyiz.benden cok makyaj yapiyor,bendn iddiali giyiniyor.arkadas iyi de nefs diye birsey var.herkes ozgurdur de,ozgurluk baskasinin yasaminin etkilendigi yerde biter.medeniyeti teshircilikle katistiriyorlar.sonra aldatildik mi,vay baskasini mi buldu,dusunup duruyoruz...
Bende çok kıskancımdır , içindeki kuruntuları anlayabiliyorum fakat böyle yapınca hem onun tatili mahvoluyor hem ilişkiniz yıpranıyor benimde böyle davrandığım çok olmuştur. Herkesinde ortak düşüncesi içinde olan her şekilde yapar, bir insan yapmak istedikten sonra gözünün önündede yapar.. Barda evet mantıklı olalım çok fazla kaşar kız dolu oluyor, ve gerek kıyafetleri gerek dansları gerekse tavırlarıyla olsun mutlaka dikkat çekiyolar ve yüzde 99.9 u bu kızlara bakıyor. Benim eşim benim sevgilim bakmaz diyebilcek kimsede tanımıyorum çünkü bu erkek doğasında var yani dikkatlerini çeken kızı çarşıda markette görselerde göz ucuyla elbette bakıyolar ve bakmayada devam edicekler en fazla bu kadarını yapar erkek arkadaşın her erkek gibi onun dışında 4 senelik ilişkisini harcamaz, harcıcak olsada senin ruhun duymazdı başka bir şehirde söyleyebilceği onlarca yalan varken.. O yüzden ne kendini ne de onu sıkmamaya çalış çok zor hele ki gerçekten aşık ve kıskanç bir kadın için ama terside onları bizden uzaklaştırır asıl o zaman tehlike yaratır hangi erkek dır dır yapan onun başında tatillerini mahveden bir kadına aşık kalmaya devam ederki?
Çok üzüldüm okurken. Yani erkeklere artık güvenmememizin sebebi diğer kadınlar. Yani aslında diğer kadınlar uslu uslu dursa erkekler aldatır mı hiç? İlişkiler iki insan arasında yaşanır. İki insan arasında biter. 3. kişileri suçlamak sadece bahane aramaktır. Bunu başka bir kadın için zamanında terkedilmiş biri olarak söylüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?