Sevgilim sorunlardan mı kaçıyor,ne yapmak istiyor?Bu sırada beni de çok üzüyor:(

yasmin45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
488
8
96
39
Manisa
Merhaba Kızlar.Sorunların biri bitip diğeri başlıyor.Hep aynı şekilde konuya giriyorum biliyorum ama hatırlatmak istiyorum.Geçen ağustos ayında sevgilim belarustan gelmişti . o sıralarda yurtdışında olması sebbeiyle sorunlar olmuştu uzamıştı aramızda.kavga etmiştik ve beni 10 gün aramamıştı küsmüştü (çocuk gibi).türkiyeye dönünce yalvar yakar affettim onu ve o zaman söylediği şeyler arasında ki (2-3 aylık sevgiliydik) bu durumu toparlayacak bir ilişkimizin olduğuydu.Neyse o zamandan sonra ara ara sorunlar devam etse de genel olarak normal bir ilişkimiz vardı.
şimdi sevgilimin annesi ve babası yok.2 amcası var.biri milyoner iken işini batıran bir kişi.faturaları sevgilime ödetiyor,ondan harçlık istiyor ws. diğer amcası da zamanında ithalat ws. yapmış çiftlikte oturan canı isterse arsa satıp para kazanan biri.sevgilimin babası 3 yıl önce vefat ettiğinden dolayı işleri genel olarak O yürütüyor.Sevgilim ara ara yine bana belarus'a gidicem lafı yapıyor.amcalarının onu çok sıktığını onlardan kurtulmak istediğini söylüyor.uzakta olduğumuz için bu sıkma durumunun derecesini bilemiyorum ,onu söyledikleri kadar sadece(faturaları ödemek ev kirasını vermek ws. gibi) ben de karşına alıp konuşmasını söylüyorum ama anlamadıkarını söylüyor.şimdi bu sorunlardan kaçmak değil midir? sevgilim amcalarına babasından kalan belli bir miktar paranın verildikten sonra aralarında alacak verecek bir durumunun artık biteceğini ve tamam artık herşey bitti ben gidiyorum belarusa bi daha da gelmeyeceğim diyecekmiş.onlar da onun yakasından düşecekmiş.EEe belarusta da 2-3 ay kalıp gelicem diyor.sonra ne olacak bu sorunlar tekrar başlayacak.adanada yaşıyor.ilerde de orada yaşayacağımızı söylüyor.benim düşünceme göre de amcaları sevgilim gelince yine başlayacaklar herşeye biz evli olsak da olmasak da.zaten kendi de söylüyor anlamıyorlar ws. diye. Dedim gel manisadan izmirden sana iş bulayım.çalış buralarda istediğin zaman git.amcanlara da ben evlenicem iş buldum ws. de diye.denebilecek şeyler olduğunu söylüyor ama belarusa da gitmek istiyor.ben de ona her defasında "GİDERSEN BEN YOKUM" diyorum.biliyorum bu lafım işin inada binmesine neden oluyor ama olayın ciddiyetinin farkına varması gerek.şurda haziran temmuz gibi nişan yapacağız ve onun işi arsa alıp satmak.ben de düzenli bir işi olmasını istiyorum.bunları halledeceğine daha yurtdışına gidip kafa dinlemeyi düşünüyor.geçen sefer kandırdı beni zaten ithalat için gidiyorum dedi sonra hem o hem de kafa dinlemeye gittim dedi.şimdi utanmadan kafa dinlicem diyor orada ne varsa artık!!! 2-3 ay önce de yine belarus lafı yaptı aynı şeyi dedim, aramız 10 gün kadar soğudu sonra ben uzatmadım o da zaten kesin gidicem demiyor diye.Gerek görürsem giderim diyor yani açık kapı bırakıyor.Öyle kapandı.Şimdi yine aynı şeyler.ben kesin gideceğine ihtimal vermediğim için konuyu uzatmayacaktım.Bu belarus konusu olmadan önce bir tartışma yaşamıştık beni üzmüştü ve ona benimle birlikte olmayı gerçekten isteyip istemediğini sormuştum,o da istiyorum demişti.üstüne bu muhabbet de çıkınca konular birleşti,asıl konudan uzaklaştık ws. Cumartesi msj yazdım asıl konumuzun belarus olmadığını ve sorumun cevabını aldığımı ve konuları genel olarak kapattığımı söyledim.ayda 1 görüşme kararımız gereği yakınlarda gelmesini ve ayrıca isterse bu konuyu yüzyüze konuşabileceğimizi söyledim.Ben alttan aldım diye mi bilmiyorum nasıl cvp yazmış aynen şu: “bu idareten konuyu geçiştirme.2 gün sonra gidiyorum desem bitti diyeceksin,kendimizi kandırmaktan başka nedir?,samimiyetsizlik,bu kadar zayıf bir ilişkiden ben anladım! Şu işe bak” demiş.Ben de 2-3 ay önce de bu konunun açıldığı o zaman niye geçiştirdiği sordum.2-3 aylık sevgili iken belarustan gelince onu affetmem için söylediği sözler arasında durumu kurtaracak derecede bir ilişkimiz olduğunu aradan zaman geçip ilişkimizin ve paylaşımlarımızın arttıkça mı ilişkimizin zayıfladığı sordum.Anlamıyorsun vs. demiş.Benim tavrımın hep aynı olduğunu ,bu ilişkinin ciddiyetinin farkında olmadığını kaç ay sonra nişanlanacağımızı ve bu sebeple de önceliklerimizin ve konuşmamız gereken başka konuların olduğunu belirttim.tıpkı belarusa giderek amcasıgillerle olan sorunlardan kaçtığı gibi şimdi de kaçtığını söyledim.Tamam tamam diyerek geçiştirdi msj da.Ben de tamam ben anladım seni sen hiç merak etme dedim.En son cumartesi bunlar oldu mesajla.o günden beri ne aradı ne sordu.ben de çok kırgınım.gerçekten onu mutlu etmek için çabalyorum.burda her şeyimi bırakıp iş aile vs. bırakıp adanaya gideceğim birisinin benim fikirlerime daha çok önem vermesini bekliyorum.burda gelip işe girse çalışsa olmaz mı?sonuçta ben hep burada olalım da demiyorum.ne zaman istersen dön.ya da o zaman evlenirsek beraber gidelim adanaya diyorum.Ama taktı işte.orda ne varsa!!! Şimdi ne yapayım bilemedim.kafam bi dünya.çabalamaktan da yoruldum.Ama çok emek verdim.İnsanın emek verdiği bir şeyleri bitirmesi kolay olmuyor maalesef :50: ne yapayım,beklemekten başka çarem var mı ki ???:44:

hayır tabikide beklemeyeceksin o seni hiç umursamadan giderse sende arkana bırakmadan cek git b
ben acıkcası sevgilinin amcası gil için felan gitmek istediğini düşünümoyurm ne saçma bir neden ömrünün sonuna kadar orda mı kalacak senin de dediğin gibi
gelince yine aynı olacak çok saçma bahaneler bunlar seninde anladım kadarıyla çok seviyorsun ve düşünemiyorsun tatlım her şey ortada.
istese amcası gille konuşabilir yuva kuracagını vs. bende ortada çok ciddi bir neden var sandım. belkide agır sorumluluk almaktan korkuyor nişan gibi dayanamıyacağını düşünüyoe ve careyi
gitmekte buluyor bir çok neden o seni dinlemeyip üstelik ortada abartılacak bir şey yokken senin de onu beklememek hakkın boşver kuzum ben bu ilişkinin sonun göremiyorum belki bana kızacaksın ama ilerde anlarsın :34:

tavrımda haklı olduğumu düşünüyorum.giderde zaten kesin biter.geçici çözümler buluyor.belki sebep aslında başka birşey.Haziran 15'te nişan yapalım diyen kendisi.nisan gibi yabancı dil sınavından sonra gidicem haziran başında gelirim ,işlerimizi hallederiz diyor.Bu kadar kısa süre için yani.Ya kesin gidecek kafaya koydu.Ya da dediğim gibi açık uç bırakıyor.Aslında gitmek gibi bir niyeti yok diye düşünüyorum çöyle ki dedim ya canım 2-3 ay önce de bu konu açıldı ki o zaman iş bulmuştu ordan.o zaman gitmedi şimdi mi gidecek? Bilmiyorum.Ne düşünüyor ne yapmak istiyor çok merak ediyorum aslında

Son düzenleme:
tavrımda haklı olduğumu düşünüyorum.giderde zaten kesin biter.geçici çözümler buluyor.belki sebep aslında başka birşey.Haziran 15'te nişan yapalım diyen kendisi.nisan gibi yabancı dil sınavından sonra gidicem haziran başında gelirim ,işlerimizi hallederiz diyor.Bu kadar kısa süre için yani.Ya kesin gidecek kafaya koydu.Ya da dediğim gibi açık uç bırakıyor.Aslında gitmek gibi bir niyeti yok diye düşünüyorum çöyle ki dedim ya canım 2-3 ay önce de bu konu açıldı ki o zaman iş bulmuştu ordan.o zaman gitmedi şimdi mi gidecek? Bilmiyorum.Ne düşünüyor ne yapmak istiyor çok merak ediyorum aslında

aslında onu en iyi sen tanıyorsun biz ne yorum yaparsak yapablim onu tanımıyoruz bilmiyoruz sadece anlattığın kadarı ile. bazı şeylerden korkuyor sorunlardan kaçıyor
e böyle biri yarın bir gün evlendiğinizde en küçük bir sorun da da bunlar yapacak. beli duruyor bu .
sorunlarla yüzleşmesini dayanmasını bilmiyor belli ki :19: :19:

canım konunu okudum, gelecekte oluşacak sorunları şimdiden öngörebiliyorsun. senin sunduğun çözüm en iyisi, hadi senin memleketin veya oturduğun yer olmasın da atıyorum ist.da yaşayın beraber yani, ikiniz bir olun, ikinizin ailesinden de uzak 3. bir şehirde yaşayın çünkü erkek arkadaşın bunu sorun ediyor olabilir. yani benim ailemin olduğu yerde yaşamicaksak, onunkinde de yaşamicaz diyebilir. bence bu teklifi sun. ama tartışma gibi değil de, güzelce anlat de ki böyle böyle gel bir şehir belirleyelim orada yaşayalım. herkesten uzak. sorunlardan uzak. bunu kabul ederse eder.
etmez de belarusa gidicem illa derse, o zaman ben pek olumlu bakmam, sorunlardan kaçmak değil bu, kaçacak olan insan illa niye belarusa gidicem diye tuttursun? ya da huylan bu durumdan, ne var orda ki tutturuyo? diye gelir ben olsam aklıma...

teşekkür ederim öncelikle.Ben zaten ona en başından beri hiçbir zaman manisa demedim.ilerde adana dediğinde bile ilk izmir vc olsa diye demiştim ama sonra adanayı bile kabul ettim düşün yani.bu konuda da illa belarus diye tutturunca aklıma takılmıyor değil,niye illa orası.arada konu açılınca tamam kanadaya gideyim o zaman orda da tanıdıklarım war ws. diyordu ama en sonki olayda seviyorum ya orda arkadaşlarım var hem fln demeye başladı.bu olayda da 2-3 ay uzaklaşmam gerek diyor ya dedim git istanbul ankara bursa nereye olursa hatta izmire gel ev kiranı ben vereyim.sen ne yaparsan yap.sonuçta belarusta da evde oturacak arada üniye gidecek.dedim yüksek lisans yapacaktın,tanıdık ayarlayayım seni aldırayım.iş bulayım ama bahane bahane.yüksek yaparsa 2 yıl kalmak zorundaymış.çalış dedim onu da yemiyor bence.2-3 ay çalışılıp işten çıkılır mı hiç falan fistan.hep laf laf laf.ben artık ne yapayım.kiranı ödeyeyim izmirde otur gez dolaş dedim.haftasonu hep birlilkte oluruz.hafta içi arada gelirim kalırım dedim.insan sevgilisiyle yan yana olmak istemez mi yani???? :( bak canım en son cumartesi mesajla tartışmıştık.o oldu.o zamandan beri tık yok adamdan.ben delirmiyeyim de kim delirsin.hatta belki şu an ayrılmış bile olabiliriz belki.en son mesajda tamam anladım ben seni yazmıştım.onun ayrılmak istediğini ama bahane üreterek bunu açıkça söyleyemediğini ima etmiştim.ki cumartesi sabahtan bi ara mesajlaşmışltık ve msjda dedim ben ona istemiyorsan açık açık söle,işi yokuşa sirem diye.eee ayrılalım da demiyor.gitcem de demiyor ama aramıyor da.ne bu böyle şimdi :(

canım diğer arkadaşımıza tavsiye ettiğim kitapları sana da ediyorum, şimdi senden vazgeçemiyor, nasıl geçsin? insan sevilme duygusundan nasıl vazgeçer? egosu tatmin olacak çünkü, onu seven biri var. ama bir yandan da durum böyle... ayrılmak istemiyor ama özgür takılmak istiyor. 1.adam sevilmeyi seviyor, sevmeyi değil. 2.si de orda onu çeken bir şeyler var belli.

hemen alıp okuyacağım ,umarım faydasını görürüm.teşekkür ederim gerçekten.bu arada hala aramadı.Ona süre verdim.pazartesi gününe kadar aradı aradı.aramazsa sabah kalktığımda hayatımdan tek seferde çıkartıcam ve onu unutucam.ne yaparsa yapsın asla dönmeyeceğim:ssz:

Back