sevgilim okul öncesi öğretmeni olduğu için annem ayrılmamı istiyor!!!!

Allah iyiliğini versin annnenin :) ya bu nasil bir bakış bende zannediyorumki esas problem annen açısından bir erkeğin anasınıfı ögretmeni olmasını yadırgıyor zannettiydim ama iş başka imiş :) belkide erkek daha önce atanır ögretmen olur :)

annenin derdi senin boğaziçili olman değil koca adayının zengin olmaması. öss puanları insan hayatında bu kadar büyük yer kapladığı için insanların hayatının her alanında cezasını ödediği bir hal aldı. keşke boğaziçinden çıkan her insanın mükemmel bir karakteri olabilseydi. yada tıp bitirenlerin..

Mebde ne duzgunki bu olacak evet çocuğumu erkek öğretmene emanet etmem bu tercih meselesi senin yaptığın ayıp tercihini sorgulamakla
bayan öğretmenler şahane de erkek öğretmenler mi berbat. çok kaliteli erkek öğretmenlerimiz de var. istesen de istemesen de öğretmen seçemeyeceksin belli bir sistem var. erkek öğetmen beceremez demek tercih diildir hakarete giriyor. birisinin işini bilmeden cinsiyetcil yaklaşım ayrımcılığa ve nefret suçuna girer.

Hahahahhh zamanında benim annemde veteriner olduğu için istememişti. Gerçi başka sebeplerden olmadıda. İkna edersiniz bence anneler kızlarına kıyamaz.

sıze katılıyorum hatta acıkcası
bende tam aksıne erkek ogretmenlerın daha ıyı oldugunu dusunurum
hatta erkek doktorların
erkek terzılerın
erkek kuaforlerın
hanımlar ev streslerını ıs yerınde fazla yansıtıyorlar
ona bakılırsa

halbukı okul oncesı okuyanların dıger bolumlere gore yerlesmesı daha kolay
daha cabuk hayata atılır
bı uzmanla anlasıp rehabılıtasyon merkezıde acar
ılla ogretmen olması bıle sart degıl önu acık
ınsanlar kendını gercekden hıc gelıstırmıyor yahu

Cidden annenizin bu şeklide bır tavırı sergilemesi cok üzücü.

Ben doktora sahıbıyım, nısanlım sadece lısans mezunu, benim ondan fazla maaşım var, ben buyuk uluslararası bır sırkette müdürüm altımda yüzlerce kışı var, o ıse bulunduğu departmanda... ama annemlere anlattığım ılk gün sordukları nasıl bırı sana deger vermiyor mu senı hıc üzdü mu oldu.. Ne egıtımının benden düşük olmasına ne benden az para kazanması, ne benım ne onların umrunda olmadı.

Kı ayrıca benım gözümde sen de o da kutsal bır meslek olan ogretmen olacaksınız. Bence şartlar da gayet eşit.

Annenız bence sunu dusunmelı, sızden her anlamda ustun bırıyle de evlılık yapabılırsınız ama mutlu olabılır mısınız? Bence tek öncelik bu olmalı...

Ben Hukuk okuyorum, sevgilim üniversite okumuyor. 3 yıllık erkek arkadaşım ve çok ciddi yani. Annem bir kere bile böyle şeyler söylemeye kalkmadı, söylemez.

O nedenle anneninizin tavrına sadece pes diyebiliyorum.

Simdi annenin mantigi su o 5 yasindaki cocuklara ders verecek sen 15 yasindakilere.

Benim anneannem birgun sordu
- ne kadar maas aliyorsun?
-su kadar anneanne.......
-esin ne kadar aliyor?
- benden 100 tl fazla.
Eeee o 4. Sinifa derse giriyor ya ondan. Sen 1 okuttugun icin az aliyorsun.
Ahhhhhhh ahhhhh az daha okuyup ortaokul ogretmeni olaydin dedi.

Benim anneanne ile senin annenin mantigi bir sanirim uzulmeeeee gecer. Sevmeye ve kararli olmaya devam et.

Benim annemin mantığı da buna benzer sizi anlıyorum. Gerçi bizim durum daha farklı..
Onlar da iyilikten öyle düşünüyorlar yapabilecek bi şeyimiz yok

Parasını verince öyle bir seciyorsunkibeceremez demedim sen dedn onu ben istemiyorum dedim sadece lafı Anlamıyorsun öğretmensen çocukların vay haline istememekt gibi bir tercihim var ve bunu kullanmak istiyorum kimseye hakaret etmedim amasen paranoyaya bagladin

evet öyle oğluma bulsam kaçırmam diyor.

artık bugün konuştum detaylıca. insan olması daha öncelik olsun senin için dedim. baya baya anlattım .ama hala yine de sen okul öncesine bakma diyor . hey yarabbim :)

diyorum o zaman da diyor ki doktorda avukatta iyi yok mu diyor. anne diyorum karpuz mu seçiyosun. yanıt yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…