- 18 Mayıs 2010
- 116
- 87
-
- Konu Sahibi ananotherlife
Mesleğe başlamadıklarını nerden çıkarsınız bu mesleği 5 -10 yıl yapıp akademik kariyer yapan meslektaşlarım var.Anaokulu öğretmenliği diye üniversitelerde bölüm kalmadı.kompleks falan yok sadece mesleğimin yanlış anlaşılmasından bahsettim.siz görmemiş olabilir siniz ama olmadığı anlamına gelmez.bu yıl yeni okulumda zümremde 7 yıllık erkek meslektaşim vardı.işinde gerçekten çok iyi olduğu ve severek yaptığı belliydi.onun gibi 10 larca kişi tanıdım.Aslında bende suç size niye anlatıyorum ki utanmadan çocuk bakıcısı ima ettim demişsiniz.çocuk bakıcısı olmak utanılacak bi şey değil yanlış anlaşılmasın.lakin çocuk bakıcısı denerek aşıgılanmaya çalışılan bir meslek var ortada.işte onlar akademisyen olarak kalan kesim yanı onlar mesleğe başlamak istememişler ayrıca çocuk bakıcısı oldugunu ima ettim neden böyle dedinki kompleksmi yapiyorsun kaç yaşındayım bir tane erkek anaokulu öğretmeni gormedim kimse okul öncesi öğretmeni demez böyle derler
o zaman mebe de söyleyin. siz erkek hemşirede istemezsiniz kesin. ne kadar ayıp. öğretmenliğin cinsiyeti yoktur.Evet anaokulu öğretmenin cinsiyeti var bende vermezdi bitti
peki okycim ben rehberlikçiyim oortaokuldaki ilkokula tain istemeyyeim mertebebm düşmesin lise isteyeyim dimi :))))anne haklı. çocuğun yaşına göre öğretmenlikte mertebe artar. mesela 5ci sınıf öğretmeni 3cü sınıf öğretmeninden daha üstündür. kadına kızma:))))
bir sürü arkadaşım var görevde . ne alaka çocuk bakıcısıylaişte onlar akademisyen olarak kalan kesim yanı onlar mesleğe başlamak istememişler ayrıca çocuk bakıcısı oldugunu ima ettim neden böyle dedinki kompleksmi yapiyorsun kaç yaşındayım bir tane erkek anaokulu öğretmeni gormedim kimse okul öncesi öğretmeni demez böyle derler
hocam sallayın ne yazsanız anlamaz. çok grildim yaMesleğe başlamadıklarını nerden çıkarsınız bu mesleği 5 -10 yıl yapıp akademik kariyer yapan meslektaşlarım var.Anaokulu öğretmenliği diye üniversitelerde bölüm kalmadı.kompleks falan yok sadece mesleğimin yanlış anlaşılmasından bahsettim.siz görmemiş olabilir siniz ama olmadığı anlamına gelmez.bu yıl yeni okulumda zümremde 7 yıllık erkek meslektaşim vardı.işinde gerçekten çok iyi olduğu ve severek yaptığı belliydi.onun gibi 10 larca kişi tanıdım.Aslında bende suç size niye anlatıyorum ki utanmadan çocuk bakıcısı ima ettim demişsiniz.çocuk bakıcısı olmak utanılacak bi şey değil yanlış anlaşılmasın.lakin çocuk bakıcısı denerek aşıgılanmaya çalışılan bir meslek var ortada.
Baktığın zaman artıları var ama zamanla sıkılırsın , kuzenim evli arada 11 yaş var , adamlar zamanında yaşayacağını yaşamamış , sıkılmış köşesine çekilmek istiyor , sen gençsin gezmek eğlenmek bişeyler yapmak tatile gitmek istersin yaşından ötürü heves edersin ,ama o evde oturur , aile sohbetlerine katılır felan.. ilerleyen zamanı düşünmeli insan ...Heh ben de öyle istiyorum. Daha karizmatik geliyor yaArtıları olduğunu düşünüyorum bu durumun
canım boğaziçide okusan öğretmensin atanınca hiççççç farketmiyor ...Kimse sana boğaziçinden mezun muamelesi yapmayacak üzgünüm ....Ben 10 yıllık öğretmenim arkadaşlardan daha kimin nerden mezun olduğu nu bilmem...
Eh tabi bir de işin bu boyutu var değil mi? Ben bunu düşünmedim bak.Baktığın zaman artıları var ama zamanla sıkılırsın , kuzenim evli arada 11 yaş var , adamlar zamanında yaşayacağını yaşamamış , sıkılmış köşesine çekilmek istiyor , sen gençsin gezmek eğlenmek bişeyler yapmak tatile gitmek istersin yaşından ötürü heves edersin ,ama o evde oturur , aile sohbetlerine katılır felan.. ilerleyen zamanı düşünmeli insan ...
Neden utanayim bu çocuk bakıcılığı olayını sen çıkardın kimse çocuk bakıcısı demedi bunu sen anlatıyorsun regl dönemindesin sanırım anaokulu öğretmeni deyince noluyor ben bakıcıları aşağılamadım ayrıca a diyorum b Anlıyorsun hadi byeMesleğe başlamadıklarını nerden çıkarsınız bu mesleği 5 -10 yıl yapıp akademik kariyer yapan meslektaşlarım var.Anaokulu öğretmenliği diye üniversitelerde bölüm kalmadı.kompleks falan yok sadece mesleğimin yanlış anlaşılmasından bahsettim.siz görmemiş olabilir siniz ama olmadığı anlamına gelmez.bu yıl yeni okulumda zümremde 7 yıllık erkek meslektaşim vardı.işinde gerçekten çok iyi olduğu ve severek yaptığı belliydi.onun gibi 10 larca kişi tanıdım.Aslında bende suç size niye anlatıyorum ki utanmadan çocuk bakıcısı ima ettim demişsiniz.çocuk bakıcısı olmak utanılacak bi şey değil yanlış anlaşılmasın.lakin çocuk bakıcısı denerek aşıgılanmaya çalışılan bir meslek var ortada.
Mebde ne duzgunki bu olacak evet çocuğumu erkek öğretmene emanet etmem bu tercih meselesi senin yaptığın ayıp tercihini sorgulamaklao zaman mebe de söyleyin. siz erkek hemşirede istemezsiniz kesin. ne kadar ayıp. öğretmenliğin cinsiyeti yoktur.
Çocuk bakıcısını ben demedim diğer bayan soyledibir sürü arkadaşım var görevde . ne alaka çocuk bakıcısıyla