• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim onu aldattığımı sandı beni terk etti.

reyxxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
2
-5
1
27
Merhabalar,
Gerçekten çok yardımınıza ihtiyacım var. Benim bundan 10 ay kadar önce Almanya’da 1 aylık bir ilişkim oldu ama o kişiyle aramızda fiziksel duygusal yoğun bir şey yaşanmadı ve sonra ben ondan ayrıldım. Sonrasında bunu yediremedi, ciddi psikolojik problemleri de vardı ve bana hep yazmaya devam etti ayda bir falan, ben de onunla aramızda yoğun bir şeyler geçmediği için cevap vermeye devam ettim kendine bir şey yapmasından korkup. Bana yeni kız arkadaşlarını bile anlatıyordu ben de dinliyordum. Sonra 5-6 ay önce bana hakaret etti ve onu engelledim. Sonrasında Türkiyede birisiyle tanıştım ve sevgili oldum. İlk onunla bir şeyler yaşadım. Ben de Türkiyede yaşıyorum. Sevgilimi çok seviyordum ama bir iki ay önce eski alman sevgilim yeni bir hesap açıp bana yine yazdı ve iyi olmadığını söyledi. Daha önce de intihar düşünceleri olan biri olduğu için onunla konuştum benden eski fotoğraflarımızı istedi. Ben de telefonda olmayıp yedeklenmiş olanları bulup attım. Ne yazık ki fotoğraflardan birisi öpme fotoğrafıydı. Sonradan farkettim toplu atınca. Sonrasında ona sevgilim olduğunu söyledim kısaca, onun kız arkadaşı sordum. Kendi hayatını anlattı ve bizim artık olamayacağımızı eski kısa bir ilişki olduğunu söyledim. O da zaten yeniden bir şeyler olsun demedi hiç. Yabancılar rahat olur bilirsiniz böyle konularda. Sonrasında 1 ay içerisinde 4-5 kere yazdı ama tamamen arkadaşça sorular sordu. Erkek arkadaşıma bu durumu söyleyemedim çünkü çok tutucu birisiydi ve alman olan bir daha yazmaz sandım. Bir gün durduk yere alman çocuk sevgilim yanımdayken mesaj attı sevgilim gördü ve bütün mesajları okudu. Ben de silmemiştim bile mesajları önemsemediğimden. Fotoğrafları konuşmaları görünce çıldırdı onu aldattım sandı. Ayrıldı benden. Ama ben gerçekten hiçbir his besleyerek yapmadım. Hatalıyım biliyorum ama alman çocuk intihara meyilli daha önce de girişimleri olmuş diye korktum olayı normalleştirmeye çalıştım. Çok pişmanım. Umrumda bile olmamalıydı ama olan oldu. Sevgilim her yerden beni engelledi. Ona açıklamaya çalıştım dinlemedi. Nolur yardım edin dönüşü olur mu bu işin

Merhabalar,
Gerçekten çok yardımınıza ihtiyacım var. Benim bundan 10 ay kadar önce Almanya’da 1 aylık bir ilişkim oldu ama o kişiyle aramızda fiziksel duygusal yoğun bir şey yaşanmadı ve sonra ben ondan ayrıldım. Sonrasında bunu yediremedi, ciddi psikolojik problemleri de vardı ve bana hep yazmaya devam etti ayda bir falan, ben de onunla aramızda yoğun bir şeyler geçmediği için cevap vermeye devam ettim kendine bir şey yapmasından korkup. Bana yeni kız arkadaşlarını bile anlatıyordu ben de dinliyordum. Sonra 5-6 ay önce bana hakaret etti ve onu engelledim. Sonrasında Türkiyede birisiyle tanıştım ve sevgili oldum. İlk onunla bir şeyler yaşadım. Ben de Türkiyede yaşıyorum. Sevgilimi çok seviyordum ama bir iki ay önce eski alman sevgilim yeni bir hesap açıp bana yine yazdı ve iyi olmadığını söyledi. Daha önce de intihar düşünceleri olan biri olduğu için onunla konuştum benden eski fotoğraflarımızı istedi. Ben de telefonda olmayıp yedeklenmiş olanları bulup attım. Ne yazık ki fotoğraflardan birisi öpme fotoğrafıydı. Sonradan farkettim toplu atınca. Sonrasında ona sevgilim olduğunu söyledim kısaca, onun kız arkadaşı sordum. Kendi hayatını anlattı ve bizim artık olamayacağımızı eski kısa bir ilişki olduğunu söyledim. O da zaten yeniden bir şeyler olsun demedi hiç. Yabancılar rahat olur bilirsiniz böyle konularda. Sonrasında 1 ay içerisinde 4-5 kere yazdı ama tamamen arkadaşça sorular sordu. Erkek arkadaşıma bu durumu söyleyemedim çünkü çok tutucu birisiydi ve alman olan bir daha yazmaz sandım. Bir gün durduk yere alman çocuk sevgilim yanımdayken mesaj attı sevgilim gördü ve bütün mesajları okudu. Ben de silmemiştim bile mesajları önemsemediğimden. Fotoğrafları konuşmaları görünce çıldırdı onu aldattım sandı. Ayrıldı benden. Ama ben gerçekten hiçbir his besleyerek yapmadım. Hatalıyım biliyorum ama alman çocuk intihara meyilli daha önce de girişimleri olmuş diye korktum olayı normalleştirmeye çalıştım. Çok pişmanım. Umrumda bile olmamalıydı ama olan oldu. Sevgilim her yerden beni engelledi. Ona açıklamaya çalıştım dinlemedi. Nolur yardım edin dönüşü olur mu bu işin
Alman çocuk sizi manipüle etmiş. Resimleri neden attınız ki? Sevgilinizin tutucu olduğunu bilmenize rağmen neden arkadaşça konuşmaya devam ettiniz? Sevgilinizden ya gizlemeyecektiniz ya da hiç cevap vermeyecektiniz. Sevgiliniz haklı

Canı tatlıdır öyle insanların merak etme kendine hiçbir şey yapmazdı sen resim atmasan hem Bırak ne yapıyorsa yapsın senin bir ilişkin var neden konuşuyorsun ki başka bir insanla resimler atarak. Sevgiline gelirsek bunların eski resimleri olduğunu ispat edebilirsiniz nasılsa mesajlar duruyormuş. Yapman gereken tek şey eski sevgilinin her yerden engellemek

Hiç muhatap olmamanız gerekirdi ne gerek vardı yani intihar falan da etmezdi. Ayrıca fotoğrafları yedekleyip silmemis olmanız o istedi diye de yollamanız aşırı saçma ve şüphe uyandırıcı bana böyle bir şey yapılmış olsa bende aldatıldığımı düşünürdüm sevgiliniz oldu ki sizi affetti eskisi gibi olabileceğinizi sanmıyorum.

İntihar etmek isteyen birine siz engel olamazsınız ki kafasına koyduysa zaten yapar alman çocuk korkunuzu, merhametinizi iyi kullanmış. Bence %100 haksizsiniz keşke ya en başından sevgilinize olanları anlatsaydiniz ara ara yazdığından bahsetseydiniz (yine de fotoğraf atma konusu saçma) ya da alman çocukla hiç muhatap olmasaydınız.
Geçmiş olsun sevgiliniz ikna olmaz bence yani ben ikna olmazdım yine de özür dileyip samimiyetle olanlari anlatmaya çalışın belki düzelir. 🤷🏻‍♀️

Engelleseydin her yerden.
Ne intihar edicek ya takıntı yapmış sadece

Arkadaşlar hepiniz haklısınız ben zaten hatalı olduğumu biliyorum ama çocuk benden önce intihar etmiş hastanede yatmış ve sonrasında şizofreni tanısı konmuş birisi zaten ben de bunları öğrenince bitirdim onunla olan ilişkiyi. Konuşmam fotoğraflar hepsi elbette hata biliyorum ama bir şey yapar yeniden vicdan azabı çekerim diye konuştum. Sevgilime söylemeliydim olan her şeyi biliyorum gerçekten çok üzgünüm

Yazışmayı silmemişsin kanıtın var kendini doğru bir şekilde ifade edersen barışırsınız ama Aldatmadığına inandırsan bile haberi olmadan eski sevgilinle iletişimde olman sebebiyle yine sorun olur yani affetsede sürekli bir güven problemi yaşayacak

Bence sevgilin ilgisiz biri ve sevgisine inanmıyordun o yüzden eskisiyle konuştun ki bir şekilde görsün ve seni kıskansın ama elinde patladı çünkü adam direkt sildi seni ayrıldı. Zaten öyle olmasaydı eskisiyle konuşmak bile istemezdin yani içinde bir yerlerde bu ilişkide inanmıyordun. Umarım seni ilgiye boğan sevgisine inanacağın biriyle birlikte olursun ve adam kendini öldürmeye meyilliyse sana da bir şey yapabilir lütfen böyle adamlardan uzak duralım

Msj silmemek,almanın her istediğinde size kolayca ulaşması ,şizofren olduğunu öğrenip ayrıldığınız adamın fotolarını saklamak........ Her şey o kadar açık ki kim olsa aldatıldığini anlar ve bırakır.Bu size ders olsun bir daha ilişkilerinizde bu kadar karışık yaşamayın biraz net olun, bahaneler arkasına saklanmayın

Bi laf var (toprakta) açılmış deliğe herkes çomağı koyabilir diye... Simdi herşeyi bi güzel zaten oluşurmuşsunuz tüm elementler yan-yana gelmis yani.. iki Hidrojen bir Oksijen

Konuşma Geçmişi...
Fotoğraflar... 2.kez atmalar
Intihar edecek diye ayrıldığı adamla konuşmalar... ( bu nokta muhteşem bakin; fazla birsey yaşamadık diye engellemedimler🤣)

Sevgiliniz engellemekle doğru yapmış
Sizde Almanı arayın yoksa intihar edecek . Alo yardım hattı reyx😳 tövbest

biraz çelişkili geldi söylemleriniz. alman eski sevgiliniz kendine bir şey yapmasın diye yazıyorsunuz, hatta bitmiş bir ilişkinin fotoğrafını istiyor sorgusul sualsiz atıyorsunuz.. hemde sonrasında yabancılar rahattır zaten bir şey beklemedi diyorsunuz. bu kadar rahat olan yabancılar eski sevgilisi cevap vermedi diye de intihar etmez bence.. biraz kendinizi kandırıyormuş gibi geldiniz bana.

Back