- Konu Sahibi senben0505
-
teşekkür ederim amin canım sağ salim gidip gelir inşallah. Fikrin için de teşekkür ederim peki ya doğum günü ve sevgililer günü için ayrı bişeymi alsam ki diyede düşünüyorum
arkadaşlarıyla bir olup güzel bir kutlama yapabilirsin,ve en çok istediği şeyi alabilirsin ,bence doğum gününde ,sevgilier gününde.
Iyice öğrenmelisin veya rakdaşlarından.almak isteyip alamadığı ..
daha doğrusu şuan çalışmıyorum ve maliyeti yüksek bişeyler alamam evde kendim yapabilceğim bişeyler olsun ya da ufak maliyetle güzel bi hediye olsun istiyorum doğum günü kutlamalarınıda sevmez hele arkadaşlarıyla birlik olupta bşeyler yapmama kızbilir biraz aşırı kıskanç kendisihani içine resim konulan kolyeler var ya onlardan alsam çok abez kaçarmı ki
hımm anladım canım..
O zaman kalın sıcak tutacak bir kazak al,çarşıya çıktığında giyer demeye.açıkcası ben sevgilime hiç hediye almadım ,hep ayrılma dönemine geldi.bende pek bilmiyorum açıkcası.
Kolye ne bilim biraz tuhaf olur,hadi o sana alsa tamamda .erkek sonuçta.
dimi ya tuhaf olur dediğin gbi erkek sonuçta takmaz hele öle kalpli malpli şeyler :d kazak olabilir aslnda evet bide örebilirsem atkı örmeyi dşünüyorum en iyisi ben öyle yapayım kalın bi kazak alayım resmlerimizi çıkarttırayım onları koyayım bi de not yazayım tmmdır :) teşekkür ederim canm aklına gelirse başka değişik şeyler yaz olurmu
atkı örmek kadar kolay bişey yok bir etrs bir düz,bitiyor:)başla bence göz nuru el emeğinle yapıyorsun çok hoş olur..
öle yap.tamam canım aklıma gelirse yazarım.rica ederim ne demek.
ben eşim yani o zamnlar erkek arkadaşımdı askere giderken pijama takımı almıştım hediye olarak her yatağa yattında beni düşünsün diye
hayırlı tezkereler kazasız belasız dönsün inş
peki ne renk öreyim ki beyaz mı siyah mı hemen alıp iplerimi başlıcam :):) bi de nasıl ip alaym pekte anlamam o işlerden :):)
tuhafiyeye git sor canım,askere gitecek diye asker yeşili,ya da siyh ör,ama nakonun al ipini veya bulursan alizenin al..
yeşil beyaz dikey şerit şeklinde yapsam nasıl olur ki?
hımmm olabilir canım.
saol cnm çok teşekkr ederm fikirlerin için en kısa zamanda alıp ipimi başlıcam... Başka değişik fikirlerin olursa yazarsın daha onsz geçicek 460 günüm varçok hediye alcam çok fikir danışcam :):)
ama daha gitmesine var ve sen şimdiden böyle surat asarsan olmaz ki canım ,bende bekledim ,tabi ilk zamanlar çok zor oluyor ama sadece sabretmekten başka yapılacak bişeyin olmadığını öğreniyorsun.
evet daha varda 1,5 2 ay ne ki göz açıp kapayana kadar geçerama 15 ay nasıl geçer
bak 1,5-2 ay diyorsun işte bu ayları öyle güzel değerlendir ki canım,15 ayda göz açıp kapayıncaya kadar geçicek şafak apnosunda birbirnize destek olucaksını.ben oradaydım hep.gerçekten çok iyi olur.
çalışıo kiaslında bu ay sonunda çıkcak işten o zaman bol bol görüşürüz inş yarında iplerimi almaya gidiyorum yeşil beyaz alcam başlıcam bakalım :) inş güzel olur bitince paylaşırm tabi qüzel olursa olmazsa paylaşmam :d:) fotoğraflarımızı çkarttırcam arkalarına notlar yazcam atkımı örcem bi de mektup yazarm :d acaba gitmeden 1 2 gün öncemi versemki yoksa giderkenmi versem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?