sevgilim okul öncesi öğretmeni olduğu için annem ayrılmamı istiyor!!!!

bence bu iş biraz şansa bağlı belki o sizden daha iyi bir yerde iş bulacak maaşı daha iyi olacak
bir de çok güzel bir şey bence ileride çocuğunuz olursa ona çok iyi bakabilir:)

yohhhh canım kadın mesleği o!?!? ben damadım çocuk gelişimi mezunu !!! dedirtmem diyo!!!
ne kadar itici bir düşünce ya annene deki "benden daha çok maaş alıcak gülllll gibi yaşatıcak beni" ...İnsanlığı,karakteri mi önemli yoksa okul öncesi öğretmeni oluşumu yazık.Ya itin uğursuzun birine aşık olsaydı kızı.

arada uçurum olmadığı sürece mesleklerin hiç önemi yok bence ben evlendiğimde bir kolejde ana okulu öğretmeniydim eşim bir fabrikada işçiydi biz evlendik ev aldık ve rabbim eşime öyle bir imkan sağladı ki şuanda çok ünlü bir markanı stok bölümünde amir yardımcısı hiç takılmamak gerek bence

Ha bi de meslek onemli bir ayrinti midir demissin, hayatta cok uc iki tecrube yasamis biri olarak sunu soyleyebilirim ki aslinda onemli ayrinti olan cehalet , kafa yapisi geri kalan hic bisey onemli bir ayrinti degil egitim konusunda. Egitim bunlari bir noktaya kadar ust seviyeye getirebildigi icin bir fark yaratabiliyor zaten.sen 1 aydir tanidigin kisiyle hemen evlenecegim de.demiyorsun zaten. Ha olur da.cok ciddi kadarlar.alirsan ileride annen olumlu guzel seyler de.gorebilecektir zamana birak. Uzun sureli bir iliskim olmustu benim zorumla liseyi bitirmisti... egitimi onemsemiyordum ama egitimden cok ayri olan birbirini anlamama baska cercevelerden degerlendirme ,kalp kirma göz gormeme koca bir cehalet vardi insan kalbi uzerine.simdi bambaska birisiyle evliyim.seninki cok farkli bir durum sevgi saygi bunlar olsun hersey cok guzel olur inan ki...

Rezil rüsva mi dedi acilen hirsiz degil ogretmen oldugunu hatırlatmali birisi annene. Kaldiki ikinizde ogretmen siniz ve siz full ek derse giremediginizde o sizdrn fazla maas alir egitim ogretum tazminati fazladir. Erkek okul onc öğretmenleri genellikle kres acar ve cok ii kazanir mertebe olarak esitniz ek olarak cocugunuzu da cok guzel yetistirirsiniz))

annenize kızmayın sadece biraz bilgisiz yani ona göre okul öncesi öğretmenliği gereksiz, saçma bir şey o yüzden sizi üstte görüyor annenize gelişmiş ülkelerin okul öncesi eğitim uygulamalarını sevgilinizle gösterirseniz belki anlar durumu. biraz zaman lazım sadece..

Değilsiniz de diyelimki siz üst mertebedesiniz bu hayatınızın insanınından vazgeçmeniz için geçerli bir sebep mi.anasınıfı öğretmenleri şefkatlidit merhametlidir romantiktir.anneniz 1aydır tanışıyorum dediğiniz için vaz geçebileceğinizi düşünmüş olabilir mi.belki kafasında başka şeyler var meslek bahane aşk şahane:)

Canım takma kafana böyle şeyleri bende türkiyenin çok çok iyi bir üni mezunum mak müh eşim devlet memuru ssevdikten sonra bizde çok sorunlar yaşadık ve yaşamayada devam ediyoruz siz daha çok yenisniz eşim beni 5 yıl bekledi acele etme ha şunuda belirtmeden geçmeyeyim annenin onayı yoksa fazla ümit verme bence akışına bırak çünkü ailenin fikirleri herzaman çok önemlidir anneni üzme anne candır saglıcakla kal

Evet anaokulu öğretmenin cinsiyeti var bende vermezdi bitti
Çok cahilce bir yaklaşım.okulöncesi öğretmeniyim.ve hocalarım erkekti.hatta bi hocam için her zaman derim.en büyük şansım diye.anaokulu ibaresinden sadece erkekler değil bayanlarda rahatsız.Anaokulu isminden ötürü bi kesim bizi çocuk bakıcısı olarak görüyor.bizim temel görevimiz çocukları tuvalete getirip götürmek,saçlarını toplamak vs değil anlayın artıkbizim görevimiz yaptığımız etkinliklerle çocukları ilköğretime hazırlayıp sosyal-duygusal,fiziksel,zihinsel,özbakım gelişimini desteklemek.bunlar cinsiyet gerektirmiyor.hatta tanıdığım erkek meslektaşlarımdan gözlemlediğim kadarıyla işlerinde çok titizler.çoğuda sadece 4 yil egitimle yetinmiyor.aralarınlarında müdür ve öğretim görevlisi olan baya kişi var.konu sahibi anneniz abartmış.KPSS üniversiteye bakmıyor sonuçta.ileride çocuklarına ve düşkün bir eş gördüğünde önyargı falan kalmaz.kalsada onun sorunu

Son düzenleme:
Boyle zihniyetler var ki bunu annen demis.Ben bir turkce ogretmeninden duydum bunu.Ana brans disinda biriyle evlenmem diye Bir bedenci ya da gorsel sanatlar ogretmeniyle evlenmezmis. Hihi haklisin deyip susmustum.

işte onlar akademisyen olarak kalan kesim yanı onlar mesleğe başlamak istememişler ayrıca çocuk bakıcısı oldugunu ima ettim neden böyle dedinki kompleksmi yapiyorsun kaç yaşındayım bir tane erkek anaokulu öğretmeni gormedim kimse okul öncesi öğretmeni demez böyle derler

milletin lafına bakacaksak,elalem ne der olayına,hayatı zindan ederiz kendimize.
önemli olan bizim mutluluğumuz. klişeler.tek taraflı bakış açıları bizi yaşamdan bezdirir.

Annen seni erkek arkadaşından daha zeki daha başarılı görüyor olmalı. Alanında dereceye girmiş bir insan idealist, ne istediğini bilen, başarıya odaklı, gelecek plan yelpazesi geniş olacak biri olur genelde. Ben de boyle gençleri çok severim gerçekten :) Ancak öğrenim hayatındaki başarılarla yürümüyor evlilik. Sevgi, saygı, anlayış, fedakarlık,kültürel yapı, hayata bakış açısı gibi kişilik özellikleri mutlu olup olmayacağını belirliyor. Sevgilinle ikinizin arasında büyük bir uçurum yok. Sevdiğim insan ilkokul mezunu deseydin uçurum olurdu işte. Vizyonlar farklı olurdu çünkü. Ailen başarılı bir insan isteyebilir ama bu isteklerini senin omuzlarına yüklemeleri hata olmuş. İkinizde öğretmen olduğunuzda anlayacaklarini dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…