- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
-
- Konu Sahibi ananotherlife
Annenizin iznine mi bagli iliskiniz?
Canım takma kafana böyle şeyleri bende türkiyenin çok çok iyi bir üni mezunum mak müh eşim devlet memuru ssevdikten sonra bizde çok sorunlar yaşadık ve yaşamayada devam ediyoruz siz daha çok yenisniz eşim beni 5 yıl bekledi acele etme ha şunuda belirtmeden geçmeyeyim annenin onayı yoksa fazla ümit verme bence akışına bırak çünkü ailenin fikirleri herzaman çok önemlidir anneni üzme anne candır saglıcakla kal
Okul öncesi öğretmeni olarak ve okul öncesi öğretmenliği yapan bir enişteye sahip olarak gülüyorum annenize... Kendisini bu kadar kaf dağında görmesine gerek yok... Çok ayıp etmiş
Ha bi de meslek onemli bir ayrinti midir demissin, hayatta cok uc iki tecrube yasamis biri olarak sunu soyleyebilirim ki aslinda onemli ayrinti olan cehalet , kafa yapisi geri kalan hic bisey onemli bir ayrinti degil egitim konusunda. Egitim bunlari bir noktaya kadar ust seviyeye getirebildigi icin bir fark yaratabiliyor zaten.sen 1 aydir tanidigin kisiyle hemen evlenecegim de.demiyorsun zaten. Ha olur da.cok ciddi kadarlar.alirsan ileride annen olumlu guzel seyler de.gorebilecektir zamana birak. Uzun sureli bir iliskim olmustu benim zorumla liseyi bitirmisti... egitimi onemsemiyordum ama egitimden cok ayri olan birbirini anlamama baska cercevelerden degerlendirme ,kalp kirma göz gormeme koca bir cehalet vardi insan kalbi uzerine.simdi bambaska birisiyle evliyim.seninki cok farkli bir durum sevgi saygi bunlar olsun hersey cok guzel olur inan ki...
mühendis kadın çoğunlukta ve hakkıyla yapıyorlar ama anaokulu öğretmeni garip
Boyle zihniyetler var ki bunu annen demis.Ben bir turkce ogretmeninden duydum bunu.Ana brans disinda biriyle evlenmem diyeBir bedenci ya da gorsel sanatlar ogretmeniyle evlenmezmis. Hihi haklisin deyip susmustum.
adam bir ana okulu açar. çocuk gelişimi mezunuymuş. paraya para demez.. görürüm o anneyi o zaman:)
aranızda mertebe farkı olmadıgını anlatmanın bı yolu vardır herhalde.. yanlıs anlamayında bılmeyen cahıl kesım okul öncesı ogretmenıyım dıyınce 2 yıllıkmı unuıversıte okudunmu felan dıyor anasınıfı olunca yas grubu dusunce onların ogretmenının unıversıteye ıhtıyacı yok bır oyun oynuyorlar gozuyle bakılıyor.. cahıllık ıste
bende okul öncesı ogretmenıyım bır gun bırkac arkadas dolmusa bındık okula gıdıyoruz bır teyze ogrencımısınız sız nerde okuyonuz nerelısınız muhabbetı actı herkes bolumlerını saydı hemsırelık dedı oo ne guzel ıste turkce ogretmenı sınıf ogretmenı masallah masallah dıyıp durdu sen ne okuyorsun kızım dedı bana . bende okul oncesı ogretmenlıgı okuyorum teyze anasınıfı ogretmenı olacagım dedım bırda anlasın dıye verdıgı tepkı ıstemsız aynen su sekılde; "e zarar yok " ...
neyın zararı yok ne olmuskı bızım bolume neden acıdınkı teyze bana
cahıllık ıste ne dıceksın..
ayrıca meslektasım bır cok erkek var gayette karızmatık ve her ısten anlıyorlar daha ıyı kız sakın bırakmakaparlar üzülürsün :)
pazardan karpuz seçiyoruz mübarekNedir bu annelrdeki doktor merakı!!sadece türklere mi özgü acaba!
Mutluluğun mesleği mi var, yada boyu,göz rengi var mı ki!
Keşke olsaydı da hemen buluverseydik kimde mutluluk
Allah iyiliğini versin annnenin :) ya bu nasil bir bakış bende zannediyorumki esas problem annen açısından bir erkeğin anasınıfı ögretmeni olmasını yadırgıyor zannettiydim ama iş başka imiş :) belkide erkek daha önce atanır ögretmen olur :)
halbukı okul oncesı okuyanların dıger bolumlere gore yerlesmesı daha kolay
daha cabuk hayata atılır
bı uzmanla anlasıp rehabılıtasyon merkezıde acar
ılla ogretmen olması bıle sart degıl önu acık
ınsanlar kendını gercekden hıc gelıstırmıyor yahu
Annen etikete bakmis. Sonucta ikiniz de mezun olunca ogretmen olarak anilacaksiniz. Bogazicili ogretmen ya da marmarali ogretmen diye degil,sadece ogretmen olarak anilacaksiniz.
Hadi baska meslek ister,dr avukat falan neyse,tum annelerin bu tarz hayalleri vardir da; sizin ustte oldugunuz kanisi yanlis. İkiniz de aynisiniz.
Kimse kimseden ustun degildir. Her öğretmenin yeri ayridir.
Annen hangi dalda profesör canim?
Belki kendinden küçük görmüş olabilir.
Cidden annenizin bu şeklide bır tavırı sergilemesi cok üzücü.
Ben doktora sahıbıyım, nısanlım sadece lısans mezunu, benim ondan fazla maaşım var, ben buyuk uluslararası bır sırkette müdürüm altımda yüzlerce kışı var, o ıse bulunduğu departmanda... ama annemlere anlattığım ılk gün sordukları nasıl bırı sana deger vermiyor mu senı hıc üzdü mu oldu.. Ne egıtımının benden düşük olmasına ne benden az para kazanması, ne benım ne onların umrunda olmadı.
Kı ayrıca benım gözümde sen de o da kutsal bır meslek olan ogretmen olacaksınız. Bence şartlar da gayet eşit.
Annenız bence sunu dusunmelı, sızden her anlamda ustun bırıyle de evlılık yapabılırsınız ama mutlu olabılır mısınız? Bence tek öncelik bu olmalı...
ev hanımlığında master yaptı kendisi
O zaman agzini biraz kapatacak, kizinin hayatina bu derece mudahil olmayacak.
Biraz sert konusun, eger erkek arkadasinla ciddiysen tabi. Yoksa bunun önünü alamazsin. Is nisana, söze gelince annen olayi daha da büyütür sevgilinin kalbini kırar eger ileriye dönük bi iliski icindeyseniz simdiden annenin bos laflarini birakmasini soyle.
Anne baba da olsa kimsenin hayatina bu sekilde karisilmasina ben karsiyim. Sonucta evlenip gidiceksin yuvan ayri hayatin ayrı her zaman birlikte yasamicaksin simdiden çizgilerin belli olsun.
Harran universitesinde ya da sutcu imam da tip okuyan bir sevgilin olsaydi, bogazicili olman annenin umrunda olmazdi inan :)
Anneler boyledir. En iyisini en guzelini layik gorurler cocuklarina. Zamanla alisir bi sekilde.