- 23 Ağustos 2012
- 49.678
- 230.420
-
- Konu Sahibi ananotherlife
Kesinlikle , bi kaç arkadaşım daha var onlarda bu konudan çok muzdarip , Eşimle aramızda 1 yaş var 2 yıla yakındır evliyiz halen sevgili ergenler gibiyizEh tabi bir de işin bu boyutu var değil mi? Ben bunu düşünmedim bak.
bayan öğretmenler şahane de erkek öğretmenler mi berbat. çok kaliteli erkek öğretmenlerimiz de var. istesen de istemesen de öğretmen seçemeyeceksin belli bir sistem var. erkek öğetmen beceremez demek tercih diildir hakarete giriyor. birisinin işini bilmeden cinsiyetcil yaklaşım ayrımcılığa ve nefret suçuna girer.Mebde ne duzgunki bu olacak evet çocuğumu erkek öğretmene emanet etmem bu tercih meselesi senin yaptığın ayıp tercihini sorgulamakla
sıze katılıyorum hatta acıkcasıbayan öğretmenler şahane de erkek öğretmenler mi berbat. çok kaliteli erkek öğretmenlerimiz de var. istesen de istemesen de öğretmen seçemeyeceksin belli bir sistem var. erkek öğetmen beceremez demek tercih diildir hakarete giriyor. birisinin işini bilmeden cinsiyetcil yaklaşım ayrımcılığa ve nefret suçuna girer.
halbukı okul oncesı okuyanların dıger bolumlere gore yerlesmesı daha kolayaranızda mertebe farkı olmadıgını anlatmanın bı yolu vardır herhalde.. yanlıs anlamayında bılmeyen cahıl kesım okul öncesı ogretmenıyım dıyınce 2 yıllıkmı unuıversıte okudunmu felan dıyor anasınıfı olunca yas grubu dusunce onların ogretmenının unıversıteye ıhtıyacı yok bır oyun oynuyorlar gozuyle bakılıyor.. cahıllık ıste
bende okul öncesı ogretmenıyım bır gun bırkac arkadas dolmusa bındık okula gıdıyoruz bır teyze ogrencımısınız sız nerde okuyonuz nerelısınız muhabbetı actı herkes bolumlerını saydı hemsırelık dedı oo ne guzel ıste turkce ogretmenı sınıf ogretmenı masallah masallah dıyıp durdu sen ne okuyorsun kızım dedı bana . bende okul oncesı ogretmenlıgı okuyorum teyze anasınıfı ogretmenı olacagım dedım bırda anlasın dıye verdıgı tepkı ıstemsız aynen su sekılde; "e zarar yok " ...
neyın zararı yok ne olmuskı bızım bolume neden acıdınkı teyze bana
cahıllık ıste ne dıceksın..
ayrıca meslektasım bır cok erkek var gayette karızmatık ve her ısten anlıyorlar daha ıyı kız sakın bırakmakaparlar üzülürsün :)
Parasını verince öyle bir seciyorsunkibayan öğretmenler şahane de erkek öğretmenler mi berbat. çok kaliteli erkek öğretmenlerimiz de var. istesen de istemesen de öğretmen seçemeyeceksin belli bir sistem var. erkek öğetmen beceremez demek tercih diildir hakarete giriyor. birisinin işini bilmeden cinsiyetcil yaklaşım ayrımcılığa ve nefret suçuna girer.
paranızla mutluluklar umarım bu dediklerinizi yemek zorunda kalmazsınızParasını verince öyle bir seciyorsunkibeceremez demedim sen dedn onu ben istemiyorum dedim sadece
Aynen oyle banada cok sacma geliyor doktor bayanla ogretmen erkekte evlenebilir avukat bayanla serbest asgari ucrete calisan biriside. Birbirine denk evlenip mutsuz olanda var.Gercekten oyle ogluna yuksek birini bulsa kacilmaz.Bencede egodan kaynakli gibime geldi ve cevre baskisi
Maddi durumumuz iyi çok şükür ailecek sana iyi yemelerparanızla mutluluklar umarım bu dediklerinizi yemek zorunda kalmazsınız
Yav burda tepki annene miydi bana mıydı anlamadım.. Biraz ağır konuştuysam da özür dilerim buarada
Kiz olsun erkek olsun ailelerin bu seylere takilmalarina deli oluyorum.aslinda.anasinifi ingilizce ogretmenliginden daha cazip ve guzel bir meslek .maddi anlamda brans ogretmenliginden cok daha iyi zaten , en fazla ek dersi aliyorlar manevi boyutuna deginmiyorum bile cocugumu ne kadar guzel yetistirecek bir baba olabilir mesela. Annemin universite etiketine takilmasi da cok sacma ogretmen ogretmendir.en iyi imkan devlette kabul edersek universitenin pek bi onemi kalmiyor, o kadar gordugun zorlu dersler cabasi.bogazicini tahmin edemiyorim zaten. (Not , bende bir.ingilizce ogretmeniyim)
ne kadar itici bir düşünce ya annene deki "benden daha çok maaş alıcak gülllll gibi yaşatıcak beni" ...İnsanlığı,karakteri mi önemli yoksa okul öncesi öğretmeni oluşumu yazık.Ya itin uğursuzun birine aşık olsaydı kızı.