Sevgilim şubatta askere gidecek ne hediye alsam ???

senben0505

AsKeRiM...!
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
256
0
46
32
Bursa
mrb kızlar 8 yıldır birlikte olduğum sevdiğim şubatta askere gidecek ve benim şöyle bi sorunum var... bildiğiniz gibi 14 şubat sevgililer günü, sevdiğiminde doğum günü 17 şubat ve 23-25 şubat gibide askere gidecek ne hediye alsam hepsi üst üste denk geldi napmak lazım ltfn yardım edinn ne hediye alsam ????

Askerlik için yeşil atlet,çorap,ieldiven alabilirsin bence.birde resmini koy,mektup yaz koy,askerde lazım olacak şieyler bunlar canım

allah kavuştursun hayırlı tezkereler canım

teşekkür ederim amin canım sağ salim gidip gelir inşallah. fikrin için de teşekkür ederim peki ya doğum günü ve sevgililer günü için ayrı bişeymi alsam ki diyede düşünüyorum

teşekkür ederim amin canım sağ salim gidip gelir inşallah. Fikrin için de teşekkür ederim peki ya doğum günü ve sevgililer günü için ayrı bişeymi alsam ki diyede düşünüyorum

arkadaşlarıyla bir olup güzel bir kutlama yapabilirsin,ve en çok istediği şeyi alabilirsin ,bence doğum gününde ,sevgilier gününde.

Iyice öğrenmelisin veya rakdaşlarından.almak isteyip alamadığı ..

daha doğrusu şuan çalışmıyorum ve maliyeti yüksek bişeyler alamam evde kendim yapabilceğim bişeyler olsun ya da ufak maliyetle güzel bi hediye olsun istiyorum doğum günü kutlamalarınıda sevmez hele arkadaşlarıyla birlik olupta bşeyler yapmama kızbilir biraz aşırı kıskanç kendisi hani içine resim konulan kolyeler var ya onlardan alsam çok abez kaçarmı ki

hımm anladım canım..
O zaman kalın sıcak tutacak bir kazak al,çarşıya çıktığında giyer demeye.açıkcası ben sevgilime hiç hediye almadım ,hep ayrılma dönemine geldi.bende pek bilmiyorum açıkcası.
Kolye ne bilim biraz tuhaf olur,hadi o sana alsa tamamda .erkek sonuçta.

dimi ya tuhaf olur dediğin gbi erkek sonuçta takmaz hele öle kalpli malpli şeyler kazak olabilir aslnda evet bide örebilirsem atkı örmeyi dşünüyorum en iyisi ben öyle yapayım kalın bi kazak alayım resmlerimizi çıkarttırayım onları koyayım bi de not yazayım tmmdır :) teşekkür ederim canm aklına gelirse başka değişik şeyler yaz olurmu

atkı örmek kadar kolay bişey yok bir etrs bir düz,bitiyor:)başla bence göz nuru el emeğinle yapıyorsun çok hoş olur..
öle yap.tamam canım aklıma gelirse yazarım.rica ederim ne demek.

atkı örmek kadar kolay bişey yok bir etrs bir düz,bitiyor:)başla bence göz nuru el emeğinle yapıyorsun çok hoş olur..
öle yap.tamam canım aklıma gelirse yazarım.rica ederim ne demek.

peki ne renk öreyim ki beyaz mı siyah mı hemen alıp iplerimi başlıcam :):) bi de nasıl ip alaym pekte anlamam o işlerden :):)

ben eşim yani o zamnlar erkek arkadaşımdı askere giderken pijama takımı almıştım hediye olarak her yatağa yattında beni düşünsün diye
hayırlı tezkereler kazasız belasız dönsün inş

ben eşim yani o zamnlar erkek arkadaşımdı askere giderken pijama takımı almıştım hediye olarak her yatağa yattında beni düşünsün diye
hayırlı tezkereler kazasız belasız dönsün inş

amin inşallah... o da iyi bir fikirmiş atkı örüp yanına da pijama alabilirim ufak maliyetli bişey ama nasıl ne renk veya ne tarz :)

peki ne renk öreyim ki beyaz mı siyah mı hemen alıp iplerimi başlıcam :):) bi de nasıl ip alaym pekte anlamam o işlerden :):)

tuhafiyeye git sor canım,askere gitecek diye asker yeşili,ya da siyh ör,ama nakonun al ipini veya bulursan alizenin al..

saol cnm çok teşekkr ederm fikirlerin için en kısa zamanda alıp ipimi başlıcam... Başka değişik fikirlerin olursa yazarsın daha onsz geçicek 460 günüm var çok hediye alcam çok fikir danışcam :):)

ama daha gitmesine var ve sen şimdiden böyle surat asarsan olmaz ki canım ,bende bekledim ,tabi ilk zamanlar çok zor oluyor ama sadece sabretmekten başka yapılacak bişeyin olmadığını öğreniyorsun.

ama daha gitmesine var ve sen şimdiden böyle surat asarsan olmaz ki canım ,bende bekledim ,tabi ilk zamanlar çok zor oluyor ama sadece sabretmekten başka yapılacak bişeyin olmadığını öğreniyorsun.

evet daha varda 1,5 2 ay ne ki göz açıp kapayana kadar geçer ama 15 ay nasıl geçer

evet daha varda 1,5 2 ay ne ki göz açıp kapayana kadar geçer ama 15 ay nasıl geçer

bak 1,5-2 ay diyorsun işte bu ayları öyle güzel değerlendir ki canım,15 ayda göz açıp kapayıncaya kadar geçicek şafak apnosunda birbirnize destek olucaksını.ben oradaydım hep.gerçekten çok iyi olur.

bak 1,5-2 ay diyorsun işte bu ayları öyle güzel değerlendir ki canım,15 ayda göz açıp kapayıncaya kadar geçicek şafak apnosunda birbirnize destek olucaksını.ben oradaydım hep.gerçekten çok iyi olur.

çalışıo ki aslında bu ay sonunda çıkcak işten o zaman bol bol görüşürüz inş yarında iplerimi almaya gidiyorum yeşil beyaz alcam başlıcam bakalım :) inş güzel olur bitince paylaşırm tabi qüzel olursa olmazsa paylaşmam :) fotoğraflarımızı çkarttırcam arkalarına notlar yazcam atkımı örcem bi de mektup yazarm acaba gitmeden 1 2 gün öncemi versemki yoksa giderkenmi versem

başla tabii,aaa olmaz güzel olmazsa bile paylaş:)
eğerki yolculamaya gideceksen o zaman ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…