sevgilim okul öncesi öğretmeni olduğu için annem ayrılmamı istiyor!!!!

annem bana bırakıyor yine de . ama evlenirsen emeklerim çöpe gider diyor!!

9 aydır beraberiz biz. anneme 1 aydır dedim.

kaçırmam sevdiceğimi

hem o hem de bana yakıştırmıyormuş .emekleri boşa gitmişmişmiş

Annen etikete bakmis. Sonucta ikiniz de mezun olunca ogretmen olarak anilacaksiniz. Bogazicili ogretmen ya da marmarali ogretmen diye degil,sadece ogretmen olarak anilacaksiniz.

Hadi baska meslek ister,dr avukat falan neyse,tum annelerin bu tarz hayalleri vardir da; sizin ustte oldugunuz kanisi yanlis. İkiniz de aynisiniz.

bunu dedim daha kolay atanıyor dedim. kötü de ondan diyor

ama işte boğaziçine gidiyorum ya !!! ben ondan daha üst mertebeyim bu yüzden !! ben altınım o bakır !!!

Kimse kimseden ustun degildir. Her öğretmenin yeri ayridir.

Annen hangi dalda profesör canim?
Belki kendinden küçük görmüş olabilir.

ama annem bu kez diyor ki yok mu doktor da iyisi . niye kendimden aşağılara bakıyormuşum.

ev hanımlığında master yaptı kendisi

O zaman agzini biraz kapatacak, kizinin hayatina bu derece mudahil olmayacak.

Biraz sert konusun, eger erkek arkadasinla ciddiysen tabi. Yoksa bunun önünü alamazsin. Is nisana, söze gelince annen olayi daha da büyütür sevgilinin kalbini kırar eger ileriye dönük bi iliski icindeyseniz simdiden annenin bos laflarini birakmasini soyle.

Anne baba da olsa kimsenin hayatina bu sekilde karisilmasina ben karsiyim. Sonucta evlenip gidiceksin yuvan ayri hayatin ayrı her zaman birlikte yasamicaksin simdiden çizgilerin belli olsun.

Harran universitesinde ya da sutcu imam da tip okuyan bir sevgilin olsaydi, bogazicili olman annenin umrunda olmazdi inan :)

Anneler boyledir. En iyisini en guzelini layik gorurler cocuklarina. Zamanla alisir bi sekilde.

ama annemin emekleri !! ya hakkını helal etmezse !! iki gündür hayret ediyorum. babam iyi biriyse okul bitsin gelsin iistesin benim için meslek önemli değil dedi. annem de babam öyle diyince düne göre daha sakinleşti. alışır sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…