Herkes istiyor da işte onlara özel günde hediye almak bile zorunlu bir görev. :)
Benim ki bigün dedi ki, ben bilmiyor muyum geçtiğin yollara gül dökmeyi çiçekler böcekler balonlar vs. Biliyorum ama elim gitmiyor dedi :))) gece gece sinirim bozuldu yineerkekten çok birşey beklemeyin. Bu hayatınız boyunca böyle olsun. Güler yüzlü anlayışlı sevecen olsun kafi diyip geçin. Aksi sizi üzer :)
Bence yeterince heveslii..Sen seç hayatim ben hepsini beğenirim de diyebilirdiBen heyecanla at bakalım beraber demesini bekliyorum. Ama o sen at bakınca ararım ben seni yine aşkım vs diyor.
Hiç takılma canım hepsi aynı bence bende nişanımozda herşeye tek karar verdimMerhaba. Benim 2 yıldır bir ilişkim var ve yakın zamanda sözleneceğiz. Evlenmeyi o benden daha çok istiyordu her zaman. Orası ayrı ama şuanda söz için vs alınacak birşey olduğunda onunla beraber karar vermek istiyorum. O pek hevesli davranmıyor. Ben heyecanla at bakalım beraber demesini bekliyorum. Ama o sen at bakınca ararım ben seni yine aşkım vs diyor.
Anlatabildimmi bilmiyorum ama özetle bişeyler alınacaksa oda heyecanla hevesle baksın istiyorum. Erkekler böyle şeylerde kadınlara göre daha tepkisiz ondan mıdır? Nasıl düşünmem gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Ben kendi adıma yanıtlayayım, beklentim 0. Zira biz çok gezen eğlenen şehir içi dışı fark etmeksizin bir çiftiz. Bana olması gerektiği gibi davranıyor çok sevecen güldüren zeki bir adam. 5 sene de çiçek böcek almadı diye 2 kere kavga çıkarttım pişman oldum :) çünlü bunun dışında - bir yanı yokYok artik.Tamam erkekler eşyaydi incik cincikti secmeyi sevmez de bu kadar da beklenti dusurmeyin eger mumkunse konu sahibi.
Ben kendi adıma yanıtlayayım, beklentim 0. Zira biz çok gezen eğlenen şehir içi dışı fark etmeksizin bir çiftiz. Bana olması gerektiği gibi davranıyor çok sevecen güldüren zeki bir adam. 5 sene de çiçek böcek almadı diye 2 kere kavga çıkarttım pişman oldum :) çünlü bunun dışında - bir yanı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?